Šta je novo?

RealDebrid, TorBox, Playeri (WuPlay, Nuvio) i slicno

Meni samo treba da napravi normalan UI za pretragu. Imam daljinac sa fizičkom tastaturom i jedino na WuPlay ne mogu da kucam na njoj nego moram da nabadam sitna slovca u onom meniju u gornjem desnom ćošku. Sve, sve, ali to je previše. xD Plus, evo sad sam apdejtovao na najnoviju verziju i radi mi sporije od Nuvia, osećam neke zadrške, seckanja...
Može pretraga da se promeni, u pretrazi desno od space-a i tastera za brisanje klikneš na zupčanik i tu promeniš na switch to add on search pa će ti onda dati da kucaš normalno tastastaturu.

Može pretraga da se promeni, u pretrazi desno od space-a i tastera za brisanje klikneš na zupčanik i tu promeniš na switch to add on search pa će ti onda dati da kucaš normalno tastastaturu.
Bukvalno ja pre 2 minuta:
Blow Your Mind Wow GIF by Product Hunt

Post taman kao komentar na predhodne postove.
1.
Uključivanje Developer opcions i USB debbuging je prvo što radima na svim androidima. A potrebna za tačku 2.... i za otklanjanje grešaka...
2.
Za unos tekst na TV i Boxevima a i za kopiranje linkova, obavezno. Wifi da bude isti na uređajima
Kod:
https://play.google.com/store/apps/details?id=tech.simha.androidtvremote
3.
Za otklanjanje grešaka, crn ekran i ...
Kod:
https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.vodik7.atvtools
4.
Za znatno ubrzani rad a posebno "šetnju" kroz menije i pregled postera...
Settings/Developer opcions/ Window animation scale, Transition animation scale, Animation duration scale - sve na Animation OFF
5.
Za brisanje keša bukvalno radim ručno i nemam aplikaciju za preporuku

Dali neko ima instalirano Nuvio na Firestick 2nd gen? Ako da, koja verzija je? Kada probam da instaliram mi pisuva problem parsing the package!

Stigao mi mejl da mi je otkazan OffCloud ali da mi traje do avgusta 2027.U čemu je fora?Uzeo sam godišnji plan.

Manje je pretrpan i ima ono što većina kod nuvia pravi kroz kolekcije i kroz tonu pluginova da bi isto radilo. Ovde je to u samoj aplikaciji i radi bez ikakvih dodatnih pluginova i registracija.
Tako je. I sa milion adona i kataloga u nuviu, meni će i dalje wuplay biti bolji, lepši i prostiji za korišćenje.. sa sijaset kategorija i podkategorija (out of box).
I sve je tako simple & clean odrađeno.
Neko voli šminkeraj kod nuvia, i to poštujem.

Kakve su opcije za prevod (titlove) kod Wuplay-a?

Pre nego što se rešim (možda ili konačno) da instaliram i Wuplay čisto pitanje kako se instaliraju razni dodaci kako za gledanje tako i za prevode, tipa Torentio, opensubtitles...može li community subtitles...ako nađem vremena ovog vikenda pa da pokušam pa se možda posle ne budem vraćao na Nuvio kao što se posle njega skoro ne vraćam na Stremio. Inače na Nuvio danas izašla kao neka konačna verzija 1.0.0. posle par dana svakodnevnih ažuriranja, zahvaljuju se svima i tako to, baš ubiše ta ažuriranja, možda sada i ne budu tako česta.

Kako da ubacim za Tor Box i Off Cloud i opciju za titlove na WuPlay?

Pa kud će veći šminkeraj nego kod Wuplay a sve radi ko metak utegnuto brzo lako se snaći a bitno je što može da radi i na slabijim uređajima sa slabijim procesorima i manje RAM-a
Mislim da je kod nuvia mnogo veći fokus na vizuelni izgled, fensi dizajn i estetiku u odnosu na wuplay.
Takođe, kod nuvia su svi živi katalozi istaknuti na početnoj, a wuplay to krije iza jednog dugmeta i mnogo je kvalitetnije odrađeno.
ps sve smo već prostudirali u prepiskama tako da se razumemo u potpunosti 😃

Pa pokušavaju neki u feedback da proguraju taj neki vizuelni fazon i u wuplay. Ne znam šta je ljudima, te hoće glass, pa hoće zlatne ikonice za 4K HDR oznake, pa srebrne, pa ubaci ovo, ubaci ono.

Manje je pretrpan i ima ono što većina kod nuvia pravi kroz kolekcije i kroz tonu pluginova da bi isto radilo. Ovde je to u samoj aplikaciji i radi bez ikakvih dodatnih pluginova i registracija.
Evo bas i ja instalirao Wuplay da vidim ovo sto kazes i to je to. Bukvalno kataloge koje sam ubacivao u Nuvio ovde ih imam odmah. Mozda je za nijansu i brzi.
Ja sam se navikao na Nuvio tako da ostajem na njemu za sad, ali i ovo bas lepo izgleda.

Nisu samo katalozi kao kod Nuvia vec imaju i po dekadama,po godinama i po žanrovima za svaku godinu pametno je skroz urađeno

Wuplay je razlog zašto sam obrisao Stremio i Nuvio. Mogu da se podesavaju i prave novi katalozi, hubo-ovi, addoni... Možete da napravite sopstvene kataloge ili da preuzmete javne gotove npr. da vam izbacuje po imenima glumaca, izdavačkim kućama, po kolekcijama, zasebno po svakoj godini...
Jedni minus koji sam primetio u odnosu na Stremio je prikazuje nekih 30-ak filmova manje po katalozima, npr Stremio mi za 2018 godinu prikaze oko 280 naslova a Wuplay prikazuje uvek fiksnih 250 naslova.

Nazad
Vrh Dno