Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ja ako predjem idem na bolju ponudu, bas me briga da se bavim "popravljanjem" yetela... Pa nisam im ja direktor

@yuga ,Svaka prodavnica u Srb, kao i privatni poslodavci, o javnom sektoru isto mišljenje, svi rade kako hoće, po grbači naroda... Vlada rasulo i država je mafijaška.. Sta očekuješ kad im je dozvoljeno tako??
Odnos poslodavca prema radniku, odnos javnog službenika prema gradjaninu.. Odnos bilo koga prema onom ko zavisi od njega... Sve ti govori..
Konkretno u vezi operatera..
Pa nema samo Yettel, A1, i ostali operateri samo u Srbiji..
Pogledaj o ostale zemlje gd eoni posluju kakva im je poslovna politika prema svojim klijentima.. Odnos cena paketa na rate, telefona na rate, prema platama koje primaju..
Za 40e-45e uzmeš i paket telefona i proslogodisnji flagship u Nemačkoj na 2 god. Kod nas isto to za 60e..Ništa manje i u drugim zemljama..
Tako da, ovde kod nas im se može jer korupcija i mafija iz fotelja vlada...
Zmija se u glavu udara, ne u rep...

@yuga ,Svaka prodavnica u Srb, kao i privatni poslodavci, o javnom sektoru isto mišljenje, svi rade kako hoće, po grbači naroda... Vlada rasulo i država je mafijaška.. Sta očekuješ kad im je dozvoljeno tako??
Odnos poslodavca prema radniku, odnos javnog službenika prema gradjaninu.. Odnos bilo koga prema onom ko zavisi od njega... Sve ti govori..
Konkretno u vezi operatera..
Pa nema samo Yettel, A1, i ostali operateri samo u Srbiji..
Pogledaj o ostale zemlje gd eoni posluju kakva im je poslovna politika prema svojim klijentima.. Odnos cena paketa na rate, telefona na rate, prema platama koje primaju..
Za 40e-45e uzmeš i paket telefona i proslogodisnji flagship u Nemačkoj na 2 god. Kod nas isto to za 60e..Ništa manje i u drugim zemljama..
Tako da, ovde kod nas im se može jer korupcija i mafija iz fotelja vlada...
Zmija se u glavu udara, ne u rep...
Pa pazi, po meni je rep ovi radnici na šalterima i po poslovnicama su rep. Ne vidim kako njima mogu nauditi ako 1000 ljudi pređe ili još više. Oni rade za platu i mislim iskreno da ih baš zabole da li će neko preći ili ne. Još nešto mnogo bitnije. Oni imaju školovane i obučene timove po grupama, Operater, službenik (poslovnica) služba za zadržavanje korisnika i onda tek idu ovi malo jači. Svaki od njih je obučavan i radi samo to i ne može se uplitati u drugo. Ima ovi što treba da zadrže korisnika dobar procenat ako to uspe al i sami ste videli i da i njih zabole uvo. Ali kada u nedelju dana 1000 ljudi prelazi e onda se pali alarm gde dolaze oni nedodirljivi i rešavaju probleme i menjaju neke stvari. Meni a verujem i većini vas odgovara ova zadnji scenario, gde ćemo svi mi kao korisnici biti negde gde je i mesto. Tako da mi nije u interesu da udaram u rep.

Slazem se da je yettel skup u odnosu ulozeno/dobijeno.
Ostala 3 operatera su onako, svako ima svoje prednosti i mane.
Moramo da shvatimo da su oni nama dali evropske cene usluga, ali plate ne prate tu cenu.
Za korisnike bi bila najbolja opcija dolazak novog mobilnog operatera koji bi sigurno bio jeftiniji u pocetku, a posle bi kao i ostali dogovarali nove cene i poskupljena.
Ostaje nam jedino da se borimo za popuste i pomazemo jedni drugima.

@yuga,pa naravno da su salterski službenici, radnici u proizvodnji, na mešalici, kao i radnici u poslovnicama REP.
Zato sam i rekao da treba zmiju udariti u glavu...
Zna se ko je omogućio da vlada korupcija i mafija ovde kod nas, i ovaj sistem gde ces ti plaćati sa prosečnom platom u Srb od 650-680e, plaćati 60e paket kod operatera.. Ko im je to dozvolio?
Zašto kod tih operatera ali u jačim ekonomski drzavama,isti i slični paketi koštaju za 15-20e manje, a plate tih klijenata za 1500e veće na ovu sumu kod nas??
Znači DRŽAVA im je dozvolila da nas klepaju po ušima..!
Zašto je gorivo najskuplje kod nas u celom regionu?
MI jesmo "Ekonomski Tigar", ali sve po grbači radnog naroda koji nosi najveći teret..
To što ti pričaš, da bude masovne migracije kod drugog operatera, nema ništa od toga..
Tog neće biti...
Koliko Yettel izgubi ovog meseca klijenata poput tebe, možda mu više dodje iz druga dva operatera A1 i MTS, i tako ide u krug.. Ne gubi nista..
A ne izlazi mnogo u susret klijentima..
To sto podeli na mesečnom nivou nekoliko ugovora za 50% i neki mesec za 1din ,to spada u dozvoljenu kvotu..
Odavno bi oni propali ovde u Srb da su vukli pogrešan potez..
A po nama klijentima su itekako vukli unazad 7-8 god..
Podizali cene pretplata u toku ugovorne obaveze, neki koji su raskidali ugovore tom prilikom bilo je veoma malo.
Pa ovo, pa ono.. I?
Jesu li propali, nisu..
Vrti se mašina dalje, nema stajanja.

A cekaj,ako podnesem sad,ne zelim cekati posle da imaju foru jos 30 dana da me kecaju...podnesem zahtev recimo prekosutra da od 27. ocu prelaz u drugu mrezu,jel to tako moze?
Pomešao si sa kablovskom 🤣
Tu ti traže 30 dana otkazni rok iako je istekla UO

Da li je neko skoro u poslednjih nekoliko dana dobio neku konkretnu ponudu od Yettela za zadrzavanje broja koji je pokrenuo portovanje u drugu mrezu (tipa A1)?

Pomešao si sa kablovskom 🤣
Tu ti traže 30 dana otkazni rok iako je istekla UO
Nije pomešao, ima Yettel otkazni rok i za mobilne postpejd ugovore. Ipak, ko stvarno želi da raskine, to se lako poništi prelaskom u drugu mrežu, kako smo više puta pominjali.

Da li je neko skoro u poslednjih nekoliko dana dobio neku konkretnu ponudu od Yettela za zadrzavanje broja koji je pokrenuo portovanje u drugu mrezu (tipa A1)?
Imamo dva iskustva iz septembra sa mesecima po dinar, a bukvalno sam ih danas naveo u ovoj poruci, mada je tema danas bila poprilično aktivna, pa ne čudi što ti je promaklo.

Na koji način se otkazuje zahtev za prelazak na prepaid?
Juče sam podneo zahtev pa ako ne budem zadovoljan ponuđenim, da otkažem i pređem u A1.

Hvala, tražio sam primerak zahteva za sebe, ali gospođica reče "sistem nudi samo jedan primerak za štampu, ne ide primerak vama".
S obzirom da sam čekao red nekih penzosa ispred sebe, blokirao mi mozak da tražim da mi iskopira.

Postoji li način da se odjavim sa PromoYettel SMS poruka, ili bar da signaliziram da me apsolutno ne zanima ni Love Island ni Voyo platforma?
Treći dan zaredom stižu SMS poruke sa tom tematikom. 🤣

Stigla ponuda paket Y 7 za 2 300 za kevin broj. Dosadašnji je bio 2 200. To je ok ponuda s obzirom da smo svi u ovoj mreži nema smisla odvajati kad već nismo ranije presli. I ovo je razumljivo dok su meni i sestri uvaljivali pakete od 4, 5, 6 000 bez telefona, a sad sa telefonom 3 700 plus sve ostalo izadje po 4 500.

Stigla ponuda paket Y 7 za 2 300 za kevin broj. Dosadašnji je bio 2 200. To je ok ponuda s obzirom da smo svi u ovoj mreži nema smisla odvajati kad već nismo ranije presli. I ovo je razumljivo dok su meni i sestri uvaljivali pakete od 4, 5, 6 000 bez telefona, a sad sa telefonom 3 700 plus sve ostalo izadje po 4 500.
Ma ne mogu da ćutim, i molim te da mi oprostiš, ali, ALI da li ti keva ima veliku penziju ? Pišemo se ovde danima za te LOPOVSKE pakete i ti sad ladno napišeš ok paket za kevu 2300 dinara, hahaha a šta ima u tom paketu što vredi te pare ???? Da si samo malo prelistao video bi da si mogao da joj uzmeš paket za 1000 dinara koji je za taj paket premija. Još jednom izvini ali morao sam !!!

Ma ne mogu da ćutim, i molim te da mi oprostiš, ali, ALI da li ti keva ima veliku penziju ? Pišemo se ovde danima za te LOPOVSKE pakete i ti sad ladno napišeš ok paket za kevu 2300 dinara, hahaha a šta ima u tom paketu što vredi te pare ???? Da si samo malo prelistao video bi da si mogao da joj uzmeš paket za 1000 dinara koji je za taj paket premija. Još jednom izvini ali morao sam !!!
Ne ljutim se. Nisam listao temu. Znam da je skupo. Rečeno mi da je od prvog septembra racun se tarifira drugačije i porastao je na 2 800 sa 2 200. U septembru bih racun platio 2 800 ili cak i vise ako ga ne bi produzio sad nego kasnije. Plaćamo dva paketa od jula po 3 700 plus uredjaj i oprema 4 500, nekad bude 4 700 i 4 900 kako nemam pojma i jedan paket 1 850 i sad ovaj 2 300. Hteo sam dva broja da prenesem u decembru u A1 , ali tamo nisu lepo odradili sta treba i ostao sam u Y. Ja nikakve ponude u app nisam video za 1 000 dinara. Nikakve pogodnosti nisam dobio 6 m za dinar i slično preko telefona.

Poslednja izmena:
Ne ljutim se. Nisam listao temu. Znam da je skupo. Rečeno mi da je od prvog septembra racun se tarifira drugačije i porastao je na 2 800 sa 2 200. U septembru bih racun platio 2 800 ili cak i vise ako ga ne bi produzio sad nego kasnije. Plaćamo dva paketa od jula po 3 700 plus uredjaj i oprema 4 500, nekad bude 4 700 i 4 900 kako nemam pojma i jedan paket 1 850 i sad ovaj 2 300. Hteo sam dva broja da prenesem u decembru u A1 , ali tamo nisu lepo odradili sta treba i ostao sam u Y. Ja nikakve ponude u app nisam video za 1 000 dinara. Nikakve pogodnosti nisam dobio 6 m za dinar i slično preko telefona.
Slušaj me dobro, mesec dana pred istek UO imaš mogućnost da podneseš zahtev za prelazak kod drugog operatera.
Imaš u A1 -Neo 10 to ti je 10Gb interneta i neograničeni minuti i poruke za 1999 dinara, ali kod prebacivanja broja dobijaš popust nisam siguran kolko al dobiješ.
To ti je rezervna mogućnost ako neće da ti daju u Yettel tarifu Yettel extra+ koja ima 30gb+ neograničene minute i poruke, I to ti je za Mamu ipak malo jeftinije nego da plaća ko da joj daju premium paket.
Da bih video u App mogućnost tog paketa u yettelu moraš biti minimum 2 meseca pripeid. Ja imam ne svim pripeid paketima to.
Yettel extra+ 999 dinara sa 30 gb i neograničeni minuti i poruke

Taj Yetel 7 imas samo prvih 12 meseca 14 Gb , posle samo 7 Gb ,taj paket vredi samo 1500 din ( a ne vredi ni toliko )

Slušaj me dobro, mesec dana pred istek UO imaš mogućnost da podneseš zahtev za prelazak kod drugog operatera.
Nije tacno moze 30 dana pre samo na pripeid , a prelazak u drugu mreu posle isteka ugovora

Taj Yetel 7 imas samo prvih 12 meseca 14 Gb , posle samo 7 Gb ,taj paket vredi samo 1500 din ( a ne vredi ni toliko )

Nije tacno moze 30 dana pre samo na pripeid , a prelazak u drugu mreu posle isteka ugovora
da i ja imam to i piše mi da mu je cena 1449 dinara, ali imam još interesantno sve sa 2x prva godina:
1.Yettel 30 -1649 din. (prva god. 60Gb)
2.Yettel 40-1749 din. (80)
3.Yettel 100- 1949 din. (200)
4.Yettel 150-2099 din. (300)
5.Yettel mobile M-2199 din. 300 (600) premium paket
6.Yettel mobile L-2449 din. 500 (1000)
7.Yettel mobile XL - 3449 din. 600 (1200)
Eto sve napisano i prepisano što imam u ponudi.

Zahtev za prelazak kod drugog operatera mozes da podneses tek dan nakon isteka ugovora.
datum isteka ugovora je 25 mesec, provereno i odrađeno bez plaćanja 25 meseca pune tarife.

kada UO istekne tad moze, oni racunaju ako si uzeo 20.5.2024 racunaju prvi obracunski period od 20.5.2024 do 31.5.2024 a UO idalje istice 20.5.2026 samo sto tih zadnjih 20 dana se racunaju kao 25. obracunski period

Imaš u A1 -Neo 10 to ti je 10Gb interneta i neograničeni minuti i poruke za 1999 dinara, ali kod prebacivanja broja dobijaš popust nisam siguran kolko al dobiješ.
To ti je rezervna mogućnost ako neće da ti daju u Yettel tarifu Yettel extra+ koja ima 30gb+ neograničene minute i poruke, I to ti je za Mamu ipak malo jeftinije nego da plaća ko da joj daju premium paket.
Da bih video u App mogućnost tog paketa u yettelu moraš biti minimum 2 meseca pripeid. Ja imam ne svim pripeid paketima to.
Yettel extra+ 999 dinara sa 30 gb i neograničeni minuti i poruke
Ok, hvala. 🍻
Samo ja tu ponudu Y 7 ne vidim nigde na sajtu. Sledeći paket bi bio Y 30 od 3 500. Sad na svake dve godine treba da se prenese broj negde da bi dobio neku 6 m ili 12 m za dinar i ostalo 50 % bez telefona. Ove ponude po radnjama i preko telefona, pre zahteva za prenos broja, su bezobrazluk.

Ok, hvala. 🍻
Samo ja tu ponudu Y 7 ne vidim nigde na sajtu. Sledeći paket bi bio Y 30 od 3 500. Sad na svake dve godine treba da se prenese broj negde da bi dobio neku 6 m ili 12 m za dinar i ostalo 50 % bez telefona. Ove ponude po radnjama i preko telefona, pre zahteva za prenos broja, su bezobrazluk.
To možeš da vidiš u Aplikaciji Yettel, u delu gde piše Y. za tebe skroz dole kada uđeš tu otvori ti se lista i onda izabereš Yettel ti preporučuje. Onda otvoriš prvi gore pređi na postpeid uz 50%, kad i to otvoriš onda biraš šta ti se sviđa sa tim paketima.

Ok, hvala. 🍻
Drug sve to je skupo , prelaz u drugu mrezu pa se pogadjaj za 50% bar , ako ne daju ja bih preso u Globalte za !000 din 35 Gb minuti neograniceno bez ugovora
Mada treba probati Globaltel dal ti odgovara za tvoju lokaciju

da i ja imam to i piše mi da mu je cena 1449 dinara, ali imam još interesantno sve sa 2x prva godina:
1.Yettel 30 -1649 din. (prva god. 60Gb)
2.Yettel 40-1749 din. (80)
3.Yettel 100- 1949 din. (200)
4.Yettel 150-2099 din. (300)
5.Yettel mobile M-2199 din. 300 (600) premium paket
6.Yettel mobile L-2449 din. 500 (1000)
7.Yettel mobile XL - 3449 din. 600 (1200)
Eto sve napisano i prepisano što imam u ponudi.

datum isteka ugovora je 25 mesec, provereno i odrađeno bez plaćanja 25 meseca pune tarife.
Sve te ponude ima na pripeidu i plus Yetel extra 30 gb za 999 din ,
Drug pre desatak dana dobio Yetel extra + a imao Go extra + ,znaci daju samo moras biti uporan

Ima smisla da neće opet zvati, makar tebe ne, a ženu možda i hoće, ako dosad ništa nije podnosila. Imali smo već nečiju priču da je pokušao sa prelaskom na pripejd, nije bio zadovoljan ponudom, pa je prešao u A1 bez dodatnog poziva iz Yettela. Naravno, tu je najzanimljivije pitanje zašto njemu i tebi nisu želeli da ponude ništa bolje, ali tako vam se zalomilo.
Da potvrdim ovo što priča @rovello , jer sam ja govorio o tome, tj. moj je slučaj. Za suprugu podneli zahtev za pripejd, pozvali je sutradan iz yettela, nisu ponudili ništa mimo redovne ponude, pa isti dan opozvala zahtev za pripejd. Posle 2 dana smo podneli zahtev za prelaz u A1, niko više nije zvao iz yettela. Nama to nije bilo strašno jer se prebacila na mega plan, gde nije bila ni celih mesec dana pošto su joj već ponudili iz a1 da predje na postpejd sa 50% popusta na bilo koji paket.

Da potvrdim ovo što priča @rovello , jer sam ja govorio o tome, tj. moj je slučaj. Za suprugu podneli zahtev za pripejd, pozvali je sutradan iz yettela, nisu ponudili ništa mimo redovne ponude, pa isti dan opozvala zahtev za pripejd. Posle 2 dana smo podneli zahtev za prelaz u A1, niko više nije zvao iz yettela. Nama to nije bilo strašno jer se prebacila na mega plan, gde nije bila ni celih mesec dana pošto su joj već ponudili iz a1 da predje na postpejd sa 50% popusta na bilo koji paket.
Evo i ja prebacio još 2 broja iz Yettela u Globaltel i niko nije zvao. i ne treba za koj će mi. Pa ne daju ništa normalno za normalne pare, i ne intersuje ih koliko dugo ste korisnik.
Od kad su ga uzeli beduini samo muke sa njima, i cene paketa su im kao u saudi arabiji. Samo su me iznenadili Česi što ništa ne preduzimaju odustali su od telefonije i sad samo piče banku. Ali i dalje imaju 49% učešća u telefoniji i da se baš ne interesuju je baš žalosno !

Nazad
Vrh Dno