Šta je novo?

Preporuke rančeva za laptop

• Začetnik teme Začetnik teme _Nexus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

_Nexus

Poznat
Učlanjen(a)
03.09.2022
Poena
45
Zdravo,

Koji vam se ranac najbolje pokazao, koje brendove da gledam? Bitan mi je kvalitet, da ima dosta prostora, da je izdržljiv i sl.

Cenovni rang 100e okvirno, pa ako ima nešto dobro za taj keš super 😀

Dell/Alienware. Ovaj bio na akciji na dell.ie za 37e.

1788685209098.webp

Oba navedena brenda su odlična ali bojim se da ih nema u Srbiji tako da moraš da ih naručuješ izvana (Osprey sam skoro gledao i ima samo planinarske/putne). Ako ti poručivao je nije problem vidi njih.

Ja sam imao neke Port Designs i bili su prilično kvalitetni.

Da se ja pitam, samo Thule. Godinama ih koristim (Subterra) i nemam zamerke. Inače imam i par Dell-ovih, a imao sam i Alienware za 17” laptop, koji je bolji, ali je otišao sa istoimenim laptop-om.

IMG_5442.webp

Čak sam uzeo i njihove futrole za laptopove (Gauntlet) i one su bruka.

IMG_5443.webp

BTW, retail cena im je malo visoka, ali se često mogu nabosti sa popustom od 50%, pa čak i 70% kod nekih distributera. Ja sam na iBood maknuo 3 ranca i 3 sleeves. Čini mi se da sam rance plaćao po 40-45 eura, a sleeves po 20, tako nešto.😉

U Lav autu sam kupio Case Logic pre pet godina i evo ga ko nov dan danas. Bilo mi je bitno da je dovoljno poslovan da mogu da ga nosim i kada sam u odelu. Ima dovoljno pregrada i džepova za sve i baš sam zadovoljan.

aQ

Ja imam Samsonite torbu za 13,3" - 14" laptop plaćenu 8500 koja se za godinu dana tako ofucala (a da jkorišćena vrlo malo) da ne bih Samsonite nikom preporučio.

Sa druge strane Rivacase ranac me je oduševio. Nosim ga svaki dan poslednjih godinu dana i gotovo da nema tragova korišćenja. Pritom je gotovo uvek prepunjen. Čak ne primećujem ni da se prlja, jer je neke sive boje pa se ništa ne vidi. Tražio sam kompaktan i izdržljiv ranac i našao sam šta sam tražio.
U pitanju je ovaj model. Tebi može biti mali pošto tražiš dosta prostora.

Možda ako je to neki noviji Samsonite, ja imam za 15-16" torbu iz 2003, nije puno nošena ali je kao nova, bukvalno će da me nadživi.

Ja imam 2 ranca Tigernu I prezadovoljan sam,a ujedno imam i 2 kao torbe za laptop neznam marke uzete na alexpres ili ebay davno to sam izbacio iz upotrebe jer na aerodrum ili bilo gde kad se putuje smeta za vrat davi te makar je mene davilo.Trenutno kako sam gledao negde neke recenzije dobra je torba i MARK RYDEN.

Klasican Bobby by XD Design za laptopove do i 16". Vozima ga od 2019te, najbolji ranac koji sam imao.

Samsonite već dugo živi na staroj slavi. Inače sve što prodaju poslednjih nekoliko godina je teško smeće - ništa bolje od kineza. Doduše, da ne grešim dušu, jedino im je dobra Ecodiver serija.

Раније сам узео Pulse торбу, има варијанта за лаптоп. Јаки рајсфершлуси, доста сам је на послу користио. Квалитетна је. За разлику од Targus који је смеће

Planiram da okacim ovde oglas za https://xd-design.com/products/bizz-backpack-black, jer mi je prevelik za posao, a nosim samo laptop 14", tako da mi stoji vec par meseci, ne koristim ga. Inace jako kvalitetan i odlican, bez tackice na sebi, ali ne iskoriscavam njegov potpun potencijal, pa sam ga zamenio za neki manji i prakticniji.
Javi se na PM, posto iz nekog razloga ne mogu da posaljem PM, ako si zainteresovan.

Moja preporuka za Lenovo ThinkPad Professional ranac. Odlican, izdrzljiv, pored laptopa, stanu i stvari za vikend putovanja.

Planiram da okacim ovde oglas za https://xd-design.com/products/bizz-backpack-black, jer mi je prevelik za posao, a nosim samo laptop 14", tako da mi stoji vec par meseci, ne koristim ga. Inace jako kvalitetan i odlican, bez tackice na sebi, ali ne iskoriscavam njegov potpun potencijal, pa sam ga zamenio za neki manji i prakticniji.
Javi se na PM, posto iz nekog razloga ne mogu da posaljem PM, ako si zainteresovan.
Poslacu ti Dell ranac, manji je.

1000036141.webp

Ja sam uzeo hp travel 25 i uopšte nije loš ranac a može da se nađe za 4 crvene.
Ima posebnu pregradu za laptop (ja nosim 14' a može do 15.6), rfid džep na leđima i jednu veliku pregradu koja može da se proširi ako treba.
Zgodno je što ima i bočno ručku pa može da se nosi horizontalno.
U pitanju je ovaj model

Nazad
Vrh Dno