Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Da ih ne ureknemo, još uvek brinu o nama.
Nova baterija mi daje utisak novog telefona, samo još da me ne mrzi da ga malo ispraznim jer ću izgleda sa njega pratiti i s27 temu, dok se ne otvori tema s28 da se opet ponadam da ima razloga za menjanje 😄

Danas izvadim telefon (S23U) iz maske da ga malo obrišem i imam šta da vidim, zadnja leđa se skoro skroz odlepila, pretpostavljam da se baterija nadula, nisam skidao do kraja.
Jel neko menjao sam bateriju? Gledam po YT, ne izgleda komplikovano, pitanje je samo kako i čime zalepiti leđa posle zamene. Ili možda bolje u servis pa se to odradi kako treba?

Poslednja izmena:
Danas izvadim telefon (S23U) iz maske da ga malo obrišem i imam šta da vidim, zadnja leđa se skoro skroz odlepila, pretpostavljam da se baterija nadula, nisam skidao do kraja.
Jel neko menjao sam bateriju? Gledam po YT, ne izgleda komplikovano, pitanje je samo kako i čime zalepiti leđa posle zamene. Ili možda bolje u servis pa se to odradi kako treba?
Isto mi se desilo pre 2 nedelje.
Baterija se nadula (iako ne vidno) i odlepila leđa, ali je verovatno i lepak popustio posle 3.5 godine. Svakako vredi zamena originalnom baterijom, ja sam opet na 6h. 🥳

Moj se takodje odlepio, ali je i prasina usla kod 10x modula kamere.
Kolko je u ovlascenom zamena bat za ultru?

Inace instalirao sam UI 9 beta...nije nista spec ali okej radi

Nisam stigao da se poigram malo da vidim ima li sta novo.
30152.webp
30161.webp

Moguće. Ako može između Promobi i ovog u istom gradu da bude skoro 3000 razlika zašto ne i 1500 između BG i SU.
Sat rada u ovlašćenim servisima auta koji vozim u Beogradu i van je 1/3 više u korist Beograda. 🙄

Koja je to firma kod Arene, može PM.

U Nišu sam menjao za s23u, ovlašćeni Promobi u Kalči... za 8500 dinara, original naravno. Za nepuna 2h završeno. Evo info posle 2-3 meseca...
Pre toga je stara bila na oko 3200mAh... posle 3godine i 4 meseca

Prilozi

• Screenshot_20260907_233236_AccuBattery.webp
    Screenshot_20260907_233236_AccuBattery.webp
    52.5 KB · Pregleda: 47
Eto razlike u radnom satu BG vs NI.
Bezobrazluk. Kao da ljudi manje ili više vrede u zavisnosti od grada u kojem žive.
Ne znam kada si @miksi menjao svoju bateriju za 8500, info koji ja imam (da je baterija između 10 i 11 hiljada) je od pre 2 nedelje posle pozivanja Promobi u Endija Vorhola. A tako pokazuje i procena cene usluge zamene baterije koju imaju na zvaničnom sajtu.
Taj isti info me naterao da prvi put u životu ne odnesem svoj telefon u Promobi, pronađem alternativu i budem prezadovoljan. Telefon je bio gotov za manje od 3h a prvi put mi je neki servis dao novu i staru bateriju na uvid, fiskalni račun i garanciju od 6 meseci na rad uz slip/radni nalog iz servisa.

Nazad
Vrh Dno