Šta je novo?

Odrzavanje i ciscenje klime

• Začetnik teme Začetnik teme frrka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da se ne *****avamo..

Da li je pozeljno i potrebno cistiti izmjenjivac UJ svake godine, ako na oko djeluje cist? Nesto me mrzi rasklapati komplet klimu.

Juce rasklapao klimu, nije inverter ali isti djavo. Ono je posao ne vise od 2h koliko je meni trebalo sto prvi put to radim a baje uzimaju po 4000-5000 rsd za to. Tek sam video kako izgleda cista turbina kad se izvadi i opere detaljno. Kada sam je video onako ispod krilca delovala je ok, jeste bila zamascena ali rekoh dobra je, ali djavo ne da mira, polako podignem sace, odvijem sigurnosni srafic, izvadim, poprskam Axelom, sacekao 10 min i mlazom vode isprao, turbina zlatna 🙂, isprao izmenjivac, krilca, kompletno plastiku, prebrisao i vratio sve. Ovo sam isto uradio sa Vox inverter klimom pre neki dan ali nisam mogao da podignem sace da izvadim turbinu i nisam hteo da rizikujem ali dobro videcemo next year🙂.

Da li je pozeljno i potrebno cistiti izmjenjivac UJ svake godine, ako na oko djeluje cist? Nesto me mrzi rasklapati komplet klimu.
Proveri stanje turbine. Svakako sad na prelasku na grejanje nikakvih mirisa ne bi trebalo biti

5 iljada za ciscenje, 20 iljada ugradnja, a malo je to , treba da se uzima 20 iljada za ciscenje a 40 za ugradnju . Kvadrat plocica da bude 70 evra, nova struja po metru kabla treba 30 evra. Ja da sam predsednik ja bi tako udario🙂

Nazad
Vrh Dno