Šta je novo?

Novi Apple direktor pravi zaokret, vraća punjač i EarPods u iPhone pakovanje?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iPhone-sa-punjacem-i-slusalicama-u-pakovanju-zanisljena-ilustracija.webp

Novi Apple direktor pravi zaokret, vraća punjač i EarPods u iPhone pakovanje?​

Internetom kruže tvrdnje da bi iPhone ponovo mogao da dobije punjač i EarPods u pakovanju, ali Apple takvu promenu još uvek nije zvanično potvrdio

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...et-vraca-punjac-i-earpods-u-iphone-pakovanje/

Da se odreknu mega profita? Nema šanse

Vratiće i ledja koja se skidaju i izmenjivu bateriju, jer moraju 🙂
Ključno je njih naterati na nešto jer ovi ostali ih slepo prate.

Kopernikanski obrt!Jabucari su oduvek bili majstori da nesto ukinu pa vrate i od toga naprave em vest em dobre samaricane od sebe!

• Like
Reagovanja: G17
Kako beše ispao zahtev na kraju, da mora korisnički izmenjiva baterija da bude, ili je dovoljno da može u servisu? Čitao sam o obe varijante, ali mrzelo me da se udubljujem 😁
Ključno je njih naterati na nešto jer ovi ostali ih slepo prate.
Bukvalno, ako oni kažu prodajemo telefon sa tastaturom, svi će da ponude, iako do juče niko nije ni pomišljao. Snaga brenda, ljudi povodljivi i eto 🤔

Pa oni su prvi i sa punjačem nas zeznuli...

Kako beše ispao zahtev na kraju, da mora korisnički izmenjiva baterija da bude, ili je dovoljno da može u servisu? Čitao sam o obe varijante, ali mrzelo me da se udubljujem 😁
Ni jedno ni drugo, već ako baterija nakon X ciklusa punjenja ima više od 80% kapaciteta ništa ne mora da se menja... Većina sad to i garantuje.

Ne moraju, ako je baterija dugotrajna i ima IP67 zaštitu, proizvodjač je izuzet pravila o lako zamenjivim baterijama

• Like
Reagovanja: G17
Nisam ispratio, znači fejl aktuelne EU administracije kao i većina drugih u poslednje vreme.

Nisam ispratio, znači fejl aktuelne EU administracije kao i većina drugih u poslednje vreme.
Koji fejl?
Da li je iko i dalje ubedjen da i EU radi nesto zbog korisnika a ne ekononije?
Kao da EU nije to planirano radila da eto (cr)Apple moze reci "ej, nije do nas"....

Wake up ljudi 🤓

Sto da ne, ali zato telefon skuplji za 50-100e.
Samo 100e za Crapple punjac i sluske?
Neko nije pratio na casu Jabuke i inflacije 🤓

Nazad
Vrh Dno