To jednostavno nije tačno, ali je dobar marketing. So je neophodna u završnoj fazi pranja, a sjaj na kraju kada se radi ispiranje. All in one tablete se u potpunosti rastvaraju na početku i izbacuju pri prvom izbacivanju vode (ne računajući pretpranje).Zašto dodaješ so i sjaj ako koristiš platinum plus koje već sadrže to? Neko mi je rekao ako se koriste te skuplje tablete da nema potrebe dodavati so i sjaj
perem u proseku jednom dnevno, tvrdoca vode je na 4.Mozda to ima veze na koliko si podesio tvrdocu vode.Kod mene je na pola(valjda 3),sipam oko 1-2 puta godišnje..
17 godina kod nas stara Zannusi, izgleda nekada to pravili bas kvalitetnoKod mene su ove tablete (od početka korištenja kupujem finish, jače varijante) imaju više onih slojeva koje se mislim ne rastapaju jednako pri pranju, a suđe se sija najnormalnije, možda sam za ovo vremena tri puta sjaj stavio čisto da uporedim. Inače, mašina stara preko 25 godina (Zanussi). Naravno ima tu i do kvaliteta vode, čaša i ostalog što se pere.
Jeste, ali je solidno i koštala '99 godine (Zanussi DWS 684).17 godina kod nas stara Zannusi, izgleda nekada to pravili bas kvalitetno
Naravno da niko ne spakuje kao na reklamama. Tamo spakuju 12 kompleta za ručavanje a nijedna (eventualno 1) šerpa i nijedna posuda za spremanje hrane. Kako naprave ručak za 12 osoba a da ne isprljaju nijednu šerpu, tiganj, tepsiju ili posudu nije mi jasno.Način na koji spakujete mašinu zna da bude i važniji od toga da li ima malo ili puno soli/sjaja u mašini.
Tablete sam sve koristio, i sada i koristim šarenolike brendove kako je šta na akciji, a so i sjaj uzimam u Lidlu.
Problem sa neopranim posuđem kako treba imam samo kad pretrpam mašinu.
Ne znam da li sam je jednom spakovao baš onako kako je na reklamama.
S obzirom koliko često radi i koliki posao obavi, vrlo sam tolerantan i ako ostane neka fleka.
Još jedna stvar, nije ni svo staklo isto. Znaju različiti setovi čaša različito da budu oprani.
Uzeo sam beko 36810w. Za 8 kompleta, ima 2 prskalice.Šta vredi od jeftinih( oko 30000) mašina za sudove ? Beko i candy imaju valjda 5 godina garancije.
Izbor ti nije veliki u tom budzetu,tako da odpada opcija sa inventer motorom.Šta vredi od jeftinih( oko 30000) mašina za sudove ? Beko i candy imaju valjda 5 godina garancije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari