Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Možda zavisi koji se preset za slikanje izabere od ona 4 ponuđena ? Šteta što nisu dodali i monochrome preset.

Što se mene tiče, manjak grejanja pri normalnom korišćenju je najbitnija promena. Zato ću ga i uzeti oko nove godine ( 90% manji Pro model ). 🙂

Ima prednaručivanje u Sloveniji A1 operater

Rezerviraj novi Google Pixel 11!​

Bodi med prvimi in rezerviraj novi Google Pixel 11, Pixel 11 Pro ali Pixel 11 Pro XL.

Izkoristi ugodnosti 512 GB pomnilnika za ceno 256 GB pomnilnika in 3 mesece brezplačnega zavarovanja za tvoj novi telefon.

Zraven ti podarimo še polnilec Google Pixel 45W.”

Nisam očekivao bukvalno ništa od novih pixela a dobili smo još manje od ništa. Hard pass

Meni je iskreno tesko razocarenje ova lampica, jer mi je termometar bas korisna stvarcica...

Pa sto menjate onda 😄

Pa sto menjate onda 😄
Pa ja ni ne menjam, niti planiram barem do pixel 13 serije. Kao sto sam 7 pro zamenio za 10 pro xl, tako cu vrv ovaj za neki 13 pro xl i tako.. Tri godine tamanica za menjanje, bez bacanja para ranije. Ako ne i 4 godine (zavisi kako izdrzi baterije te sve godine).

Evo i za lampicu aplikacija:

Poslednja izmena:
Trebalo bi da i idle drain sada sa novim modemom bude bolji. I da napokon za 8h sna ne ode 10% baterije nego se nadam oko ~4%

Nisam primetio nikakvu razliku juče u temperaturi o odnosu na pixel 10 pro XL.

Što se tiče baterije, pixeli uglavnom pokažu kakva ce autonomija baterije biti tek nakon par dana.

Za sada mi deluje da ce gurati 7 i po sati sot-a ako ne i više.
Malo dok se slegne sistem i dok se sve podesi i to, pa kontam da ces imati realnije stanje i baterije i grejanja..

Da, pogotovo baterija, njoj treba bar nedelju dana dok se sve ne prilagodi i slegne pa da se vidi realno stanje.

Nazad
Vrh Dno