Na koji način da uputim prigovor u vezi sa uslugama, a da on na najbrži način dođe do nekoga iz Yettela?
Hejde javi nam se privatnom porukom, rado ćemo proveriti sve dostupne opcije 🙂Pitanje za yetel.
Pistajem korisnik uskoro premijum paketa tv i internet. Mene interesuje promocija tv uredjaja za 1din, da li vazi to za mene?
Povećanje je isto za sve korisnike, kako bi se obezbedila jasna i jednostavna primena na celu korisničku bazu. Zamoliću da nam pošalješ podatke u DM, kako bismo proverili sve dostupne opcije za obnovu.Jel moguce da ne mozete ispostovati ugovor po kojem imam jos dva meseca do kraja ugovorne obaveze i sad dva meseca pred kraj podizete cenu paketa za 300 dinara.
Tacno covek da odustane od obnove ugovora i kao da to namerno radite, kao da ne zelite da neko obnovi ugovor.
Svakako ce obnova ugovora zavisiti od ponude koju jos nisam dobio.
Onda recite vasim prodavcima usluga kada pozivaju da ne garantuju da ce cena svih 24 meseca ostati isti, meni je zena koja me je zvala garantovala da ce cena ostati ista 24 meseca ali ta garancija ocigledno vazi samo dok se ne potpise ugovor, a posle idu izgovori "ne, nismo to mi rekli".Povećanje je isto za sve korisnike, kako bi se obezbedila jasna i jednostavna primena na celu korisničku bazu. Zamoliću da nam pošalješ podatke u DM, kako bismo proverili sve dostupne opcije za obnovu.
Žao nam je zbog utiska koji si stekao, ali takve promene su moguće, a kada se one dogode naši korisnici imaju mogućnost da ukoliko nisu saglasni prekinu svoj ugovor bez ikakvih naknada. Naše kolege u trenutku prodaje mogu pružiti informacije kao i uslove koji su dostupni u tom trenutku.Onda recite vasim prodavcima usluga kada pozivaju da ne garantuju da ce cena svih 24 meseca ostati isti, meni je zena koja me je zvala garantovala da ce cena ostati ista 24 meseca ali ta garancija ocigledno vazi samo dok se ne potpise ugovor, a posle idu izgovori "ne, nismo to mi rekli".
Pa da, kao sto sam i napisao do potpisivanja garantuju i obecavaju sve i svasta, posle potpisivanja to vise ne vezi, ko sljivi korisnika sto je potpisao ugovor.Žao nam je zbog utiska koji si stekao, ali takve promene su moguće, a kada se one dogode naši korisnici imaju mogućnost da ukoliko nisu saglasni prekinu svoj ugovor bez ikakvih naknada. Naše kolege u trenutku prodaje mogu pružiti informacije kao i uslove koji su dostupni u tom trenutku.
Nije mi nigde stiglo obavestenje o poskupljenju, samo sam dobio racun za jul uvecan za 300 dinara.Gde je vama stiglo obavestenje o poskupljenju usluga za 300rsd? 🤦 Vracam sms poruke, mejlove, yettel aplikaciju, nema nigde. Poskupljenje u toku ugovorne obaveze ce mi uvek biti smecarski potez koliko god malo bilo, iako ova banana drzava to dozvoljava.
Pa isto. Ja sam to tek sada procitao obavestenje na njihovom sajtu. Je l uopste legalno da obavestenje ne ide direktno korisnicima? Wtf? A rok za raskid ugovora bio do 30.6. Steta, planirao sam naredne godine da prebacim broj na Yettel postpaid ali zbog ovakvog ponasanja verovatno necuNije mi nigde stiglo obavestenje o poskupljenju, samo sam dobio racun za jul uvecan za 300 dinara.
Za jun mesec je jos bio kako je dogovoreno ali za jul je stigao uvecan za 300 dinara.
Vidim sada, hvala. Malim slovima obavestenje sa leve strane od iznosa, nisu mogli da nadju bolji nacin da obaveste. Jako smecarski. Ja placam preko aplikacije i ne gledam racun.Било је обавештење на рачуну за мај.
За неког ко није видео ни најаву о поскупљењу прилично олако делиш овакве идеје и савете.Inace, da informisem sve korisnike Yettel paketa, svi ugovori koji su zakljuceni telefonskim putem i preko meil-a kopiranjem tamo nekog teksta su nistavni, ukoliko krenu da vas muljaju i prevrcu price mozete da raskinete ugovor u bilo kojem trenutku bez placanja penala.
Ugovori bez potpisa ugovornih strana, korisnika i operatera, ne vrede apsolutno nista.
Sto se tice ugovora vec sam napisao, ugovor koji ne potpisu ugovorne strane, operater i korisnik ne vazi apsolutno nista.Ako je ugovor zakljucen van prostorija operatera vazi rok od 14 dana za raskid kao za kupovinu online.
Sad vidim na racunu za maj mesec da su napisali sitnim slovima o poskupljenju ali ta sitna slova skoro niko ne cita.
Sitna slova su najbitnija, uvek se to prvo čitaSad vidim na racunu za maj mesec da su napisali sitnim slovima o poskupljenju ali ta sitna slova skoro niko ne cita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari