Šta je bolje, sa čime si više zadovoljan?Gemini AI (nije nešto, al ajde)
Pošto Gugl nikako da izbaci nešto novije, trenutno je po meni svašta bolje - Kimi, DeepSeek v4, većina novijih OpenAI modela (Sol je zlatna sredina po meni), Klod je isto dobar ali skup i iritantan sa limitima i glupostima pa ga lično izbegavam... Za moje potrebe je deepseek-v4-flash taman jeftin, a dovoljan.Šta je bolje, sa čime si više zadovoljan?
Ja sam pre 2 dana tako našao 12 gb viber hiden files u "drive" kod ćerke...Ja bih nesto da pitam ovde jer ne vidim bolju temu za pitanje, mada mogu da otvorim i novi topik ako treba...
Na običnom Google nalogu imao sam gomilu nekih mp4 fajlova I popunjeno je bilo svih 15 GB besplatnih. Onda sam sve to izbrisao ali Google drive i dalje vidi kao da je zauzeto. Kanta za đubre ispražnjena. Probao sam i kroz Android telefon i direktno preko desktop računara kroz brauzer. Nisam uspeo da nađem ništa na Goo support page. Na kraju sam kupio par meseci Google one pretplatu i i dalje je pokazivao zauzeće 17 GB. Mislio sam da će posle te pretplate da se oslobodi prostor ali i dalje nije. U prilogu slike kako to izgleda iz aplikacije. Da predlog da se uradi Clean up i kad se kaže yes onda kaže nothing to clean up!?!
Neki savet?

Meni One AI Pro dolazi za obnovu 14. oktobra, a danas sam ubacio 3 x 2000 lira preko vaučera kupljenih na Turgame. Prošlo je sve bez ikakvih problema, kao i do sada. Jedina stvar koju sam morao da uradim je da ručno prihvatim poskupljenje na 8700 lira godišnje (sa dosadašnjih 7200), jer je pisalo da će mi u suprotnom otkazati pretplatu 14. oktobra.Da li je neko obnavljao skorije turski one preko apple-a, postoji li problem sa obnovom preko gift carda kao za youtube premium ili prolazi normalno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari