4G nije ograničen, ali možda ti se dešava ono što se se meni neko vreme dešavalo, da zakuca na 50-60Mbps i neće više . Meni se dešavalo u par navrata, nezavisno od lokacijePresao iz A1 I globatel radi perfektno
Pokrivenost je mnogo bolja od a1,zvuk odlican,volte radi perfektno
Samo sam primetio da je 4g net ogranicen na oko 60/10,mozes da se popnes na toranj to je max brzina
Da na istom uređaju. Takođe sam primetio da tokom dana u špicu brzina 4g ne prelazi 40Mbps.Na istom uređaju?
Airplane mode kada se isključi i uključi, resetuje "antene". Zato pretpostavljaju da je do uređaja.
A može biti i do onoga ko se poziva.
Inače, kod mene toga nema. Ali i ne pozivam puno različitih kontakata..
Na 5G radi do oko 400/100Mbps na Globaltelu.@Wizard74 Nema nikakvog ograničenja, ne zbunjuj ljude.
nije ogranicen vec je 4g propao dolaskom 5g posto koriste 5g nsa koj vuce od 4g a i neki su smanjili bandwith na 4gMeni ogranicen 4g net na oko 50,probao na vise mesta svuda isto,nema 5g
Honor 600
Koristim globaltel od kad su se pojavili, isto koristim isključivo ručnu obnovu i trajanje je uvek kretalo iznova od trenutka kad se obnovi paket (nekoliko puta obnavljao ranije zbog potrošenih GB), prvi put čujem da se nekome tako nadovezivalo.Nisam nasao na forumu mozda je pomenuto oko obnove paketa na Globaltelu, uveli su da obnova vazi 30 dana od trenutka kada rucno obnovim paket i ne nadovezuje se na predhodno isticanje paketa. Konkretno paket mi je isticao 10.7 ja sam ga obnovio rucno 2.7 i umesto da se nadoveze da istcie 10.8 oni mi krajcovali 8 dana. I paket vazi do 2.8. Ja sam uvek 10 dana pred istek rucno obnavljao posto ne verujem u automatsku obnovu, svima u okruzenju se bar jedanput nije obnovio paket pa su izgubili promociju ili pogodnosti koje skupe.
Zvao sam tehnicku i potvrdili su mi da ako rucno obnovim npr. 5 dana pre isteka da mi se ne nadovezuje vec gubim 5 dana. Neverovatno sta rade da te nateraju na automatsku obnovu koja ce u nekom trenutku da zakaze i da promo paket koji imas izgubis.
Automatska obnova, od prvog dana uključena preko koda, i nikad nikakvih problema nisam imao.Koristim globaltel od kad su se pojavili, isto koristim isključivo ručnu obnovu i trajanje je uvek kretalo iznova od trenutka kad se obnovi paket (nekoliko puta obnavljao ranije zbog potrošenih GB), prvi put čujem da se nekome tako nadovezivalo.
Na 5G radi do oko 400/100Mbps na Globaltelu.
Ide sigurno i preko ovoga što ja izmerih iz prve rano jutrosPogledajte prilog 550352
Ide i preko..
Hvala na odg 🖖🏼Sačekaj i proći će.
Mada, ne znam kada. Ako ne danas, biće ok sutra.
To blokira nekad i posle prvog pogrešnog unosa koda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari