Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ima li nacina da se na sbb portalu/aplikaciji u browseru snimi lozinka?

iskljuci sigurnosne opcije u pretrazivacu koje ti ne dozvoljavaju da snimis ili ukljuci opcije u pretrazivacu da snimis lozinku ili iskljuci na antivirusu opciju da brise lozinke...

iskljuci sigurnosne opcije u pretrazivacu koje ti ne dozvoljavaju da snimis ili ukljuci opcije u pretrazivacu da snimis lozinku ili iskljuci na antivirusu opciju da brise lozinke...
ma jok nije to, sve mi lepo radi na drugim sajtovima ukljucujuci i ovaj forum... i lepo je radilo na starom sbb portalu. koristim firefox.

Pozdrav. Šta trenutno može dobiti novi korisnik SBB-а. Preko agenta nekog

Pozdrav. Šta trenutno može dobiti novi korisnik SBB-а. Preko agenta nekog
Mom bratu koji je hteo yettel optiku kao novi korisnik su ponudili da uzme sbb koaksijalni paket Net tv Premium 6 meseci 50%, a ostatak ugovora po ceni Net tv Basic paketa pa probaj to da ispregovaraš. On je preko call centra to rešio

jel bilo danas nekog prekida sbb kablovske u Novom Sadu?

pazite se montera kada vam dodju da nesto nameste ili promene uredjaj. tetki i teci matorci od preko 70 godina su ladno ukrali wifi uticnizu zgibe kada su menjali modem. sluzila je da kada su na odmoru pali gasi svetlo kao da nekog ima kod kuce. ne ostavljati ih ni sekundu same.
Ovo se rešava u jednom pozivu call centru gde se opiše situacija uz konstataciju da ćete prijaviti policiji. Oni rešavaju dalje, ishod bude vrlo pozitivan po korisnika, uglavnom kompenzacija u vidu free pretplate. (tako je makar bilo ranije, iz iskustva)

Shvatili su da im to niko neće platiti, pa su dali svima besplatno. Slali su SMS poruke čak i mobilnim korisnicima sa tom informacijom, odnosi se baš na sve Yettelove postpejd korisnike.

Shvatili su da im to niko neće platiti, pa su dali svima besplatno. Slali su SMS poruke čak i mobilnim korisnicima sa tom informacijom, odnosi se baš na sve Yettelove postpejd korisnike.
Iskreno nađoh jedva 4 filma 🤣🤣🤣, aj da vidim tog mangupa od operatera koji sme da da netflix besplatno korisnicima.

Voyo,na Sbb, je na promociji koja zavrsava ili 1.10. Ili 1.11.

Sad ih zvao,vidim da mi je opet aktivirano,bez znanja i pristanka. Kazu da je besplatno pa su aktivirali ,na kvarnjaka. Aj,necu da ih bijem,ovaj put.😁

Poslednja izmena:
Jesi pitao za Netflix? a Hulu, Amazon? barem smrdljivi TIDAL?

Kazu sve trce i saplicu se o dupe.😁

za dzabe? Tesko ces taj film gledati.

Meni danas stigao mail da je Voyo besplatan za sve korisnike, bez ovog do 1.10 kao sto je ranije stajalo. Sad da li je stvarno besplatno tokom cele ugovorne obaveze, videcemo 🙂

Stigao email od SBB u vezi VOYO.
Da li je ovo neograniceno besplatno ili ce "starim" korisnicima koji su sklopili UO u avgustu (pre ovog emaila) ipak biti naplaćivano od nekog meseca kako je onomad pisalo u opisu paketa?

Ako je zaista bas besplatno da aktiviram a ako ce se placati da deaktiviram...
Sacu da proverim i da li je "samoaktivirano" kao sto ovde kolege prijavljuju.

voyo sbb.webp

Naravno, iskoristili su priliku da ovu neverovatnu pogodnost vežu za nove pakete, kao da je iko lud da pređe na novi, skuplji paket samo zbog Voyo (inače sam na Jetel 30). 🤣
Evo šta je meni stiglo:

Screenshot_20260912-103751.webp

Tako je bilo i sa Apollonom ns mts. Nudili su i džaba, za probu, pa niko (čitaj većina) čak ni tako to nije hteo da gleda.

Na eonu nema ni 10% sadržaja koliko nude preko aplikacije pogotovo serije. Bila je i dosad besplatna aplikacija od samog pojavljivanja na svim NET TV Basic i NET TV Premium sa onim promo do 31.10.2026. Inače što se tiče yettel mobilnih paketa nije ništa novo isto je ko i pre besplatna je samo ako se ima slobodnih slotova za aktiviranje,ako ih nema onda se plaća. Novo je samo to ubacivanje u vod deo eona ostalo je sve ko i pre. Samo što su oni krenuli neku kampanju meni prvo pre 3 dana na mobilnom nude da pređem na veći paket gde bi dobio još jedan besplatan slot, pošto na to nisam reagovao juče nude da probam voyo besplatno tako što ću osloboditi postojeći slot,verovatno im ovo jeftinije nego kad korisnik taj slot koristi za npr HBO max.

Nazad
Vrh Dno