imam i kutiju cak i negde dokaz o kupovini , iako je kupljen pre vise od dve godine ... koji je ovlasceni servis ?cenim da ako imas dokaz o kupovini ovlasecni servis moze to da ti resi
nemoj slučajno da zaključaš BL ako nisi na originalnom romu.Znači vi trvrdite da može, ću vam ispostavim račun ako ga cigliram 😂
Naravno da nije kineski telefon već global valjda, ono što ima kod nas da se kupi
A šta to znači "originalan" nismo definisalinemoj slučajno da zaključaš BL ako nisi na originalnom romu.
u najboljem slučaju ćeš imati soft brick, u najgorem hard brick.
uvek se vraćaš na fabrički OS pre zaključavanja.
kad kažem originalni, mislim na onaj što si imao koji je došao sa telefonom, pre otključavanja.A šta to znači "originalan" nismo definisali
Originalan je i taj indijski što bih instalirao, znači fabrički xiaomi
Ili kad se kaže originalan misli se na onaj koji je došao sa telefonom
Evo, ovde (4PDA) je koliko juče neki Rus javio da je uspeo da pređe sa EU verzije Xiaomi 17 na MI betu čak. Ostaje pitanje kako će mu se to dalje odraziti na uređaj, ali eto, prošlo je. On, doduše, za preimenovanje koristi neki ADB skript, pa je verovatno u tome ključ uspeha. Ima i ovde (YT) primena tog metoda, video-uputstvo, samo na konkretnom snimku služi za instaliranje beta ROM-a na kineskom uređaju koji nije primljen u betu, pa može i za to da se iskoristi. Zaključujem, dakle, da metod i dalje radi u ovom ili onom obliku.Rename trick ne funkcioniše od HyperOS 3.neke verzije.Sigurno ima 7-8 mjeseci da ne može.Makar je tako na Xiaomi telefonima.Ako uspiješ za X seriju to da uradiš, okači način na koji si to izveo.
Pa da, kod nas su u zvaničnoj prodaji isključivo globalne verzije, i to obične globalne (MI) ili evropske (EU), to je šareno i zavisi od prodavca.Naravno da nije kineski telefon već global valjda, ono što ima kod nas da se kupi
Tako ispada, a glavni problem je upravo što su mišljenja. Očigledno niko od nas lično nije zaključao nakon promene regiona. 😅Znači i ovde su podeljena misšljenja, neki kažu da može, neki da ne 😂
Ništa dok se lično ne proba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari