I ovde je odličan Counterpart.Meni je najjača njegova izvedba u filmu Whiplash iliti Ritam ludila...
Mislis sve dole i dole...
Kuda ide ovaj svet i kakav nivo imb*cilnosti predstavlja 70 i više procenata gledalaca US serija kad ovako užasno napisane epizode poput Silo S03E09 imaju ocenu 9.3/10 (sa 3.9 hiljade glasova) na IMDB odnosno 89%/100% (sa 1.5 hiljadu glasova) na Trakt.
I tako za svaku seriju i svaku epizodu gde se nešto iole bitno konačno desilo i otkrilo, bez obzira na način i kojim putem se do takvog događaja došlo i koliko je to neubedljivo i d*bilno samo zato što se nešto desilo "vau, kakva fantastična epizoda, najbolja ikad" 😂😂😂
75% epizode otišlo na raznoraznu gl*pavu melodramu između raznih likova i sad kao neki "redemption story arc" Bernarda koji su izvukli iz dupeta treba da bude ubedljiv i logičan i ide tužna muzika znači sad sam ja automatski tužan i marim za sudbinu tog lika.
Neka klqdionica da se baci opklada dal ces izdrzati do kraja Dark 😁Nakon par godina ubedjivanja, odgledam Stranger Things...odlicna SF serija narocito za mladje...a sad po preporuci Dark ,nemacki pandan samo mnogo mracnija verzija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari