Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci prvo su povecali cene za 300 dinara, a sada korisnicima kroz "pilot projekte" (bez njihovog pristanka) velikodusno smanjuju racun bas za 300 dinara i to gasenjem 2 kanala. Svaka cast @Yettel Srbija!
Zdravo. Kanali se ne ukidaju. Pilot-projekat uvodi novi modularni pristup koji obuhvata TV tarifni paket po nižoj ceni, sa manjim brojem kanala i opcionim TV dodatkom. Korisnici koji odluče da aktiviraju dodatak imaće iste TV kanale i istu cenu kao ranije.

Da li ce moci da se ukinu svi kanali? i da imamo samo internet?

@Yettel Srbija
Niko nije rekao da se ukidaju. Ovde ljudi samo postavljaju pitanje zašto baš ti kanali. Zbog čega pilot projekat nema izbor više varijanti sa isključivanjem nekih drugih kanala uz smanjenje pretplate. Tako ljudi mogu da imaju izbor. Ovako jednostavno može da se izvuče zaključak da je razlog veoma poznat...

Zdravo. Kanali se ne ukidaju. Pilot-projekat uvodi novi modularni pristup koji obuhvata TV tarifni paket po nižoj ceni, sa manjim brojem kanala i opcionim TV dodatkom. Korisnici koji odluče da aktiviraju dodatak imaće iste TV kanale i istu cenu kao ranije.
Jasno je da se kanali ne ukidaju skroz, ali nema potrebe da se modularni pristup testira na korisnicima bez njihovog pristanka i primoravanjem korisnika da zovu call centar da bi dobili nazad kanale koje treba da imaju po ugovoru (i to bas N1 i Nova S). Svakako ce taj modularni pristup dovesti do obrnutog efekta (povecanja cena i pogoršanja usluge), bas kao sto je bilo i kod Telekoma.

Posle godinu dana niko se neće ni sećati koje kanale je izgubio, tako da je mala šansa da će ih vraćati u ponudu. Da li ovo modularno isključivanje poništava ona novogodišnja akcija otključavanja svih kanala?

Dakle bednije ne moze. Eeeeeeee zivote, sta smo doziveli 🤢
Cika Yettel jedno pitanje ako smem......a zasto ne date opciju da korisnici izbace iz svojih kanala "programe" produkcije PINK, koja je svojim primitivnim gadostima unistila bar 2 generacije mladih ljudi u ovoj nasoj zalosnoj drzavi. Pa taman za tu kolicinu kanala da odobrite popust od bar 999 dinara.

Poslednja izmena:
Šta bi bio recimo vaš sledeći potez? Isključiti "nasumično" internet uveče od 18 do 22 i onda da ljudi zovu da saznaju da su u nekakvom pilot projektu da nemaju internet 4 sata a da plate 300 dinara manje? Iskreno vređate nam inteligenciju.

Ne bi mozda ni bio problem taj pilot projekat da su ga mesec dana ranije najavili uz racun sa objasnjenjem kako funkcionise, i da su dali opciju ukidanja i drugih grupa kanala. A ne ovako cap ugaseni kanali informativni medju najgledanijim. Pa ti pisi i zovi da vidis sta je. Zao mi je ljudi u kol centru koji moraju da upijaju frustracije i peglaju situaciju zbog losih odluka uprave.

Da li se moze traziti koliko kosta koji tv kanal korisnika u kom tv paketu? Mozda korisnik moze ustedeti neke pare dodatno i uputiti ih u humanitarne svrhe umesto u recimo arena media, informer, tanjug, pink, informer? Pitam jer spremam pilot projekat 🙂

Da li se moze traziti koliko kosta koji tv kanal korisnika u kom tv paketu? Mozda korisnik moze ustedeti neke pare dodatno i uputiti ih u humanitarne svrhe umesto u recimo arena media, informer, tanjug, pink, informer? Pitam jer spremam pilot projekat 🙂
Svi ti kanali u u kompletu sa N1 i Nova S, idealan projekat.

Ne bi me začudilo da je možda pala i neka ucena od znate već koga, pa je bio izbor izmeðu dve loše opcije.
Ne bi onda valjda i dečije kanale stavili u istu košaru pošto su i njih stavili. Ali dobra fora kako su zamaskirali da nisu samo UM kanali, znači na sve kategorije na spisku su i ostali UM kanali i plus po jedan pink kanal iz svake kategorije. Još jedna stvar mi je ovde na samom forumu zanimljiva da se od yettel korisnika još niko nije javio da je dobio mejl ili da im fali neki kanal.

Poslednja izmena:
Ukinu ti šatro random UG kanale (zajedno sa nekim levim koje malo ko gleda) i nagrade te sa 300 dindži manjim računom.
Ako primetiš da ih nema i buniš se, vrate ti, ali ti vrate cenu.
I to je kao neki njihov pilot program.

Ukinu ti šatro random UG kanale (zajedno sa nekim levim koje malo ko gleda) i nagrade te sa 300 dindži manjim računom.
Ako primetiš da ih nema i buniš se, vrate ti, ali ti povećaju cenu za 800 RSD (tako sam pročitao na jetel temi da se jedan član žalio).
I to je kao neki njihov pilot program.
Vest je neproverena, lično sam mu napisao da prvo proveri. Cena paketa ostaje nepromenjena i ista koliko se i plaćala. To je zvanična informacija za sada.

Koliko ste maksimalno dobili meseci po dinar za obnovu ugovora? Podneo sam zahtev za raskid u roku i danas zvali nude 10 meseci po dinar za produzetak premium paketa. Nude li 12 meseci ili je 10 maksimalno?

Ti si dobar, meni ponudili za basic tv paket 6 meseci po 50% :/
Mozda zavisi od jacine paketa pa ide slabija ili jaca ponuda

Hajde da citiram jedan od prethodnih postova:

"Napominjem da Zakon o elektronskim komunikacijama ne prepoznaje termine poput "pilot-projekat", "test-faza" ili "modularno testiranje" kao pravni osnov za oslobađanje operatera od obaveza iz potpisanog ugovora. Činjenica da nudite umanjenje pretplate ili mogućnost naknadnog vraćanja kanala putem kol-centra ne leči prvobitno kršenje ugovora i zakona, niti ukida moje pravo na raskid bez penala."

Tako da svi koji hoće ovu situaciju da iskoriste da raskinu bez penala, mogu

Koliko mi je drago što sam se konačno oprostio od televizije.

Koliko ste maksimalno dobili meseci po dinar za obnovu ugovora? Podneo sam zahtev za raskid u roku i danas zvali nude 10 meseci po dinar za produzetak premium paketa. Nude li 12 meseci ili je 10 maksimalno?
nula , podnet zahtev za raskid najveci paket , nudili mi maksimum 9 meseci upola cene kao dugogodisnjem korisniku

Ovo je maltretiranje korisnika i bez da ulazimo u političku konotaciju ovog poteza. Teranje korisnika na neku akciju koja mu troši vreme (poziv ka call centru ili odlazak u poslovnicu) da bi se vratio na normalno stanje, a za da za nastalu promenu korisnik apsolutno nije kriv niti je mogao da utiče svojim ponašanjem, je bezobrazluk težak.
Ja bih lagano tražio odštetu preko advokata zbog ovoga. Plus su mi značajno izmenili uslugu, a da me nisu blagovremeo obavestili u skladu sa zakonom.

Nešto mi se to mnogo članova ovog foruma javlja da su deo tog experimenta. Za nešto što je navodno nasumično i navodno samo mali procenat korisnika odabran.

Benchmark korisnici su baaaaš mali procenat SBB korisnike pa koja je verovatnoća da se ovde u 5 dana javi 10 ljudi... osim ako u taj experiment nisu uključili tipa 40% korisnika 😅
A nisi primetio da su ti clanovi ovog foruma ljubitelji N1 i Nove ? Zasto imam obcaj da takvima ne verujem ni kad kazu da je danas sreda 😀 jao jadni oni, gase im N1 i Novu. Jos niko nije skontao sta je u pitanju? xD

Potpuno se slažem o skolonostima ko šta voli da gleda to je njegovo i treba da se poštuje bar ugovor ako ništa drugo.

Nazad
Vrh Dno