Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

7 dana u Poljskoj
Ko trenutno nudi najbolji odnos količine GB za cenu?
Izvinjavam se ako je neko već pominjao ovo relativno skoro

Orange Flex? 35 PLN 75GB mesec dana.

Ne znam da li je i dalje aktivan kod za prvi mesec free?

Krecem sutra rano za Lefkadu pa analiziram sta mi je ciniti posto ce mi biti potreban net i za posao (koliko bude izvodljivo raditi). Najjednostavnija opcija mi je Roamify koji uglavnom koristim svuda i kosta 10e flat 7 dana, a koristi mreze Nova i Vodafone. Alternativa je Whats’up koji koristim Cosmote, i sam Cosmote Traveller koji je cini mi se vec pominjan. Ako je verovati Speedtest-ovoj mapi pokrivenosti najbolji je Cosmote na Lefkadi, ali da li je zaista tako?
Da odgovorim sam sebi, ogromna preporuka za Cosmote na lefkadi. Uzeo travellers paket (20e 7dana, bilo malo natezanja sa aktivacijom), obisli vise plaza na zapadnoj obali i svuda besprekoran signal, jedino u brdima ume malo da se izgubi, al tu nijedna mreza nema signal koliko sam ispratio.
Konkretno u Vasilikiju gde sam smesten:
IMG_2602.webp

Hrvatska A1, na bonove tj prepaid, već dva dana ne radi aplikacija. Kažu održavanje.

Kako da proverim kredit? I kako da aktiviram sledeći paket? Večeras mi ističe vikend paket.

Tu vidim kredit, ali nemam opciju da proverim preostalu količinu podataka u Romingu. Za svaki osnov po kome je protok kupljen ili dobije imaju različitu proveru.

USSD je nekada (ili I dalje kod nekih operatera) imao menije kroz koje ideš, a kod A1Cro ide samo direktan zahtev, pa pošalju SMS ili iskoči info na ekranu.

Recimo *102*1# proverava stanje u paketu, ali ja nemam nista u paketu, samo dodatke. I bonus dobije na osnovu uplate i gratis 1gb koji sam klejmovao kroz aplikaciju.

Da li se BonBon tjedni Flat prenosi na Flat u EU?
ZA 7e mislim da nema bolje opcije.

Ranije, kada sam računao te opcije za Bonbon i A1, ispadalo je da EU GB uvek isto košta tj ako je 1gb na 7 dana 2eur I sve može u EU, onda je iz flat 7 dana od 10EUR za EU moguće koristi 5GB.

Imam neki HT broj ,bio neki turisticki paket. Da ne duzim,ne daju mi esim a nemam gde sa tom karticom. Sta bi bilo bolje,da prebacim broj u Tomato ili Bonbon? Sustinski ,taj broj ne koristim nesto tako da bi mi odgovaralo da ostaje “ziv” sto duze sa nekom dopunom.

Hvala. Vidim da se takođe najviše isplati dopuniti se sa 16e elektronski. Onda kartica vrijedi godinu dana.
Ranije, kada sam računao te opcije za Bonbon i A1, ispadalo je da EU GB uvek isto košta tj ako je 1gb na 7 dana 2eur I sve može u EU, onda je iz flat 7 dana od 10EUR za EU moguće koristi 5GB.
Ispada ovaj tjedni flat dobra opcija . Nekad je bio 4.99e jer je tarifa bila 9.99e, sada du je digli na 13.99e pa je 6.99e.

7e =14 GB za EU za nedelju dana je sasvim OK.
Plus u RH imaš Flat.

Imam neki HT broj ,bio neki turisticki paket. Da ne duzim,ne daju mi esim a nemam gde sa tom karticom. Sta bi bilo bolje,da prebacim broj u Tomato ili Bonbon? Sustinski ,taj broj ne koristim nesto tako da bi mi odgovaralo da ostaje “ziv” sto duze sa nekom dopunom.
Mislim da ne možeš prebaciti broj u drugu mrežu, ako nisi njihov rezident.

Nazad
Vrh Dno