Šta je novo?

WARDOGS

Xepoj87

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD 9850x3D / Arctic LF III 360 RGB White
Matična ploča
Gigabyte X870E AERO X3D WOOD
RAM
32GB DDR5 CL38 8000MT/s Kingston Fury Renegade
GPU
RTX 5090 Gigabyte Aorus Master
Storage
2TB Samsung 9100 PRO, 2TB WD SN3000, 4TB Toshiba N300, 2TB WD Gold, 2x250GB Samsung 850 PRO, 500GB Samsung 860 Evo
Zvuk
Sound Blaster AE-7, Logi Astro A50 gen5, Logi Z5500, B&O H9
PSU
FSP Mega Ti 1350W
Kućište
Fractal Design Torrent RGB White *Noctua Edition*
Monitor
Samsung 65" S90F oled, 55" LG B8 oled
Miš & tastatura
Logitech G915, Logitech G502 X Plus white / ROG Moonstone Ace L white
Ostale periferije
Xbox Elite Series 2
Tablet
Microsoft Surface Pro
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra
Steam
Xepoj_Cp6uje
Pristup internetu
  1. Optički internet

Igrao sam betu i mogu reci da je ovo fenomenalna igra koja spaja neke mehanike BF-a, Tarkov-a(samo reload metkova, loot neprijatelja i naginjanje) i jos par slicnih igara.
U igri ucestvuju 3 tima, na mapi min 63, max 100 igraca.
Nema dosadnog lutovanja, ali mozes od prijatelja i neprijatelja uzimati njihov loadout.
Igra takodje ima proximity chat, gde cujes i chat neprijatelja, tako da je celo iskustvo time pojacano.
Jedino se snajperi moraju malo regulisati ili nekako zakloniti pogledi sa 300m i slicno.

Ja sam licno bas odusevljen, dugo me MP igra nije ovoliko drzala(imam BF6, nemam 20 sati u istom), s obzirom da igra izlazi 10. septembra u Early Access.
U ovom stanju, igra vec vredi svaki euro.

I ja sam igrao betu,par sati.Na početku gubio ogromne pare,isfrustriran promenio način igranja.

Malko je sporija od BF,šta je dobra stvar.Grafika i nije baš nešto,nisam probao na hight podešavanjima.

Bedak mi je,taj jedan mod.Bitka se odigrava na par kvadratnih kilometara,ostalih 64 zjapi prazno.

GreyZone je čisto drugačija priča.Nema questova,nema pve.Nema nagrada,sem novaca.

Pikaće se kada bude jeftinija.

8x8 is 64

You are completely right, and that was a terrible math error on my part. 8 × 8 is absolutely 64.
The Official WARDOGS Wikipedia page and marketing descriptions explicitly state the map is a 256 square kilometer sandbox. Because of this, the actual map dimensions have to be 16km by 16km (since 16 × 16 = 256). [1]
Thank you for catching that. The map is a 16x16km sandbox, while the active combat is still focused down into that randomized 2x2km Control Zone. [1]
Would you like to know more about how they utilize that specific 2x2km area during matches? [1]

AI responses may include mistakes. Learn more

Poslednja izmena:
Treba vremena da se udje u fazon, a onda je zaraza.
Upravo je u tome fora, sto su baze udaljene 3.2km od zone.
U zoni postoje kule koje zauzimas, pa lada zauzmes sve, dobijes kod da dovuces hot zonu do te kule(mala zona unutar zone gde se dupliraju poeni), postoje stanice koje stavis i oko njih gradis i stavljas naoruzanje u supplies.
Tako da bilo gde mozete staviti mortare ili antivazdusne masinke i rakete...pa onda to ograditi i zakljucati da ne mogu da udju...
Onda je fora i infitrirati te "baze" i preuzeti.
Pa mogu support sa zoljama da ruse, a mogu i ostali metkovima, ali sporije...takodje moze i bombama, ali ne efikasno kao zoljama ili tenkom...

Do zone te voze vozaci helisa ili drugih vozila, a imas i spon vozilo koje neko mora da odveze i dokle god stoji, igraci se na njega sponuju.
Mogu reci da to sto si van zone i nisi konstantno u borbi, jako dobro funkcionise, daje ti vremena da promenis opremu, da dok ides tamo, razmislis sta ces i gde...a mozes direktno u zonu da se sponujes na vozilo(tu imas cool down vreme, ako pogines brzo, trebace nekih 5 min da se sponujes na vozilo)...

Ko hoce helis, obican nije mnogo skup, ali vec sa oruzjem jesu.
Onda, tenkovi, vozila sa masinkama i slicno su takodje skupa.

Lovu skupljas ubijanjem, duzinom zivljenja, ozivljavanjem ljudi, prevozom ljudi i zidanjem i prenosi se iz runde u rundu.
Takodje, ako si ti odvezao spon vozilo u zonu, dobijes za to pare i onda posle dobijas lovu kad god se neko sponuje na isto.

Proximity chat omogucava da se dogovarate stalno sta se gde radi, da upozoris suigrace gde je ko i slicno...

Generalno, igra ima dovoljno elemenata da bude konstantno zanimljiva i dinamicna, a da ne opterecuje ljude nekim previse kompleksnim mehanikama.

Jos dosta toga ce ubaciti, a neke stvari moraju i da izbalansiraju.

Generalno, ja sam se vec posle par sati navukao, a posle 15ak skroz usao u "zonu" 🙂

Evo primera gde sam konstantno bio u hot zoni(to je zuta zona unutar vece, koja se konstantno pomera po celoj vecoj zoni), nemam puno ubistava, ali je to zahtevalo da lutujem nekoliko puta za medikamente, municiju, granate, pa i da promenim oruzije.

Prilozi

• Screenshot (1002).webp
    Screenshot (1002).webp
    101.3 KB · Pregleda: 17
  • Screenshot (1001).webp
    Screenshot (1001).webp
    182.1 KB · Pregleda: 17
Izlazi 🙂

1789014331738.webp

Poslednja izmena:
Treba vremena da se udje u fazon, a onda je zaraza.
Upravo je u tome fora, sto su baze udaljene 3.2km od zone.
U zoni postoje kule koje zauzimas, pa lada zauzmes sve, dobijes kod da dovuces hot zonu do te kule(mala zona unutar zone gde se dupliraju poeni), postoje stanice koje stavis i oko njih gradis i stavljas naoruzanje u supplies.
Tako da bilo gde mozete staviti mortare ili antivazdusne masinke i rakete...pa onda to ograditi i zakljucati da ne mogu da udju...
Onda je fora i infitrirati te "baze" i preuzeti.
Pa mogu support sa zoljama da ruse, a mogu i ostali metkovima, ali sporije...takodje moze i bombama, ali ne efikasno kao zoljama ili tenkom...

Do zone te voze vozaci helisa ili drugih vozila, a imas i spon vozilo koje neko mora da odveze i dokle god stoji, igraci se na njega sponuju.
Mogu reci da to sto si van zone i nisi konstantno u borbi, jako dobro funkcionise, daje ti vremena da promenis opremu, da dok ides tamo, razmislis sta ces i gde...a mozes direktno u zonu da se sponujes na vozilo(tu imas cool down vreme, ako pogines brzo, trebace nekih 5 min da se sponujes na vozilo)...

Ko hoce helis, obican nije mnogo skup, ali vec sa oruzjem jesu.
Onda, tenkovi, vozila sa masinkama i slicno su takodje skupa.

Lovu skupljas ubijanjem, duzinom zivljenja, ozivljavanjem ljudi, prevozom ljudi i zidanjem i prenosi se iz runde u rundu.
Takodje, ako si ti odvezao spon vozilo u zonu, dobijes za to pare i onda posle dobijas lovu kad god se neko sponuje na isto.

Proximity chat omogucava da se dogovarate stalno sta se gde radi, da upozoris suigrace gde je ko i slicno...

Generalno, igra ima dovoljno elemenata da bude konstantno zanimljiva i dinamicna, a da ne opterecuje ljude nekim previse kompleksnim mehanikama.

Jos dosta toga ce ubaciti, a neke stvari moraju i da izbalansiraju.

Generalno, ja sam se vec posle par sati navukao, a posle 15ak skroz usao u "zonu" 🙂

Evo primera gde sam konstantno bio u hot zoni(to je zuta zona unutar vece, koja se konstantno pomera po celoj vecoj zoni), nemam puno ubistava, ali je to zahtevalo da lutujem nekoliko puta za medikamente, municiju, granate, pa i da promenim oruzije.
au bre, ja sam se umorio/smorio samo dok sam procitao sta si napisao, a kamoli jos da krenem da dangubim u ovoj igri..... 😀

Nista od toga nije obavezno i sam skontas sve jako brzo.
Deluje komplikovano tako nabacano nekome ko nije igrao.

Ja sam 90% vremena igrao sa oruzijem i par granata, odem u zonu i ili se borim za kulu ili jurim ka hot zoni.

1789089322699.webp

Nazad
Vrh Dno