Idem redom, kako se koji otvori rešavam. Neću preskakati ništa, sve do možda tri dana pred krunisanje gdje ću vidjeti šta je sve ostalo. Jedino što sada više ne odrađujem su filler side aktivnosti. Imaš outpostove, bandit campove, životinjske jazbine, osposobljavanje oltara itd. To mi generalno i najviše smeta u igri, klasični OW filler. Mogu tu da se pronađu itemi ali s obzirom da oni level scaluju kako igra napreduje nije vrijedno raditi ih kako zbog RL vremena a in-game vremena. Mislim da je moguće odraditi 90% glavnih side questova u igri.@SteXmaN
Dali si radio sve side kvestove na mapi do sada ili si onako nasumice nekoliko komada,pa ajde dalje?Pitam zato sto ne planiram da ponovo igram zbog drugih zavrsetaka,ali opet hocu da iskoristim sav sadrzaj koja igra nudi i da je igram na nacin kako su je zamislili.Ko ce zapamtiti sta sam igrao i kakve sam odluke donosio.
Mislim da će sledeći Dawnwalker jako ličiti na Betmen Arkham serijal gde će postojati jedan veći grad sa dosta otvorenih objekata i nekih levela ispod grada. Konrad i Mateus su pričali da jako vole taj serijal i da im je inspirativan.Konacno je neko pametno upotrebio vamprisku tematiku mitologiju, a to je podloga da se napravi gomila igara u potpuno razlicitim okruzenjima a da sve bude logicno i smisleno povezane, od srednjeg veka do mozda i nekih svmirskih avantura. Samo se nadam da jos uvek nece previse da odu u boducnost pa da dobijemo nesto tipa CP2077 sa ogromnim gradom gde 95% objekata i velikih zgrada upste ne moze da se udje, prakticno su samo koreografija u igri.
Nema od toga nista. Mozda dobijemo jos jednu evntualno jos dve igre, posle toga svi oni koji su najzasluzniji za igru idu u zasluzenu penziju jer nece znati stace sa parama, sto bi i svako nromalan tako uradi.Bilo bi sjajno kada bi igre mogu dobiti svake 3,4 godine. Nadamo se da će tim dobiti ekspanziju u vidu zaposlenih bar duplo i da mogu da rolaju i prave igre svetskog kalibra. To bi svi jedva čekali.
Download link ne radi, tj. povukao si file ?Vidio sam da na nexusu ljudi kače različite jezičke lokalizacije pa sam odradio i verziju na našem jeziku. Download
Prekopirati fajlove u: ...\The Blood of Dawnwalker\Dawnwalker\Content\
Menja se engleska verzija, ko želi da sačuva englesku neka napravi kopije fajlova koji se replacuju.
Pogledajte prilog 552476
Pogledajte prilog 552477
Pogledajte prilog 552478
Pogledajte prilog 552479
Pogledajte prilog 552480
Pogledajte prilog 552481
Pogledajte prilog 552482
Pogledajte prilog 552483
GPT je radio prevod, nije savršeno ali sasvim korektno. Ko bude igrao na srpskom neka napiše na google forms zahtjeve i greške AI-a. Poslije mogu unijeti inpute od više korisnika da se odradi korektura prevoda i dići ću na nexus mods.
![]()
The Blood of Dawnwalker - српски превод
Наведите грешке AI-а у преводу које сте примијетили током игре. Да ли су то термини, имена, правописни пропусти и сл. Импути ће се искористити за финалну коректуру паковања локализације која након тога иде на нексус сајт.docs.google.com
Updejtovao sam fajl pa je iz nekog razloga vodilo na obrisani. Evo novog: Download.Download link ne radi, tj. povukao si file ?
Pogledajte prilog 552727
Superior consumable indeed! 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari