Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

Ne znam šta da mislim...koliko na početku nisam imao simaptije za braću, toliko sam ih do kraja serije stekao.
Pogotovo posle čitanja da je stvarno postojalo zlostavljanje i još mnogo toga kao što su i sami tvrdili.

Opet, ne opravdava što su to uradili.

Sama serija je dosta činjenica izvrnula, ili nije prikazala što ima uticaja na celu priču.

5/10

Slow Horses je i dalje za preporuku, mada je četvrta sezona, koju sam upravo završio, najslabija do sada. Oldman nosi seriju, a u četvrtoj sezoni su ga skrajnuli da bi fokus bio na metiljavom Riveru i njegovoj porodičnoj drami. Hugo Weaving kao negativac - potpuni promašaj i karikatura. Čovek, izgleda, zna da glumi samo jednog lika, koji govori sporo, sa podignutim obrvama. Agent Smith = Elrond = Frank Harkness. Na osnovu njegove glume ne možeš ni da provališ da li igra pozitivca ili negativca, moraš da gledaš da li je sa Bobom ili protiv njega da bi to znao. Nadam se da su peta i, uskoro, šesta, sezona više kao prve tri.

Nadam se da su peta i, uskoro, šesta, sezona više kao prve tri.
😂 Sezone 5 je ubedljivo najlošija.
Prve 2 sezone su ok a nakon toga kreće kotrljanje nizbrdo.
Ostaje nada pošto 6. knjiga mi je ostala u sećanju kao jedna od boljih u serijalu. Pa 7. knjiga je opet meeeh kao i 5. 😂😂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno