Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Pa ja sam je isilovao i trazzio je da je reinstaliram pa je kod mene moralo. Nije mi se ovo nikad desilo. Desilo se da ne radi,da mi izbaci broj koji je registrovan preko broja tel a ne mail-a. Sledeci put cu cekati.😁

Čim je ova poruka stigla, nema nazad. Makar je tako po pravilniku, nema predomišljanja nakon obaveštenja o zakazanom prenosu. Ostaje ipak pitanje zašto su je zvali iz A1.
Mnogo brzo požurili sa tom porukom, a ovi iz A1 nisu zvali. Do duše imali su ceo dan na raspolaganju, ceo petak i nisu pozvali, već su to uradili predveče u 18:00,a iz Yettela poslali poruku u 17 i 17 da će prenos biti urađen preko noći.. Majka je išla dan pre toga u četvrtak, da podnese prenos broja u Yettel...
Mene najviše zanima to da je A1 imao ceo dan u petak i nije zvao, tek u 18:00..A Yettel požurio kad da im je z aspas života i odmah sutra dan u petak u 17 i 17 poslao poruku obaveštenja..

Kad sam za ženin broj isto postupio, na primer, podnela u Yettelu prenos broja u sredu, iz A1 je pozvali u četvrtak oko 11 pre podne, pa zvali opet posle nekih sat vremena jer se ona nije javila prvi put..
Kod majke ceo dan u petak nisu pozvali do uveče, međutim stigla poruka malo pre od Yettela..
Da rezimiramo, kad podnesemo ovako prenos u drugu mrežu, ključan dan kad zovu je sutrašnji, ako ne pozovu do 17h posle podne, piši propalo, jer ti provajder gde si išao da preneseš broj ubrzo šalje poruku i prenosi ti broj tokom noći..
Znači dan "D" kad se sve završava je sutrašnji dan od dana podnošenja zahteva za prenos broja.
Ne kapiram zašto nisu zvali mamu iz A1, da je sačuvaju kao svog korisnika.

Nije Yettel pozurio nego A1 pustio u sistem da broj moze da ode. Zna se da svi operateri zovu ,uglavnom,samo jednom i to moras biti u niskom startu jer prodje voz. Neka se strpi 2 meseca nekako, posle opet zahtev ,ako se ne pojavi u aplikaciji i onda ce dobiti bar 50%. Naravno, ako uopste hoce da ostane u Yettelu

@DGoran ,Gorane, ženu su mi zvali 2 puta iz drugog puta je dobili pa sam ja razglabao sa njima..
A majku pozvali tačno u 18:00..Dok je Yettel posla poruku 40 min pre toga da ce prenos biti obavljen tokom noći..
Sto dolazimo do zaključka da A1 nije ni zvao, i to sto je zvao u 18:00 je beznacajno jer je vec kasno bilo, Yettel je ubacio broj u prenos.
A1 jednostavno pustio broj niz vodu a da se i ne čuje sa korisnikom pre toga.

Desava se i to,nema garancija da ce zvati. 18h ti je granica izmedju danas i sutra,kod prenosa. Tu se desilo nesto ili jednostavno nisu hteli da je zadrze. Nista ,moras cekati 2 meseca pa razraditi strategiju. Ili dogovori sa terenskim,pre prelaska 50 % i onda samo cekajte datum pa neka se vraca u A1.

Vidim de ne samo kod mene ima problem , ja samo sad sam primetio da odjavio se Moj A1 jedan aplikacija.
Šta je razlika između prijavi se sa korisničkom nalogom i automatsko prijava preko mreže? Za automatsko prijava preko mreže isto traži email i lozinku, a 2-3 puta bacio samo grešku

Automatska prijava preko mreže prolazi samo ako si na mobilnim podacima na broju na koji se prijavljuješ. Tad te aplikacija sama prepozna na osnovu ostvarenog saobraćaja, a trebalo bi da je jednako prijavi preko PIN-a, samo bez unosa PIN-a. Ne znam može li da prepozna pun nalog (mejl), nisam nikad bio u prilici da to probam. Tako sam se prijavljivao na pripejd samo.

Automatska prijava preko mreže prolazi samo ako si na mobilnim podacima na broju na koji se prijavljuješ. Tad te aplikacija sama prepozna na osnovu ostvarenog saobraćaja, a trebalo bi da je jednako prijavi preko PIN-a, samo bez unosa PIN-a. Ne znam može li da prepozna pun nalog (mejl), nisam nikad bio u prilici da to probam. Tako sam se prijavljivao na pripejd samo.
Koristio sam mobilni podaci, ali tražio lozinku i email. A nekoliko minuta kasnije kad sam probao nije tražio, nego par sekunda kasnije izbacio grešku.
Ali ja imam dve broja, ova su pripejd.
Ionako u prethodnom vreme često ima neka radove na A1 sisteme, ovo je mislim da treći put roku od 3 nedelje.

To je onda, neki problem kod njih. Inače na pripejd brojevima radi bez greške, sa tim makar imam dosta iskustva. Mada i nije nužno, stiže PIN svakako, a i bolji je kad se nema interneta.

Nedelja. Dok ne osvanu “strucniji” sutra,mrka kapa.😂 Meni Djenka opravio dobro,jos radi.

Na mom telefonu imao naloge i za mene,mamu,tetku,kucni net,opticki net za firmu i sada mi se sve izbrisalo.🤬

Može neko da pojasni, zašto se ne može pristupiti aplikaciji ako je internet mobilni podaci ili wi fi - - A1?
A ako se nakaci na primer na mts ili yettel internet putem WiFi, odmah se pristupa aplikaciji.
Ovo je nevezano sa današnjim problemom aplikacije, ovaj problem je dugo vec unazad.
Kako vi ulazite u apk A1, a internet je sa mobilnih podataka?
Kako su to napravili da ne možeš pristupiti A1 aplikaciji ako koristiš A1 internet...
Ako postoji nešto oko podešavanja, recite.

Vpn ili isključiš private dns. Ili odabereš njihov automatski dns i sve radi.

Ja kad sam postao A1 korisnik i meni nije radio sa mobilnim internetom. Jer blokirao Adguard adblocker. I onda sam dodao u izuzetke Moj A1 aplikaciju u Adguard, i nakon toga radi bez probleme.

Vpn ili isključiš private dns. Ili odabereš njihov automatski dns i sve radi.
Bas cu probati kod žene kad se vrati.
Bilo mi nebulozno da ne moze da se udje u A1 a njihov si pretplatnik.
Sta da radim sa iskačucim reklamama ako stavim na automatski? Ovaj "dns.adguard.com", sluzi zbog toga..

Ja kad sam postao A1 korisnik i meni nije radio sa mobilnim internetom. Jer blokirao Adguard adblocker. I onda sam dodao u izuzetke Moj A1 aplikaciju u Adguard, i nakon toga radi bez probleme.
To pričaš da si uradio u aplikaciji Adguard?

Pa tako je njima isplativije, prihvataju da te opsluže samo preko svog DNS-a.

Sta da radim sa iskačucim reklamama ako stavim na automatski? Ovaj "dns.adguard.com", sluzi zbog toga..
Isključi ga samo privremeno, dok pristupaš aplikaciji. To je makar lako.

Pa da, on očigledno koristi napredniju varijantu, čim može da postavlja izuzetke.

Bas cu probati kod žene kad se vrati.

Tako je.
Pa tako je njima isplativije, prihvataju da te opsluže samo preko svog DNS-a.

Isključi ga samo privremeno, dok pristupaš aplikaciji. To je makar lako.

Pa da, on očigledno koristi napredniju varijantu, čim može da postavlja izuzetke.

Imam lifetime licenca, kupio sa nekoliko godina ranija, kad je bio jako povoljno akcija

Da javim, prebacim na automatski vpn, normalno pristupio A1 apk...
Kad je vec takva situacija, na ženin telefon instaliram modovanu aplikaciju Adguard kao sto sam kod mene u telefonu i izuzeo A1, i tako radi bez problema, plus private klijent.

Pišem korake koji još uvek rade:
Mts postpejd -> zahtev za prelazak u a1 pripejd (zove mts nudi 50-60%)
-> A1 pripejd mega plan 3 meseca free (možeš biti i manje od toga)
-> Zvati 060 1238 i tražiti 3 meseca free +21 po 50% za neo 5/30/surf ili 24 po 50% za neo super.

zvati? zar nisu to nudili nakon zahteva?

@fly
kad si već podneo zahtev za prenos u A1, zašto bi te zvao A1 uopšte? Ovo je pre podnošenja zahteva.

Pomešao je, ali zapravo su javljali neki da su to dobili i za prelazak sa pripejda na postpejd uz taj poziv. Tako da sad tu bolje ispada zvati nego blefirati sa prenosom.

nisam video/procitao da je neko rekao da moze tako do sad, ako jeste onda ekstra

Nazad
Vrh Dno