Alanon
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.02.2025
- Poena
- 115
To je to. Napokon kršten modem u tensoru.
Samo zbog toga vredi preci na pixel 11
Možda tripujem, ali nešto mi ove slike ne izgledaju kao Piksel... 🤔
Pogotovo boja kože na prirodnom svetlu.
To je to. Napokon kršten modem u tensoru.
Samo zbog toga vredi preci na pixel 11
Takodje.Meni je iskreno tesko razocarenje ova lampica, jer mi je termometar bas korisna stvarcica...
Pa ja ni ne menjam, niti planiram barem do pixel 13 serije. Kao sto sam 7 pro zamenio za 10 pro xl, tako cu vrv ovaj za neki 13 pro xl i tako.. Tri godine tamanica za menjanje, bez bacanja para ranije. Ako ne i 4 godine (zavisi kako izdrzi baterije te sve godine).Pa sto menjate onda 😄
Istina, ove vibe coding aplikacije prepoznaš na kilometar. 😀
Dobro, važno da će biti rešenja, a i open source je...
Dosta recenzija kaze da je baterija bolja malo i da je grejanje dosta popravljeno, u smislu da se mnogo manje greje.A grejanje i baterija za sada?
Malo dok se slegne sistem i dok se sve podesi i to, pa kontam da ces imati realnije stanje i baterije i grejanja..Nisam primetio nikakvu razliku juče u temperaturi o odnosu na pixel 10 pro XL.
Što se tiče baterije, pixeli uglavnom pokažu kakva ce autonomija baterije biti tek nakon par dana.
Za sada mi deluje da ce gurati 7 i po sati sot-a ako ne i više.
Par njih je već pokazalo da preko noći ode 10ak posto baterije što je očaj.Trebalo bi da i idle drain sada sa novim modemom bude bolji. I da napokon za 8h sna ne ode 10% baterije nego se nadam oko ~4%
Jedva čekam fotke iz ovog puba, pozdravi Clarksona 🤣Idem sutra u Clarkson's pub (Farmer's dog) pa cu napraviti par fotki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari