helsinki0916
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2022
- Poena
- 75
Ajd na stranu poklon ali da su stavili "dobiVaš"!!!Poklon star 3 godine,jesu se potrudili
Pa em hrvatski kod nas em CG izgleda nece dobiti svoj jezik kad udje u EU nego hrvatski da se koristi?Можда је на хрватском тако правилно?
Koja verzija, koliko RAM-a?
Pa em hrvatski kod nas em CG izgleda nece dobiti svoj jezik kad udje u EU nego hrvatski da se koristi?
Nek firme budu korektne, ili neka bude srpski onda u hrvatskoj..
Bezobrazno od strane svih koji tako rade na ex-Yu (i u Bosni, CG i Srb)
(Mada mislim da je ovo imperfekat od dobiti po netu koliko vidim, na srbhrv, ne na hrv - hrv bi bio dobit ćes valjda)
Pa je l' su svi sa 6 GB ram-a nema ni jedan sa 8, taman sam mislio da uzmem jedan za sebe kada se budu pojavljivali sada na oglasima.Model SM-X400, 6/128 varijanta
Kako misliš "pojavljivali sada".Pa je l' su svi sa 6 GB ram-a nema ni jedan sa 8, taman sam mislio da uzmem jedan za sebe kada se budu pojavljivali sada na oglasima.
a kako je outlaw dobio, kupio ili je to bila promocija, nisam u toku?Kako misliš "pojavljivali sada".
Promocija traje do 30 septembra,a isporuka telefona verovatno od novembra do 31 decembra.Sukcesivno.
Ako kurirska služba ponovo ne bude drpala za sebe.
Ti misliš ,dodješ kupiš 1,a odneseš 2.
Neće da može.
Ko prica o A57, pricamo o tabletu.Ne znam za 'outlaw"
Ja sam moj uredjaj dobio posle 45 dana od kraja promocije,npr.
Ne drže oni 5000 crnih na lageru.
Već se čeka kraj promocije 30.9,pa kraj prijave za promociju do 21 oktobra i tek onda počinju da šalju uredjaje.
Pa se to razvuče do Nove Godine.
Neki broj uredjaja,organizator promocije,verovatno ima na lageru....Pa neko dobije odma,po završetku promocije.
Kad se vide konačni brojevi prijavljenih,onda se naručuje.Tako ja to vidim....
Taj 57,ne vredi više od 250-280 evra sa 2 god garancije,kad krenu da stižu uredjaji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari