Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Problem je što oni o ovom potezu nisu obavestili korisnike, nisu okačili ni vest na sajtu. Ta vest bi morala da sadrži sve ovo što su već pominjali plus tačan spisak kanala koji se po opciji mogu uključiti/isključiti na sopstveni zahtev, kao npr. kad je ranije bila prijava za HBO paket za Novu godinu. Dakle, ne da oni isključe pa da mi zovemo i pitamo se šta se događa.

Ljubitelj ili neljubitelj, niko nikome nema pravo da odreðuje šta će da gleda, a ti i bilo ko drugi, uključujući i mene, ne bi trebao da komentarišeš ljude koji gledaju bilo koji tv program.
Potpuno se slažem o skolonostima ko šta voli da gleda to je njegovo i treba da se poštuje bar ugovor ako ništa drugo.
Zato sam ja kad sam pomagao komšijama da to reše za svaki slučaj nisam žalio što ne rade n1 i nova, već naveo par ovih ostalih što je opet realna opcija da se neko žali što nema neki filmski i muzički kanal.

Koliko ste maksimalno dobili meseci po dinar za obnovu ugovora? Podneo sam zahtev za raskid u roku i danas zvali nude 10 meseci po dinar za produzetak premium paketa. Nude li 12 meseci ili je 10 maksimalno?
Ja sam dobio 10 meseci dinar kad sam raskinuo zbog poskupljenja u junu. Net tv Premium +
Odbio sam 10, trazio sam 12, morala je da "proveri" i sutradan dobio 12.

Oni su sada Yettel, sve pregovaracke radnje koje ste do sada imali sa sbb-om ne vaze. Samo pijaca i povuci potegni.

Odbio sam 10, trazio sam 12, morala je da "proveri" i sutradan dobio 12.

Oni su sada Yettel, sve pregovaracke radnje koje ste do sada imali sa sbb-om ne vaze. Samo pijaca i povuci potegni.
Za 12 meseci bih verovatno ostao. Mada me vuče da pređem na optiku, razmišljam da uzmem samo net i koristim taštinu a1 aplikaciju na tv-u i završio sam posao 😅

Nisam ispratio da li je bilo reči o prebacivanju vlasništva, ugovora, kako god - hoću da sa majke prebacim aktivni ugovor na sebe, da ne bih morao nju da cimam do poslovnice kada dođe vreme za natezanje oko produžetka 🙂

Molim da mi neko odgovori da li pola cene mesečno prvih šest meseci ugovorne obaveze važi za SVE (uključujući postojeće) korisnike ili samo za nove korisnike. Hvala.

Zdravo. Ova akcija se odnosi na nove korisnike Net TV paketa, koji sklope ugovor na 24 meseca bez kupovine tv uređaja i odnosi se na ugovore sklopljene u Yettel prodajnim kanalima, izuzev kupovine putem web shop-a.

Nisam ispratio da li je bilo reči o prebacivanju vlasništva, ugovora, kako god - hoću da sa majke prebacim aktivni ugovor na sebe, da ne bih morao nju da cimam do poslovnice kada dođe vreme za natezanje oko produžetka 🙂
Možeš da prebaciš, potrebno je da oboje odete u SBB poslovnicu i da uradite promenu

Igrarija sa poskupljenjem im se obila o glavu. 1,2% manji share internet korisnika i 0,4% manje korisnika televizije.

Q1 2026 net 26,6% sbb + 6,8% yettel = 33.4% vs Q2 2026 net 32,2%

Q1 2026 tv 29% sbb + 5,4% yettel = 34,4% vs Q2 2026 tv 34%

Нешто није у реду са тим извештајем како се проценат оних који користе бежични интернет почетком године преполовио а сад се вратио на 4%

Ni sam ni znao da sam u "pilot programu". Sva obaveštenja sam do sada dobijao od [email protected], a obaveštenje da sam ubačen u pilot program sam dobio sa adrese
[email protected] sa koje nikada ranije ništa nisam dobijao. Mail je završio u spam. Nemam nikakvo obaveštenje ni na EON ili SBB aplikaciji koje koristim.
Potpuno drugim povodom sam danas išao da raskinem ugovor i da sam znao za ovaj pilot program to bi naveo kao razlog.

Godinama koristim najjači paket. Poslednji put su mi nudili 4 meseca za dinar ukoliko potpišen na još 24. Drago mi je što nisam.

Nego, na zahtevu za raskid korisničkog uvgovora mi stoji da imam 7 dana da vratim opremu od supanja raskida Ugovora na snagu, a li nigde ne piše kada stupa na snagu. Na šalteru su mi usmeno rekli da imam internet do kraja meseca.

Meni su u takvoj situaciji pre tačno 2 godine pokušali da podmetnu novu UO, bez reči zaposlenog o tome šta zapravo radi. Posle su mi u Kontakt centru potvrdili da se ne može promeniti vlasnik, a da ne dobiješ nov ugovor. Ne verujem da se išta promenilo.

Ni sam ni znao da sam u "pilot programu". Sva obaveštenja sam do sada dobijao od [email protected], a obaveštenje da sam ubačen u pilot program sam dobio sa adrese
[email protected] sa koje nikada ranije ništa nisam dobijao. Mail je završio u spam. Nemam nikakvo obaveštenje ni na EON ili SBB aplikaciji koje koristim.
Potpuno drugim povodom sam danas išao da raskinem ugovor i da sam znao za ovaj pilot program to bi naveo kao razlog.

Godinama koristim najjači paket. Poslednji put su mi nudili 4 meseca za dinar ukoliko potpišen na još 24. Drago mi je što nisam.

Nego, na zahtevu za raskid korisničkog uvgovora mi stoji da imam 7 dana da vratim opremu od supanja raskida Ugovora na snagu, a li nigde ne piše kada stupa na snagu. Na šalteru su mi usmeno rekli da imam internet do kraja meseca.
Otkazni rok je mesec dana od dana zahteva i onda imaš tih nedelju da odneseš opremu.

Ne ako si u "pilot" programu. Oni su promenili uslove ugovora bez tvog pristanka i bez 30 dana ranije najave. Mozes odmah da raskinesh ugovor samo ponesi opremu

Agenti kazu da su trebutno ovi kanali u pilot projektu i ovo ce da traje godinh dana. Kako sam razumeo,menjace se kanali koji ce biti predmet ovog pilot projekta. Znamo svi za koje kanale su korisnici najvise zainteresovani da se izbace, pa da ustedimo po 500-1000din 😀

Meni su u takvoj situaciji pre tačno 2 godine pokušali da podmetnu novu UO, bez reči zaposlenog o tome šta zapravo radi. Posle su mi u Kontakt centru potvrdili da se ne može promeniti vlasnik, a da ne dobiješ nov ugovor. Ne verujem da se išta promenilo.
Ja sam prebacio sa majke na sebe pre par meseci eon light TV paket. Oboje smo bili, i receno je od njih da se samo ime menja, sve drugo ostaje isto. Ali lopovi su to. Sutradan vidim u aplikaciji ubacili mene ali u novi paket, neki basic tv koji niko nije tražio, skoro duplo skuplji. Odem ponovo u sbb, kaže nije ona kriva, greška sistema, ne zna se više šta je sbb a šta yettel itd itd. Zove me popodne iz sbb, kaže jedva ispravila, ali tih par dana računali su skuplje taj mesec. Ostao je eon light tv za sada.

Meni su poslali mail ali nisu zaista ugasili kanale. I pozovem da kažem da me izbace iz pilot projekta.
Kaže tetka iz call centra: Jesu vama ugasili kanale?
  • Nisu.
  • Evo, pišem ja da vam ne gase, ali ako vam ipak ugase vi pozovite ponovo.

🤪

Nije. Evo, sad sam prošao kroz EON aplikaciju povezanu sa paketom Net TV Basic, a na profilu koji je deo tobožnjeg pilot-programa. Nedostupni su sledeći kanali: Nova S (8), N1 HD (10), Klasik (67), Prva Life (70), Pink Family (79), Pink Action (84), Pink Western (86), Nickelodeon HD (207), Kazbuka (214), Pink Kids (215), Pikaboo (221), Balkan Trip (310), Lov i ribolov (312), RTS Trezor (317), RTS Život (318), DOX TV (325), N1 HR HD (446), N1 BH HD (450), TV Vijesti (457), Toxic TV (820), RTS Kolo (830), Pink Music (852). Nabrojao sam 22 od ukupno 235, što znači da malo fali da bude nedostupan svaki deseti. Ne znam kakva je situacija sa Premium paketima, tu su 283 kanala, znači dodatnih 48, pa bi mogao još neki od tih biti nedostupan.

Hvala na spisku kanala, naravno da su sva tri N1 kanala i Vijesti u pilot projektu što je još veći skandal.

Koja procedura za zamenski daljinski... Nemamo ekspozituru u gradu pa im pisao da me zeza daljinski. Te ovo te ono, posle 5 emaila kažu šaljemo na Vama samo padaju troškovi dostave. E pokvarenjaci. 😁 Šta da mi se modem zeznuo isto bi mi slali poštom pa bih ja platio troškove dostave. Znam da nisam baš razuman, ali me nervira pilićarenje...
Meni poslali gratis, ali u momentu kada sam dogovarao produženje UO, pa kada su pristali na moje zahteve, dodao sam i daljinski koji ne radi kako treba, rekla gospođa nema problema, možete u poslovnici uzeti, ne morate vraćati stari, ili da vam pošaljemo poštom? Ja reko, pošaljite, nemam vremena da idem, kaže nema problema. Jedino zaboravio da pitam jel ja plaćam poštarinu, ali kontam posle, neće valjda da naplate, jedva me ubediš da ostanem, ako pošalju o mom trošku, samo će me iznervirati, pa ću raskinuti UO koja je potpisana na daljinu pošto imam za to 14 dana. Zove kurir posle 2 dana, ima pošiljku, prilazim kombiju, daje mi, reko jel treba nešto da se plati, kaže ne 😁.

A jel postoji opcija da se sami prijavimo za taj pilot projekat i tako dobijemo 300din popusta? Mislim N1 i Novu nisam u životu pustio, a evo mogu gratis da mi ukinu i Pink, Informer i nek biraju još pet domaćih kanala po izboru, samo sportske da ne diraju😀

E pa ne može ko hoće i šta hoće. Samo koga oni izaberu i da mu ukinu šta oni misle da treba.

Nazad
Vrh Dno