Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Ne znam na šta misliš. Moja poruka je bila upućena Dzoni000 i i odnosila se na njegov problem sa indijskim nalogom.
Samo da se javim i da kazem da je to to,prebacio sam se na Tursku i svi clanovi su uspeli da pristupe grupi!Hvala puno anicai,malo sam bio dosadan,ali isplatilo se 😀

Još za Tursku ne može bilo koji broj, nego broj mora biti na pretplati. Mogla bi ovo biti nemoguća misija.

Ne mora.

Tako je.

U payment methods postaviš net banking i biraš random banku.

Ne.

Gift card kupuješ online (g2a npr) i u app store ideš na redeem card, dopuniš kredit - to je to.

Da.

Bukvalno je sve ispisano na prvoj strani, prati uputstva. Ako nešto nije naznačeno onda znači da nije neophodno jer bi u suprotnom bilo napisano.
Capture.webp ne dozvoljava da se stavi banka , padajuci meni kad se klikne ne otvori nista..

Ja odradio danas na iOS uređaju izbor Net Banking (pa nasumična banka), bez problema prošlo, hvala vam za info. Nisu mi ovaj put otkazali pretplatu (porodična preko Indije) i stoji mi datum obnove 11. avgust, ali za svaki slučaj sam to odradio, da slučajno ne otkažu sutra kada dođe vreme za naplatu.

PItanje, ako neko moze da pomogne. Vidim sa vecina ima neki stari apple koji ne koriste, pa isloriste za ovu namenu. Supruga ima iphone, koji joj je primaran i jedini telefon. Ako napravim novi apple account, jel mogu i kako da unesem u njen telefon? Jel ide neki reset, nesto sto ce kasnije praviti problem itd? Jel uopste moguce imati mozda dva naloga za jednom tel i slicno? Verovatno su glupa pitanja za apple korisnike, ali ne razumem taj deo pa mi pomoc znaci.

Možeš. Izloguješ se sa njenog naloga u App Store-u i uloguješ na novi, indijski. Uključiš VPN, staviš rupije na nalog i pretplatiš se na YouTube. Posle možeš slobodno da se izloguješ i uloguješ na njen primarni. Skidaće novac svakog meseca bez problema.

Suma sumarum da ja kažem kakav problem imam.
Stari moj nalog sa srpskog prebacim na Indiju. Kupim na amazon.in 3000 rupija. Reedemujem code, ubacim na nalog. Stoji sve lepo.
Uđem, pokušam na aplikaciju YouTube, ne može (stari ios pre 16.0, neki 15.8 ne znam ni ja) uploadovacu slike. Uglavnom nekako uđem na par sekundi na app YouTube dok me ne izbaci. Na tom nalogu kom hoću piše da 'we couldn't verify your country'. VPN uključen preko aplikacije PrivadoVPN jedini koga sam našao da mogu na oovm starom iosu da instaliram a da ima Indiju. Proverim myipadress piše Indija Mumbai. Međutim promenim nalog na YouTubeu drugi, izbaci mi cene evrima.. (naše cene neke iako je i sve vreme uključen vpn. Nemam ideju. Stvarno ne znam kako da rešim ovo. Probao i preko sajta u incognitu dok je vpn, isto. Ako neko ima neki predlog tu sam da probam.

Prilozi

• IMG_20260810_182211.webp
    IMG_20260810_182211.webp
    132 KB · Pregleda: 26
  • IMG_20260810_183133.webp
    IMG_20260810_183133.webp
    95.5 KB · Pregleda: 27
  • IMG_20260810_182132.webp
    IMG_20260810_182132.webp
    135.7 KB · Pregleda: 25
  • IMG_20260810_182151.webp
    IMG_20260810_182151.webp
    138.7 KB · Pregleda: 26
Sam si sebi dao odgovor šta je uzrok tvog problema, a to je zastareli iphone 6 (stari ios) i neadekvatan VPN...
Ne znam za vas ali ja sam prestao time da se zamaram.
Rešio sam tako što sam sa kolegama iz kancelarije napravio dogovor da oformiramo odabranu grupu za YT familiju, većina je tu bar jednom nedeljno u kancu(sem kad su na odmoru) i svi masovno koriste yt. Tako da smo prošli jeftino i svi zadovoljni...

Sam si sebi dao odgovor šta je uzrok tvog problema, a to je zastareli iphone 6 (stari ios) i neadekvatan VPN...
Ne znam za vas ali ja sam prestao time da se zamaram.
Rešio sam tako što sam sa kolegama iz kancelarije napravio dogovor da oformiramo odabranu grupu za YT familiju, većina je tu bar jednom nedeljno u kancu(sem kad su na odmoru) i svi masovno koriste yt. Tako da smo prošli jeftino i svi zadovoljni...
Ma platio sam windscribe pro i stavio Indiju nece. Jedino to mogu na ovom starom iPhoneu (SE, ne 6.)

Piše ti Update Required, dakle trebalo bi da ažuriraš aplikaciju, a pitanje da li ćeš moći na starom iOS-u.

Ma platio sam windscribe pro i stavio Indiju nece. Jedino to mogu na ovom starom iPhoneu (SE, ne 6.)

Napisah na prethodnim stranama, isti problem sam imao. Nisam mogao da apdejtujem dok nisam pobrisao grdne video klipove. Kako sam rasteretio prostor tako je prošao update, a za njim i nova verzija YT aplikacije.

Napisah na prethodnim stranama, isti problem sam imao. Nisam mogao da apdejtujem dok nisam pobrisao grdne video klipove. Kako sam rasteretio prostor tako je prošao update, a za njim i nova verzija YT aplikacije.
Nova verzija zahteva IOS 16 minimum, a ovaj IPhone Se moze do 15.8 tako nesto. Ne moze update YouTubea na njemu. Tako da mogu reci verovatno ni za sta vise ne moze. Nece ni nord da se instalira traži min IOS 16 ili 17.

Da, definitivno zastareo telefon.

Meni se desilo na SE, ali novija verzija (2020), srećom podržava najnoviji iOS.

Poslednja izmena:
I meni su ukinuli danas YT family pretplatu (Turska, ios). Ne prolazi nikakva fora za obnovu… (možda sutra)

Vidim da se spominje da je premium lite stigao kod nas, međutim ja uopšte nemam opciju da izaberem to.. jel neko uspeo da aktivira?

Ako imate problema preko Indije i ostalih zemalja, probajte preko Argentine na vpn, ali samo preko yt music aplikacije
Meni je tako upalila obnova nakon iskljucenja

Pretplatio se danas na Lite, bolje da nisam.. Na svim videima koji imaju veze sa muzikom iskaču reklame u istoj meri kao da nemam Premium i nije dopušteno puštanje u pozadini. Ostali sadržaj je oslobođen reklama — gledao sam par vlogova o putovanjima i nije ih bilo. Sve u svemu za taj novac, razočaranje.

Pretplatio se danas na Lite, bolje da nisam.. Na svim videima koji imaju veze sa muzikom iskaču reklame u istoj meri kao da nemam Premium i nije dopušteno puštanje u pozadini. Ostali sadržaj je oslobođen reklama — gledao sam par vlogova o putovanjima i nije ih bilo. Sve u svemu za taj novac, razočaranje.
Pa piše da su reklame samo na muzičkim videima i Shorts
Ovo je za ljude koji ne koriste yt za muziku. Npr imaju spotify, a žele yt bez reklama.

@S03 Da, lepo pise.. Nisam ni čitao iskreno, mislio sam samo da je razlika u YT Music-u.

Nazad
Vrh Dno