Šta je novo?

GPS satovi (Garmin, Sunto, Coros, Polar...)

Ovo je instinct 2 sa vožnjom rolera 17 puta gore dole. Nemoguće da svaki put prođeš baš istom putanjom. Jedino da je staza uska pola metra.

Snimak ekrana 2026-08-15 214825.webp

Stigla mi ona nylon narukvica sa temua, nosim je 3 dana, za 250din, odlična...doduše ostalo još da probam i plivanje sa njom. Osećaj koji pruža je daleko ugodniji u svakom smislu i daleko brže se skida i stavlja na ruku nego klasična silikonska kopča...mada bi voleo da je još jedno cm duža. Hvala na savetima kolege.
Inače, dozvao sam se pameti, pa sam umesto org. garmin poručio one Abanen sa Amazona (2 pak 19$) pa će i one za nekih pola meseca biti kod mene. Po onome što sam pročitao ovde i na reditu, praktično garmin bez natpisa.

Edit: ne znam da li ste primetili ali sada kada se ode na trčanje, ispod Run je ispisana i patika kojom se trči i lako može da se izmeni (naravno ako ste uneli opremu u garmin connect).

^ to je od nedavno opcija za Gear na Garminu.
Imam i ja nylon narukvicu, i super sam zadovoljan. Ali ako želim brzo da zamenim za silikosku - skidanje ne ide lako. Postoji li neka quick fit fora za najlonske?

Edit: ne znam da li ste primetili ali sada kada se ode na trčanje, ispod Run je ispisana i patika kojom se trči i lako može da se izmeni (naravno ako ste uneli opremu u garmin connect).

Pokušavam da se setim od kada, ali recimo da je još uvek bilo hladno kada su ovo pustili... Možda i više od 6 meseci.

Stigao B3, ogroman je (that's what she said).

prvih pola sata mi je bilo čudno jer samo što sam skinuo mali Casio sa ruke i onda je bio haos, ali nakon tog prvog šoka je sasvim ok.
veći od B2 ali ništa strašno.

po svim onim size guide-ovima sam na ivici, mada bi bilo lepše da je 47-49mm ali šta je tu je.
ali zato flashlight 😁

mada mislim da ću ipak još dan dva da vidim kako izgleda pa da odlučim da li će na oglase B2 ili b3, mada sam gotovo siguran da se rastajem od dvojke. 1786910166214.webp

1786909830867.webp1786909838085.webp1786909843997.webp1786909848943.webp

Moj fenix 7 je posle 3 godine otišao u večna lovišta.Pre neki dan počeo da baguje,nakon nasilnog reseta izbaci samo početni logo,a nakon njega izbaci reset defaulkt setings da ili ne.Šta god odabereš završiš na istom meniju.Ne zanam da li je kupanje u moru imalo kakvu ulogu ili ne,ali predhodnih godina mu nije smetalo

Ja sam imao "sreće" pa mi je sedmica crkla pred istek garancije pa sam mogao da dobijem novi uređaj. 🙂

Jel to Garmin opet gura beta sw korisnicima koji nisu u beta programu?

Upravo su mi za 970 ponudili 17.38, a koliko vidim, to je još uvek beta.

Jel to Garmin opet gura beta sw korisnicima koji nisu u beta programu?

Upravo su mi za 970 ponudili 17.38, a koliko vidim, to je još uvek beta.
Nude po rangu pr na hm 🙂

Nazad
Vrh Dno