Šta je novo?

Samsung Galaxy s27

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je istina, ali taj dizajn se sada vezuje za Apple jer ga je on probio na "zapad".

A što se tiče Samsung-a, ne bi me čudilo da 27 ultra ustvari prekrste u s27 pro max.

Znači s27, s27 pro I s27 pro max 🙂 posle toga će svi Kinezi + Apple imati pro i pro max, a samo će Google imati pro i pro XL. 🙂 kakva užasna industrija

To je samo pokazatelj da ne svet u krizi. Neko u Samy je rekao da nesto mora da se promeni, ali posto loša promena može da znači solidan finansijski gubitak, oni su rešili da igraju na sigurno i kopiraju Apple.
Kad je kriza retko ko ima m*** da rizikuje.

Siguran sam da ce S27 iPhone edition da se prodaje bolje nego bilo koji prethodni.

Ne mogu da spavam dok ne shvatim u čemu će onda Pro biti Pro ako će "šerovati" kameru sa 27 i 27+. Zar nije poenta bila da Pro bude mala Ultra bez olovke i nešto manje baterije?

Ne mogu da spavam dok ne shvatim u čemu će onda Pro biti Pro ako će "šerovati" kameru sa 27 i 27+. Zar nije poenta bila da Pro bude mala Ultra bez olovke i nešto manje baterije?
Pa ne mogu jabuku 100/100 da iskopiraju, koprcaju se i sa time 😅

Pro ako bude bez olovke, nema razloga da nema barem istu ako ne i vecu bateriju od ultre jer se oslobodilo mesta od slota za olovcicu. Naravno ne verujem da ce ovo uraditi jer moraju nekako da guraju ljude prema ultri.

Sad imam s25u a sledeci korak bi logicno bio s27u, ali sam nesto poceo da gledam i druge modele prvenstveno Xiaomi

Pre ovog sam imao s23u i nisam osetio upgrade i to za dve generacije, isti telefon skoro, a koliko vidim i s27u ce biti isto samo jako odvratan dizajn.

Koliko god bio užasan Xiaomi je još odvratniji sa onim grbama na ultra modelima.
Mada ne bih se iznenadio da 18 ultra isto ubaci Apple camera plato

Па ови баш немају стида,шоу.

Svako ko posle SD predje na Exy, dobija 50% popusta na cenu + punjac od 65W🤣

Zamisli sad ex koji se greje kao lud, i ovaj problem sa odlepljivanjem zadnjeg stakla, s27u sa ex cipom ima da nadjemo skroz rasklopljenog na stolu.

Dobro, valjda ce se napokon srediti to sa grejanjem Exynosa (želim da verujem u to), a ako ne taman ce se do leta odlepiti zadnje staklo radi boljeg hlađenja.

Pratim ovu seriju pomno jer mi je plan bio da kad cene malo padnu idem sa S24+ na S27 Ultra. Međutim više mi se stvari za sada ne sviđa:

1. Privacy screen sa svojim slabijim uglovima gledanja.
2. Odbijanje da bateriju modernizuju.
3. Exy ako stave i na Ultru onda nek se nose.

Ovaj dizajn koji kopira Apple mi nije baš dealbreaker ali mi se i ne sviđa. Apple pro modeli su mi među najružnijim na tržištu. Meni je Samsung sa svojim vertikalnim klasterom bio najlepši u skorije vreme, zato sam i prešo na njega. Ne mogu da verujem da nemaju muda da rade evoluciju svog stila i dalje već se ponašaju kao i svi kinezi. Tako da pratim, voleo bih da naprave nešto dobro jer sam se navikao na One UI solidno... Ali ako nastave da podjebavaju, odoh dalje.

Dobro, valjda ce se napokon srediti to sa grejanjem Exynosa (želim da verujem u to), a ako ne taman ce se do leta odlepiti zadnje staklo radi boljeg hlađenja.
Nece. Nista se nece srediti na novom Exynos-u veruj mi. Iskreno, ne verujem da će u Ultru da ide gore pomenuti.

Oni imaju valjda neki ugovor sa Qualcomom da u ultru ide snap, na neki period dogovoren... Tesko da ce da ga sad ponovo guraju, osim ako postoje bas neki finansijski "izazovi" a za koje se jos mozda ne zna javno...

Gde ces vece finanskijske izazove od sadasnjih kad memorija vredi kao zlato.

Oni imaju valjda neki ugovor sa Qualcomom da u ultru ide snap, na neki period dogovoren... Tesko da ce da ga sad ponovo guraju, osim ako postoje bas neki finansijski "izazovi" a za koje se jos mozda ne zna javno...
Имају уговор за одређена тржишта. На онима на којима су раније ваљали Exy, опет ће...

Vole ljudi da se samouniste to je ocigledno.

Imam S24 Fe, sad će drugu godinu, exynos u njemu ni da štucne, niti imam bilo kakvih problema sa baterijom.

Tako da mi deluje da je hejt prema istom dosta neosnovan.

Imam S24 Fe, sad će drugu godinu, exynos u njemu ni da štucne, niti imam bilo kakvih problema sa baterijom.

Tako da mi deluje da je hejt prema istom dosta neosnovan.
Uzmi sad i zameni ga za isti takav sa snapom pa ćeš sam sebi odgovoriti. Nije to da je exy spor i da stuca već da za iste pare (čak i manje) drugi dobijaju brže, jače, bolje i sa većom autonomijom, samo toliko.

Dobro se sećaš...davno (u tipa vreme s4) su čak i proizvođači senzora bili drugačiji, u poslednje vreme trebalo bi samo ISP (image sensor processing).

Signal, standby i ostalo. Prezvakana tema.

Nazad
Vrh Dno