Koju verziju koristis ili jos bolje ako imas neki link za nju?Imam instalirano al retko kad palim pored googla. Šta treba?
Nisam mogao da pronadjem nista sto bi moglo da se instalira?
Koju verziju koristis ili jos bolje ako imas neki link za nju?Imam instalirano al retko kad palim pored googla. Šta treba?
Pa ti nemoj da čekaš.Pa da cekam mesecima nedeljama plus dodatna carina i *******cije....
Odeš na google play store, search i kucaš Igo navigation. Siguran sam da ćeš je prepoznati odma.Koju verziju koristis ili jos bolje ako imas neki link za nju?
Nisam mogao da pronadjem nista sto bi moglo da se instalira?
I onda odes na oglase i nadjes ih sto jabuke sto samsunga sa 350+ punjenja i sta ti ja znam...Evo prošlo je tačno deset meseci (ili 305 dana) od kad koristim S25U (od 12-og oktobra) i za to vreme se punio, rekao bih, svega 115 puta.
Pa zasto je onda stavljen?Zato sto battery health ne znaci nista.
Ja sam odradio obrnuto, instalirao sam non EU Rom pa koristim abattery za status baterije. Dakle imam fabričko snimanje razgovora sa imenima ljudi, a status baterije dobijam preko shizukuJa se vratio pre par meseci na EUY + shizuku + shizucallrecorder. Snima ok, jedino ne prepoznaje kontakte iz imenika već samo piše broj i vreme kao naslov audio fajla. Tako da sada imam i snimanje razgovora i podatke o bateriji 🙂
Веруј ми, то ти је споро пуњење 😅Meni je uključeno brzo punjenje, ali je punjač Samsungov od 25W, tako da mu to dođe umereno brzo punjenje. 😄
Meni dovoljno brzo.Веруј ми, то ти је споро пуњење 😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari