Pre 2-3 sata sve je radilo normalno.No streams available šta god da otvorim preko torbox-a, još neko?
Njihov status page pokazuje da je sve funkcionalno i da nemaju problema...
RD je skoro (ponovo) imao fras gde su pobrisali masu sadržaja i krenuli da blokiraju scene fajlove po imenima grupa i ključnim rečima... Neki pišu da se polako stvari vraćaju u normalu, ali ovo je drugi put da rade nešto protiv korisnika pa sam ja lično u fazonu da ne želim da dočekam nešto slično i treći put koristeći RD. Poznate alternative tipa Offcloud, Alldebrid itd. imaju slična ograničenja i cene kao i RD, ne znam kako se porede. Plus, mislim da je Alldebrid takođe iz Francuske, što mi ne uliva poverenje da ih neće klepiti. Offcloud ne znam odakle je beše.Nisam odavno u ovim vodama, jel RD i dalje najbolja opcija? Vidim da pominjete dosta i TorBox koji može da se podeli sa nekim, pa ispadne duplo jeftiiji. 🙂
RD ne možeš da deliš. Koliko vidim TorBox Esencijal plan ne dozvoljava različite IP adrese.Nisam odavno u ovim vodama, jel RD i dalje najbolja opcija? Vidim da pominjete dosta i TorBox koji može da se podeli sa nekim, pa ispadne duplo jeftiiji. 🙂
Nisi upravu, nigde ne pise to, neko pustio buvu i ljudi se zaplasili 🙂 i dalje stoji kao neki limit po planovima, za essential je 10 ili 15tb. Nas par koristimo u proseku 2tb mesecnoRD ne možeš da deliš. Koliko vidim TorBox Esencijal plan ne dozvoljava različite IP adrese.
Jesam li u pravu neka neko potvrdi.
Kako koristis torbox? Vec sam pisao. Kodi + Umbrella addon ( gears scraper) radi odlicno. Upravo zavrsio epizodu jedne serije.Torbox kaputt.
v9.2 of our service has just released!
- CDN improvements
- API improvements
- Web download improvements
- Account signup flow improvements
and more!
Read about it here:torbox.cooking
Da li je neko koristio POV addon, on valjda ima i svoj neki scraper?Kako koristis torbox? Vec sam pisao. Kodi + Umbrella addon ( gears scraper) radi odlicno. Upravo zavrsio epizodu jedne serije.
Da ima ugradjene svoje scrapere u sam addon. Koristio sam ga ranije. Dobro rade i torbox i easynews. Presao sam na Umbrella addon jer jedini ima integraciju sa Simkl i Mdblist, a imam utisak da i bolje radi easynews u njemu.Da li je neko koristio POV addon, on valjda ima i svoj neki scraper?
Meni apsolutno ništa ne radi na ta dva CDN-a, AIO Streams samo izbacuje onaj placeholder video gde piše da nešto nije u redu. Vratio se na WE i to radi kako je i radilo uz te povremene brljotine kad se ništa ne desi na klik."update is currently underway, you shouldn't notice any issues but if you do please temporarily swap your CDN to HARE or ERTH until the status is marked as resolved".
Totalno su ćaci. Vidim da su neki rešili sa CDN na Auto.Meni apsolutno ništa ne radi na ta dva CDN-a, AIO Streams samo izbacuje onaj placeholder video gde piše da nešto nije u redu. Vratio se na WE i to radi kako je i radilo uz te povremene brljotine kad se ništa ne desi na klik.
Vrlo je moguće da ljudi kojima ništa ne radi koriste neki od ta dva CDN-a, baš je neko skoro na temi pisao kako im je Cloudflare najstabilniji.Totalno su ćaci. Vidim da su neki rešili sa CDN na Auto.
Ja se bojim da nisu ručno pisali ažuriranje 🤣sve se bojim da su vajbkodovali ovaj apdejt.
VIbe CodedJa se bojim da nisu ručno pisali ažuriranje 🤣
Ni meni, koji god cdn izabrao. Do 16.09. mi traje plan, neću ga ni obnavljati.. možda za black friday ponude neku akciju 😃Da li ste nešto menjali ili TB nije ni prestajao da vam radi? Meni ne radi od jutros.
Juce ujuto dok su bili radovi nije radio ni jedan CDN cak ni ono sto su preporucivali cloudflare i slicno. Posle radova sve radi normalno. Ja sam stavio WEUR CDN cisto da vidim kako radi pogotovo juce uvece me interesovalo kada je sve zaguseno. I sve radi odlicno, stvarno pozitivan upgrade.Da li ste nešto menjali ili TB nije ni prestajao da vam radi? Meni ne radi od jutros.
Dosad su nudili za petak i ja to lovim. A kad uhvatiš na popustu jednom navodno sve dok obnavljaš ide po nižoj ceni.Ni meni, koji god cdn izabrao. Do 16.09. mi traje plan, neću ga ni obnavljati.. možda za black friday ponude neku akciju 😃
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari