verovatno zbog auto puta milos veliki koji prolazi pored tog cirkusakakve to veze sa morem ima?
Nikakve, pošto će se svi teleportovati u Surčinkakve to veze sa morem ima?
Na Gradini kod nas par auta, Bugari lagano radili pa nam trebalo sveukupno mozda pola sata. Kroz Bugarsku jedino ona klisura nekih 17km lagano ( 70-80kmh), na autoputu slabo auta pa se islo u granicama. Posto je bila nedelja i ring oko Soluna smo prosli extra brzo, nije bilo guzve.Nema vise Turaka ka Turskoj ker su raspusti zavrseni, tako da je BG trenutno OK.
Nema kamera na Evzoniju, a u utorak će sigurno biti veća gužva, pogotovo u večernjim časovima.Da li neko ima link za live Webcam sa prelaz Evzoni, izlaz iz Grčke, ulaz u Makedoniju?
Nadjoh izlazak iz MKD, ali ne I drugu stranu.
Utorak je neradni da u MKD, pa su izgleda mnogi spojili sa vikendom i očekuje se povećan broj vozila na povratku u MKD.
Uvek gađam radne dane za prelazak granice i onda utrefim praznik 🙄
Пре 2 године позајмим ауто зету и сестри,који се води на фирму, исто им тражили жути картон, и то на излазу из Македоније, а буквално 20 дана пре тога ја ишао са истим аутом нико ми ништа није тражио. Како им дуне, свакако се треба обезбедити или у противном се мора подмазати милиција🙂.Znači, sad mora i komšijski kalendar slobodnih dana da se prati 🙄
U Grčku uvek idemo van školskog raspusta i uvek radnim danima prelazimo granicu. Pre neki dan, od momenta kad smo stali u red na izlasku iz MKD, do ulaska u Grčku prošlo 11 ili 13 minuta. No time.
Pokušali ovde da produžimo jednu noć, dok se Makedonci ne vrate kući, ali nema mesta, a ne bih sada da se selim za jednu noć 🙄
E, da, za sve ove godine koliko vozim automobil registrovan na pravno lice, nikada mi nisu tražili žuti karton. Pre neki dan krećemo i shvatim da mi je žuti karton istekao u julu, pa reko' neću sada da idem u AMS....Ali ajde, odem do posla, uradim sam sebi ovlašćenje, uzmem pečat, odem u AMK Novi Beograd, uzmem žuti karton, vratim se da ostavim pečat, da ne nosim sa sobom, 40 minuta.... A do sada mi nijedan granični policajaca to nije tražio, bez obzira koja granica.
Makedonac me je pitao čime se firma bavi i da li imam neki papir za auto. Nije tražio ovlašćenje, žuti karton, već "neki papir za auto". Dao sam mu žuti karton i onda me je pitao dokle putujemo, reko' večeras do Gevgelije.
Možda ima veze sa ovim novim sistemom naplate kazni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari