r0nIn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 645
Ja bih voleo da to bude bolje, ali veruj mi ovo ti je prilicno blizu finalne verzije, iskreno ne verujem da ce biti bolje animacije od ovih. Mozad dorade onu animaciju kada skace sa balkona, jer je bas rigidna i doceka se na noge kao da nema fizike uopste.Ma gde brate zavrsen proizvod pogledaj samo pokrete lika vidi se iz aviona da je ovo matoro skroz i ko zna ko stoji iza snimaka ovoh mozda je ai klasika. Opet kazem dok ne bude zvanicno objavljeno kako izgleda ne verujem u nista.
Iskreno, ja sam to bas tipovao na ovako neku situaciju za finalnu verziju, da ce biti kao RDR2 fazon. Ono na trejlerima sto smo sve videli su katscene, to su vecinom kadrovi iz nekih glavnih misija gde je sve napucano, dok recimo ovako tokom gameplaya ce sigurno biti dosta tih "gejmi" momenata, sa sve kosarkaskom loptom koja se onako lepi za ruke kada je hvata nakon sutiranja. Ali to su sitnice, cak i da ostane tako bice ok, meni se vise svidjaju te interakcje koje su sada dosta iteraktivnije.
Da, eto sad vidim i poruku iznad gde se kaze da je to od pre godinu dana, bukvalno sam to isto hteo da kazem. Ljudi vi morate da skapirate da je igra vec gotova jos pre par meseci, da je ovo period popravke kriticnih bagova i optimizacije... Nema vise menjanja i budzenja animacija.