Pa uzmi, ko ti brani - jel te neko ovde tera da moraš da uzmeš bilo šta što ne želiš.U bankarstvu provedem 5min mjesecno i otvaram ga najnormalnije otiskom prsta.
Trenutno imam 7 mobitela.
Hm6p
Hm8p
Xiaomi 15 ultra
Vivo x200 pro
Xiaomi 14 ultra
Vivo x300 pro
Vivo x100 ultra
Magic 8 pro jedino ima bolju kameru od magic 6 pro, ostali ga u većini bitnih stvari biju.
Opet napominjem, nije LOŠ telefon. Ali prije bi uzeo bilo.kojeg drugog flagship kineza.
Tako je isto Hm8 pro razvalio sve ove pomenute na benchmark testu,meni je fluidnost i brzina na prvom mestu,napravi neki slajd sa fotografijama i pomenutim modelima da se i mi uverimo u to sto pričaš.U bankarstvu provedem 5min mjesecno i otvaram ga najnormalnije otiskom prsta.
Trenutno imam 7 mobitela.
Hm6p
Hm8p
Xiaomi 15 ultra
Vivo x200 pro
Xiaomi 14 ultra
Vivo x300 pro
Vivo x100 ultra
Magic 8 pro jedino ima bolju kameru od magic 6 pro, ostali ga u većini bitnih stvari biju.
Opet napominjem, nije LOŠ telefon. Ali prije bi uzeo bilo.kojeg drugog flagship kineza.
Jos da visoki rezultati na sintetickim testovima zapravo znace i brzinu i fluidnost, pa da ti ova izjava i ima smisla, no dobro, ko ne zna za bolje.. 😅Tako je isto Hm8 pro razvalio sve ove pomenute na benchmark testu,meni je fluidnost i brzina na prvom mestu,napravi neki slajd sa fotografijama i pomenutim modelima da se i mi uverimo u to sto pričaš.
Mislim da u 2026 pričat o fluidnosti nena smisla. Svi imaju optimizirane animacije i solidan RAM management, razlike su minorne.Tako je isto Hm8 pro razvalio sve ove pomenute na benchmark testu,meni je fluidnost i brzina na prvom mestu,napravi neki slajd sa fotografijama i pomenutim modelima da se i mi uverimo u to sto pričaš.

Ovu sliku sam video pre par meseci da si postavio a bilo je posle toga nadogradnje kamere na zum od 200x i poboljšana je kamera,omašio je boju nema greške ali pogledaj u pozadini sat i titlove na tv-u,druze ne mozes da okines jednu sliku i da kazes ovo je smeće od telefona,uzmi sve te telefone i idi slikaj nam neku prirodu,portret itd pa da vidimo onda rezultate.Mislim da u 2026 pričat o fluidnosti nena smisla. Svi imaju optimizirane animacije i solidan RAM management, razlike su minorne.
Nemam vremena raditi pretjerane usporedbe, ali honor ima probleme a bojama i ekspozicijom, a telephoto pretjerano gura ai.
Evo obični primjer sa xiaomi 14u i hm8p i tu se jasno vidi o cemu pričam.
Pogledajte prilog 550147Pogledajte prilog 550148
Xiaomi odradi svoje kako treba, dok honor misli da sam na pivi sa štrumfom.
Dao sam sliku koja mi je pri ruci.Ovu sliku sam video pre par meseci da si postavio a bilo je posle toga nadogradnje kamere na zum od 200x i poboljšana je kamera,omašio je boju nema greške ali pogledaj u pozadini sat i titlove na tv-u,druze ne mozes da okines jednu sliku i da kazes ovo je smeće od telefona,uzmi sve te telefone i idi slikaj nam neku prirodu,portret itd pa da vidimo onda rezultate.
Druze postujem ja tvoje misljenje ali nema sanse da me ubedis da xiaomi 14 moze da pravi bolje gotografije to je telefon star vec 3 god i sigurno nema bolji senzor ni od Honora niti bilo kod novog telefona koji je skoro izabcen,objasni mi kako je npr na dxomark honor na mestu 10 ispred npr Samsunga i Iphona koji su na 15-20 mestu,sigurno je Honor potplatio da ih rangiraju bolje nego Samsung i Iphone.Dao sam sliku koja mi je pri ruci.
Evo taman idem u setnju sa 8p i 14u pa okacim par primjera kad stignem.
Da se razumijemo, xiaomi je isto smeće u nekim stvarima isto kao i vivo, ali kamerom au bolji od honora koji je primjer svega što nevalja u mobilnoj fotografiji - pretjeran ai, forsiranje hdr-a i lose optimizirani algoritmi boje i ekspozicije.
Ovde bi moj P50 pro, star 4+ godine mogo da parira, pa cak i za nijasnu bolju sliku da uhvati. Nema sta, razocaran i u HM8 pro i u Xiaomi 😁Mislim da u 2026 pričat o fluidnosti nena smisla. Svi imaju optimizirane animacije i solidan RAM management, razlike su minorne.
Nemam vremena raditi pretjerane usporedbe, ali honor ima probleme a bojama i ekspozicijom, a telephoto pretjerano gura ai.
Evo obični primjer sa xiaomi 14u i hm8p i tu se jasno vidi o cemu pričam.
Pogledajte prilog 550147Pogledajte prilog 550148
Xiaomi odradi svoje kako treba, dok honor misli da sam na pivi sa štrumfom.
Polupao si loncice.Druze postujem ja tvoje misljenje ali nema sanse da me ubedis da xiaomi 14 moze da pravi bolje gotografije to je telefon star vec 3 god i sigurno nema bolji senzor ni od Honora niti bilo kod novog telefona koji je skoro izabcen,objasni mi kako je npr na dxomark honor na mestu 10 ispred npr Samsunga i Iphona koji su na 15-20 mestu,sigurno je Honor potplatio da ih rangiraju bolje nego Samsung i Iphone.

Ovo je odlicno!Ja uzimam telefon da mi se sviđa vizuelno što gabaritima to i samim dizajnom (to što se meni sviđa ne znači da nekom drugom neće biti ružno). Uzeo sam HM8pro jer mi je cena u tom trenutku bila okej, jer mi je bio odličan ekran, zvuk, baterija, pa i same kamere kod Honora (imao sam i HM6 pro). Sa kamerom sam zadovoljan, fotografišem sve i svašta i da ne zalazim u karakteristike i profesionalna zapažanja, te fotografije zadovoljavaju moje potrebe i meni su lepe (što mi je i najbitnije). Sad, da li to na nekom telefonu može lepše i bolje, verujem da može ali sam ja zadovoljan i ovime. Najbitnije mi je da mi je uređaj pouzdan, da me lepo služi i da nema nešto kod njega da ne nervira (a kod ovog nema).
Evo par slika (od mnogih), ne znam jel su perfektne ali mi to nije ni bitno...
Pogledajte prilog 550181
Pogledajte prilog 550183Pogledajte prilog 550185Pogledajte prilog 550186Pogledajte prilog 550187Pogledajte prilog 550189Pogledajte prilog 550191Pogledajte prilog 550192
Ti sam sebi cepas argumente, i pokazujes koliko zapravo ne znas. Kako onda nekim cudom ispade Magic 6 Pro bolje rangiran od 7 Pro, a zamisli stariji je. Dxo je merilo za budale i kao sto rece jedan mudar covek par komentara ranije, uzima ga za ozbiljno samo ko ne zna za bolje. Davno je proslo vreme kada su rezultati kamera izmedju telefona varirali bas mnogo. Sve se sada svodi na nijanse, no, neko ko očigledno prvi put ima flagship mora da sebi dokaze da 'ima veci' u odnosu na samsung ili nzm ni ja sta 😂Druze postujem ja tvoje misljenje ali nema sanse da me ubedis da xiaomi 14 moze da pravi bolje gotografije to je telefon star vec 3 god i sigurno nema bolji senzor ni od Honora niti bilo kod novog telefona koji je skoro izabcen,objasni mi kako je npr na dxomark honor na mestu 10 ispred npr Samsunga i Iphona koji su na 15-20 mestu,sigurno je Honor potplatio da ih rangiraju bolje nego Samsung i Iphone.
Koji ti ovde vidis problem kod Honorovih fotografija nisam pristrasan ali mom oku vise prijaju slike Honora i iskreno nivo detalja i ostrina na Honoru svetlosnim godinama ispred tog Xiaomi 14,druze evo momak postavio slike ispod tvog komentara znaci slike su fantasticne,pričas mi.o senkama a na Honorovim slikama se vidi i kora.od drveta a na xiaomi 14 samo stablo crne boje,na znaku za.parking se na Honoru vidi i nalepnica zelene boje a pogledaj na xiaomi 14 nista.Pogledajte prilog 550158
Pogledajte prilog 550160Pogledajte prilog 550161
Pogledajte prilog 550162Pogledajte prilog 550163
Pogledajte prilog 550164Pogledajte prilog 550165
Pogledajte prilog 550166Pogledajte prilog 550167
Evo par komada iz setenje jutros, kako sam i rekao.
Honor jednostavno ne zna sto bi s bojama i sjenama.
Sad ce Thebatman da ti napise roman o kvalitetu tj nekvalitetu kamere na Hm8 pro,on vidi nesto sto mi ne vidimo čovek ima nadljudske sposobnosti i vid😂😂😂Ja uzimam telefon da mi se sviđa vizuelno što gabaritima to i samim dizajnom (to što se meni sviđa ne znači da nekom drugom neće biti ružno). Uzeo sam HM8pro jer mi je cena u tom trenutku bila okej, jer mi je bio odličan ekran, zvuk, baterija, pa i same kamere kod Honora (imao sam i HM6 pro). Sa kamerom sam zadovoljan, fotografišem sve i svašta i da ne zalazim u karakteristike i profesionalna zapažanja, te fotografije zadovoljavaju moje potrebe i meni su lepe (što mi je i najbitnije). Sad, da li to na nekom telefonu može lepše i bolje, verujem da može ali sam ja zadovoljan i ovime. Najbitnije mi je da mi je uređaj pouzdan, da me lepo služi i da nema nešto kod njega da ne nervira (a kod ovog nema).
Evo par slika (od mnogih), ne znam jel su perfektne ali mi to nije ni bitno...
Pogledajte prilog 550181
Pogledajte prilog 550183Pogledajte prilog 550185Pogledajte prilog 550186Pogledajte prilog 550187Pogledajte prilog 550189Pogledajte prilog 550191Pogledajte prilog 550192
Nije bitno što više prija tvome oku nego što je realno. A relano je ono što oko vidi a ne što mobitel izmišlja. Drago mi je da se tebi dopadaju fotke s honora više nego xiaomija, iako su nerealne, pogrešnih boja, ne postojeceg kontrasta i sjena. Netko voli više kokoš nego biftek. To je tako, uživaj u svom telefonu ja ga jedva cekam prodati.Koji ti ovde vidis problem kod Honorovih fotografija nisam pristrasan ali mom oku vise prijaju slike Honora i iskreno nivo detalja i ostrina na Honoru svetlosnim godinama ispred tog Xiaomi 14,druze evo momak postavio slike ispod tvog komentara znaci slike su fantasticne,pričas mi.o senkama a na Honorovim slikama se vidi i kora.od drveta a na xiaomi 14 samo stablo crne boje,na znaku za.parking se na Honoru vidi i nalepnica zelene boje a pogledaj na xiaomi 14 nista.
Ne nego imam objektivno mišljenje a ti si jedan od onih što tjera svoga konja.Sad ce Thebatman da ti napise roman o kvalitetu tj nekvalitetu kamere na Hm8 pro,on vidi nesto sto mi ne vidimo čovek ima nadljudske sposobnosti i vid😂😂😂
Druze treba da ti je dovoljno sto se lik vodi po dxomarku, pa ispali sam sebe. Pusti ga nek uziva, ocigledno je da znanja nema.Nije bitno što više prija tvome oku nego što je realno. A relano je ono što oko vidi a ne što mobitel izmišlja. Drago mi je da se tebi dopadaju fotke s honora više nego xiaomija, iako su nerealne, pogrešnih boja, ne postojeceg kontrasta i sjena. Netko voli više kokoš nego biftek. To je tako, uživaj u svom telefonu ja ga jedva cekam prodati.
Ne nego imam objektivno mišljenje a ti si jedan od onih što tjera svoga konja.
Car je gol.
Ne tjeram ja svog konja nego ne dozvoljavam da me ubediš u nešto u šta samo ti veruješ ovde na forumu,druze prodaj ga baci radi sta hoces sa njim ali me ne ubedjuj u neke gluposti kako je Xiaomi 14 bolji telefon,20g kupujem top telefone i imam dovoljno pameti i znanja da me neko kao ti ne ubedjuje u gluposti.Nije bitno što više prija tvome oku nego što je realno. A relano je ono što oko vidi a ne što mobitel izmišlja. Drago mi je da se tebi dopadaju fotke s honora više nego xiaomija, iako su nerealne, pogrešnih boja, ne postojeceg kontrasta i sjena. Netko voli više kokoš nego biftek. To je tako, uživaj u svom telefonu ja ga jedva cekam prodati.
Ne nego imam objektivno mišljenje a ti si jedan od onih što tjera svoga konja.
Car je gol.
Da ti imas znanja ne bi lupetao ovde kako je xiaomi iz 2024 bolji telefon od bilo kog telefona iz 2025-2026,to sto čitaš gluposti u koje samo ti verujes ne znači da imaš znanje nego da ne zelis da prihvatis tudje realno mišljenje.U pamet necu ulazit. Znanja nemaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari