Novi pilot projekat?Da li ovde ima članova koji imaju PREMIUM paket a da im ne rade sledeći kanali tj. pojavljuje se poruka da ako ih žele aktivne da pozovu korisnički servis i da ih doplate
- Dizi
- Prva Life
- Prva MAX
- Prva Files
- TravelXP
- Turizam TV
- Front TV
- RTVKB
- Clubbing TV
- Revel TV
A šta koristiš? Ako je neki D3, možda treba skenirati kanale. Ako ne, žali im se.Pa ja nemam stari premium produžio ugovor 15.6. ove godine
Baš stari EON Premium? To je onda greška. Makar za Dizi znam da ne radi na starim paketima, žalili su mi se neki. 😆 A to i ima smisla, jer je naknadno uveden.Kod mene na premiumu sve ovo radi,i na eon boksu i na eon smart aplikaciji
Ne na EON, nije tu upravljanje uređajima. Za to ti treba Moj SBB, a može i preko sajta.Ne mogu da se ulogujem u aplikaciju, kako bih mogao da obrisem uredjaj
Ne novi EON premium paketA šta koristiš? Ako je neki D3, možda treba skenirati kanale. Ako ne, žali im se.
Baš stari EON Premium? To je onda greška. Makar za Dizi znam da ne radi na starim paketima, žalili su mi se neki. 😆 A to i ima smisla, jer je naknadno uveden.
Ne na EON, nije tu upravljanje uređajima. Za to ti treba Moj SBB, a može i preko sajta.
Dobijas papir sa popisom vracene opreme i njihov potpis. Na papiru pise da je zahtev za raskid(prevremeni ili redvni,ne znam) UO.Danas mi je poslednji dan sa SBB-om. Trebalo bi sutra da im odnesem opremu. Da li i kakav dokaz dobijam od njih da sam razdužio sve što treba?
Možeš da izvučeš 6 meseci 50% i ostatak UO po ceni Net tv Basic paketaPozdrav svima! Zanima me koje trenutno aktuelne pogodnosti mogu da se izvuku za SBB Net TV Premium paket, za nove korisnike (osim komercijalne 6m 50%)? Takodje, ako neko ima broj prodajnog agenta za Nbgd, moze mi proslediti. Hvala unapred svima!
Koristim smart tv app na Samsung tv kao i na android uređajimaA šta koristiš? Ako je neki D3, možda treba skenirati kanale. Ako ne, žali im se.
Kakav pilot projekat?Novi pilot projekat?
Imaš li uopšte prigovor koji je rešen neosnovano? To ti treba za pisanje RATEL-u, a čini se da ste se tek tako dopisivali, da nisi zvanično prigovarao, pa verovatno i nije stigao problem do prave osobe. Svakako je čudna situacija, jer su i u ovim neformalnim obraćanjima ranije ovakve stvari brzo i lagano rešavali. Ako ništa ne pomaže, savetujem da pošalješ zvaničan prigovor sa registrovanog mejla na [email protected]. Jedna napomena samo, koliko proletos su na prigovore odgovarali poštom (preporučeno pismo), pa imaj i to u vidu. Kod tebe je, doduše, očekivanje da će to biti rešeno, te da će se kanali pojaviti i pre nego što stigne odogovor, verovatno veoma brzo. Ne vidim razlog zašto ne bi bilo rešeno u tvoju korist.Moraću izgleda da sve ovo pošaljem RATEL-u pa neka im on objašnjava kako i šta treba da rade
Postoji i to, pretraži reč "pilot" na temi. Ipak, ne obuhvata te kanale, a i poslali bi ti mejl sa obaveštenjem da si ubačen. Mada mislim da se i ne odnosi na pakete van mreže.Kakav pilot projekat?
Biće verovatno još poskupljenja pre toga, ako ništa.Sada moram da čekam do 2028god.
Na toj adresi koju si naveo [email protected] i šaljem mailove čak sam im slao i sliku sa tv-a za pomenute kanale da gospoda vide kakva se poruka pojavljuje, skeniran aneks sa datumom aktivacije ugovora na 15.6. ali se konstantno javljaju na odgovore bahati diletati koji me ubeđuju da su svi navedeni kanali isključeni jer ne pripadaju starom premium paketuImaš li uopšte prigovor koji je rešen neosnovano? To ti treba za pisanje RATEL-u, a čini se da ste se tek tako dopisivali, da nisi zvanično prigovarao, pa verovatno i nije stigao problem do prave osobe. Svakako je čudna situacija, jer su i u ovim neformalnim obraćanjima ranije ovakve stvari brzo i lagano rešavali. Ako ništa ne pomaže, savetujem da pošalješ zvaničan prigovor sa registrovanog mejla na [email protected]. Jedna napomena samo, koliko proletos su na prigovore odgovarali poštom (preporučeno pismo), pa imaj i to u vidu. Kod tebe je, doduše, očekivanje da će to biti rešeno, te da će se kanali pojaviti i pre nego što stigne odogovor, verovatno veoma brzo. Ne vidim razlog zašto ne bi bilo rešeno u tvoju korist.
Postoji i to, pretraži reč "pilot" na temi. Ipak, ne obuhvata te kanale, a i poslali bi ti mejl sa obaveštenjem da si ubačen. Mada mislim da se i ne odnosi na pakete van mreže.
Biće verovatno još poskupljenja pre toga, ako ništa.
Naravno i aktiviriran je HBO još od ranije jer sam samo produžio ugovorHBO paket je potrebno da se aktivira u aplikaciji SBB. Kad smo već kod aplikacije, da li je tamo evidentiran datum novog aneksa?
A jel imaš i na smart tv slotu signal?Nalazim se u čudnoj situaciji. Raskinuio sam ugovor sa SBB-om i od danas bi trebalo da više nemam uslugu. U ponoć su mi isključili internet, ali i dalje preko EON aplikacije na telefonu mogu da gledam.
Jasno, ali to je ipak sve na nivou neformalnog dopisivanja. Treba ti pravi prigovor na rad, odnosno nepružanje usluge. Jeste pomalo glupo što postoji ta distinkcija, ali to je što je. S jedne strane stvarno jeste normalno da im se prvo opušteno obratiš, ne kroz prigovor, ali tako nisi zaštićen i onda lako krenu da te zavlače, što se i tebi desilo. Ipak, pošto situacija nije rešena i već si više puta dobio beskorisne odgovore, dobro je vreme da bez pardona napišeš zvaničan prigovor, u kom pominješ i HBO, naravno, tj. sve što nije kako treba.Na toj adresi koju si naveo [email protected]
Spada u oba.Da li i on ne spada u premium novi/stari paket?
Eto, sad bi te verovatno automatski odbili, jer dosadašnja prepiska nije u formi prigovora, mada ništa nije isključeno.da ću na karaju sve to poslati u prijavi RATEL-u pa da vidimo šta će tada da "laju"
Potencijalno si otkrio hack za nastavak usluga još neki dan, hahah. Izgleda da je restart nekako ponovo autorizovao tvoj ruter.Restartovao sam ruter i dobio sam ponovo internet u kući 😳
Ovo zapravo lako možeš da proveriš u aplikaciji Moj SBB i na sajtu. Ako je ugovor tu, važeći je. Ako je nestao, smatra se raskinutim. Tako je makar bilo u junu, kad smo masovno prevremeno raskidali zbog poskupljenja i promena opštih uslova poslovanja. Možda su nešto u međuvremenu i menjali, ali ne verujem, najsmislenije je ovako kako je i ranije bilo.Da li to oni meni još uvek pružaju i obračunavaju uslugu?
To je EON aplikacija za smart TV, preko koje može da se prati sadržaj direktno na TV-u, bez boxa i sličnog kao posrednika. Ne znam, doduše, koj je cilj pitanja, svakako si već rekao da ti radi na mobilnog, što je drugi tip slota, ali ako radi, onda radi. A to zapravo i nije čudno, i ranije su isto ljudi prijavljivali. Ipak, ti si prvi javio da imaš i internet, to je novost.Ne znam šta to znači?
Mail je i poslat u formi prigovora sa navođenjem svega koji kanali ne rade.Jasno, ali to je ipak sve na nivou neformalnog dopisivanja. Treba ti pravi prigovor na rad, odnosno nepružanje usluge.
Verovatno ciganjnje da otmu jos koji dan dok ne vratis opremu, onda je zvanicno ugovor i raskinut.Izgleda da nisu raskinuli kako treba. Imam u SBB aplikaciji ID korisnika i ID ugovora.
U ponoć je sve prestalo da radi, ali jutros nakon restarta rutera sve je po starom. Upravo gledam EON na telefonu i vidim da sve lepo radi.... Ja sam zatečen 😳
Zvaću korisničku podršku da vidim o čemu je reč, pa u poslovnicu gde sam i raskinuo ugovor.
Jesam ti rekao da ne izlazis iz poslovnice bez onog papira?😉Izgleda da nisu raskinuli kako treba. Imam u SBB aplikaciji ID korisnika i ID ugovora.
U ponoć je sve prestalo da radi, ali jutros nakon restarta rutera sve je po starom. Upravo gledam EON na telefonu i vidim da sve lepo radi.... Ja sam zatečen 😳
Zvaću korisničku podršku da vidim o čemu je reč, pa u poslovnicu gde sam i raskinuo ugovor.
U tom slučaju, kad se sve uzme u obzir, možeš i odmah da pišeš RATEL-u. Ali hajde još jednu stvar da napomenem, iz ličnog iskustva, ne treba ni od toga imati velika očekivanja. Izvesno je da će problem biti rešen, jer stvarno nemaju osnov da ti ne puste te kanale, ali to je sve, SBB (Yettel) nikako neće biti kažnjen, da znaš ako to očekuješ. S tim u vezi, najverovatnije je najbolje da samo dodatno pritegneš ove, jer ako su uspešno aktivirali HBO, sigurno mogu i ostale kanale, i to brzo, dok bi se na RATEL-ovu akciju mogao i načekati.Mail je i poslat u formi prigovora sa navođenjem svega koji kanali ne rade.
Nisam stigao do dela gde sam vratio opremu i dobio papir kao potvrdu. Jedini papir što imam je zahtev za raskid ugovora i tu piše šta treba da donesem kada "stupi na snagu" (ili kako su već formulisali).Jesam ti rekao da ne izlazis iz poslovnice bez onog papira?😉
To i ja mislim, ali stvarno su teški idioti kada iz svega što sam im dao kao dokaz da ti kanali ne rade oni se idalje natežu.U tom slučaju, kad se sve uzme u obzir, možeš i odmah da pišeš RATEL-u. Ali hajde još jednu stvar da napomenem, iz ličnog iskustva, ne treba ni od toga imati velika očekivanja. Izvesno je da će problem biti rešen, jer stvarno nemaju osnov da ti ne puste te kanale, ali to je sve, SBB (Yettel) nikako neće biti kažnjen, da znaš ako to očekuješ. S tim u vezi, najverovatnije je najbolje da samo dodatno pritegneš ove, jer ako su uspešno aktivirali HBO, sigurno mogu i ostale kanale, i to brzo, dok bi se na RATEL-ovu akciju mogao i načekati.
Ovaj problem imam i ja, već par nedelja, jedino restart rutera pomogne, izluđuje me...Danas ceo dan ne mogu ni da instaliram ni da apdejtujem aplikacije na Play Store dok sam na SBB wi-fi. Počne instalacija dođe do nekog procenta da li 3 da li 90 nebitno je i samo se vrti zupčanik u krug. Onog momenta kad ugasim wi-fi na telefonu odnosno pređem na net sa SIM kartice sve poradi kako treba!?
Probao na više Android uređaja, uvek je ista priča...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari