Šta je novo?

Sve o putu na more autom

Gde stati, odmoriti posle ulaza u Srb iz Mkd, a da je negde blizu granice?

A može i preporuka za Mkd pre granice.
Vranje, ne silazi se puno sa AP, Leskovac kao druga - dalja varijanta. Rezerviši mesto u Gradska Meana kafani ili u kafani Čaršija (30-50 m ispod je rodna kuća Bore Stankovića, ako te zanima da i to vidiš 🙂).

E sad zavisi na šta si mislio “blizu granice”, za ovo se vredi malo provozati.

Ja nisam znao da nije svaka mol pumpa molova, imam vaucer na 20l goriva, svratim danas iz Beograda ona sto ima na auto putu posle trznog centra gde je ikea, pokazem vaucer kaze ne moze mi smo fransiza (privatnik) to moras na pravim molovim pumpama.
Da, partner... Ima još takvih pumpi pod različitim brendovima...

Koliki je minimalan iznos koji se mora imati na grčkom tagu da bi radio? Ostalo mi od prošle godine oko 11e, a kako ove godine idem na Sitoniju putarina u jednom pravcu iznosi manje od 4e. Trebalo bi da bude dovoljno.

Dovoljno je. Uzivaj i srecan put! 🙂

Vranje, ne silazi se puno sa AP, Leskovac kao druga - dalja varijanta. Rezerviši mesto u Gradska Meana kafani ili u kafani Čaršija (30-50 m ispod je rodna kuća Bore Stankovića, ako te zanima da i to vidiš 🙂).

E sad zavisi na šta si mislio “blizu granice”, za ovo se vredi malo provozati.
Углавном сам мислио дуж аутопута уз минимална силажења. Зависи у каквом стању буде клиња. Предејане бих избегао, прошли пут кад сам био, нешто ми нису оправдали глас.
Други избор ми је био Наис, ал до њега бих морао да возим неких сат времена више и онда ми остаје још нешто мало вожње што ми не иде на руку.

Put od Foče do Plužina u Bosni katastrofa jos uvek se radi, kroz kanjon Pive ok je put pogled spektakularan, od Plužina do Petrovaca odličan put dosta novih deonica, ciganski je što plaćanje tunela Sozina moraš da staješ. Parking u Petrovcu klasika ludnica, pauk samo ide
Od Petrovac do BG pre Podgorice posle Sozine gde nema proširenja udes 25km 2h pakao, posle toga nigde nikoga kod Kolašina 16° sa 34° milina, put je dobar do naše granice i onda kreće horor kroz kanjon Lima, put je užasan, linija nigde I tako je manje više užas do Zlatibora gde se vrti lova pa se radi nešto. Stvarno sramotan deo puta isti je bukvalno kakav je bio kad smo išli tamo 1995te u CG

HITNO MI TREBA SAVET...dosao u CG preko bosne...za herceg novi...na granici sa cg stao na salter, coek uzeo pasose, vratio posle minut...i ja produzim...2 rampe redno na prelazu. Kontao sam da su zbog brzeg rada mada cudno redno...dolazim na cg prelaz kilometar napred..ne radi...pa jos jedan...van funkcije (stari)...reko sta je ovo gde je ulaz u cg...produzim da bi mi dete reklo E TATA MISLIM DA JE NEKO VIKNUO STOJ kad su nam vratili dokumenta i krenuli dalje...

Kolko sam iscackao, to je sad zajednicki prelaz? Jesam ja trebao stati na oba saltera u istoj kucici ili sta...na pasosima samo pecat IZLAZ iz bosne...sta sad ako sam ja utekao, sta u povratku...ako nema evidentiran ulaz, oklen sad izlazim...ili je mozda sve elektronski izlaz ulaz kod istog lika?

Upomoooocc sta da radim

Ajde dok ne napise neko iskusniji...,

ne znam kako to bas ide u detalje, ako je "integrisan" prelaz, da, u okviru jednog "krova" imas 2 saltera, blizu jedan drugom, stajes na oba.

ali nece ti sigurno niko gledati pasos da vidi kada si usao/izasao odakle, jer prvo pola tih pecata se ne vidi kako treba a i zamisli kada bi tumacili svaki pecat u pasosu, pogotovo sto ih ne lupaju redom vec na koju stanu nalete..

ako nije odmah krenula policija za tobom, bezbedan si 🤣

Ne bi trebalo da imas nikakav problem. Pre 10ak godina na ulazu u CG (ne znam koji prelaz, mislim da je iz Bosne, secam se nekog malog drvenog mosta) nikoga nije bilo u kucici niti blizu nje, prodjoh bez zaustavljanja, i izasao sam posle bez problema.

ako imas tag, ne moras da stajes kod tunela Sozina, vec lepo ides na ENP prolaz
Nissm ni ja znao da mogu nasim tag-om da prodjem tunel, stao da platim i pitao lika u kucici, kaze naravno da mozes, posle citao i na netu da potvrdim

Šta se dešava sa gasom u crnoj gori na pumpama? Trenutno sam u blizini Radanovića, juče sam išao i u HN, nigde nema?

Nazad
Vrh Dno