Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Plaća se za prethodni mesc tako da za septembar plaćaš u oktobru zato bi trebalo da im daš otkaz sada, u okobru dobiješ račun a opremu vraćaš kada prestane usluga.
Ne plaća se. Telekom može da ispostavi račun, ali i korisnik ima pravo da traži storniranje istog prigovorom.
Krajnji korisnik ima pravo na raskid ugovora, bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, u roku od 30 dana od dana prijema obaveštenja o nameri jednostrane izmene uslova ugovora od strane pružaoca javno dostupne elektronske komunikacione usluge.
U ovom kontekstu, troškovi u vezi sa raskidom predstavljaju otkazni rok.
Kakve to ima veze? Kada ukinu/prekinu vezu, ne može ništa da se gleda.
Upravo to i predstavlja jednostranu izmenu usluga od strane pružaoca, odnosno prestanak i trajno gašenje su pravno gledano jednostrani raskid ugovora od strane Telekoma.
I sada kada ugase servis, ja treba da idem da vraćam opremu.
Zašto bih to radio?
Zato što si opremu zadužio i kada je Telekom otkupio imovinu SBB-a odnosno Totala, oprema je imala knjigovodstvenu vrednost. Iako faktički ništa ne vredi i završiće na deponiji, moraš da je razdužiš i da se na snimku u lokalu vidi da si je predao.

Poslednja izmena:
Malopre zvao 19955, rekla je da nemaju nikakvu informaciju o gašenju 1.9. i da "prvi put čuje za to".
Ako ne zoveš iz mts mobilne mreže, regularni broj je 011/40-199-55

Mogao si da je uputiš da pogleda naslovnu stranu mSat stranice na sajtu

Meni ugasen signal. Danas upalim risiver,za sve kanale pise "blocked 4".

Interesantno ... Nisam nešto u materiji, na koji način se blokira stb i za fta?

Ma ja nisam palio risiver jedno dva meseca sigurno...posto imam EON na MTS optici. I juce kvar na optici,nemam interneta,rekoh ajde ponovo da upalim Total TV da klinci mogu crtiće da gledaju....kao ono...cvrc

Hmmm...pa ne bi trebalo...ali moguce da je i to.

Možda neće da radi zato što je dugo risiver bio isključen.
Da se ispravim,ipak si bio u pravu....ostavio sam upaljen risiver 15tak minuta da radi,i sad sve OK. Svi kanali jos uvek operativni 🙂

Juce sam vratio opremu od Total TV-a i potpisao sam raskid ugovora.
Rekli su mi u poslovnici da treba da platim racun za avgust i da ce me zvati ako bude bilo kakvih "problema".

Ja sam takođe juče vratio opremu(resiver daljinski i napajanje).Za antenu mi nisu ništa rekli,videćemo.

Jedno pitanje, da li vi sto ste raskinuli i vratili opremu i dalje vam radi onaj IrisGO nalog.
Ja sam resiver odavno raskacio i stoji u ormaru i IrisGo radi bez problema sa svim kanalima koji su bili dosupni.

Radi IrisGo/Smart ali će oni izgleda da gase tu platformu načisto do kraja godine, mada su više puta to rekli pa ništa.Juče mom komšiji u stanu zamenili Iris za Move i tako mu rekli. E sad ne znam da li se to odnosi samo na klasičan Iris IPTV ili i za nazovi Iris OTT odnosno Iris go/Smart. Shaman može to bolje i preciznije da objasni 👍

Ja sam odjavio u poslovnici 12 8. TTV, oprema tad vraćena, sad čekam samo račun da vidim koliko će mi od avgusta naplatiti.Rekli su 11 dana da će biti ali dok ne vidim ništa ne verujem.

Upravo sam probao, kod mene još radi sve.

Gde nosite risiver i opremu kad raskidate ugovor? Bilo koja MTS poslovnica?

Nazad
Vrh Dno