Šta je novo?

Industrija igara

Da je malo razuma na ovom svetu, svi bi oni dozvolili da budu deo nekog ultimate lauchera i to bilo adekvatno implementirano.
Ovako im nista ne kupujem iz gomile principa.
Ne dozvoljavam ni windowsu da se updateuje a kamo li tamo nekim launcherima od kojih odigram par puta mesecno nesto sto vec imam u biblioteci.
10x mi je prakticniji pirat, cak iako imam original na steamu recimo.

10x mi je prakticniji pirat, cak iako imam original na steamu recimo.
Ovo je nažalost istina, dosta igara koje sam kupio i koje „posedujem” na digitalnim platformama sam na kraju morao da krekujem jer stabilinije rade. Još ja po pravilu igram stvari sa debelim zakašnjenjem, znači kad se sve već zakrpi i maltene završi razvojni ciklus, mogu misliti kako je to kad naslov tek izađe.

Ali čak i to bajato ne valja, dođe rendom apdejt tih kojekakvih lončera i sve pokvari. Ubisoft hoće svoju platformu, Rockstar svoju, EA svoju, a ja odjednom treba da instaliram hrpe pratećeg softvera koji mi samo komplikuje život. U praksi sam naprosto prestao da igram Ubisoft i EA naslove, i iskreno im želim da propadnu već jednom. Rockstar je Rockstar, njega jedino još koliko toliko i trpim. Ali me je skoro RDR2 iznervirao, sve je savršeno radilo na Linuksu godinu i jače, sve dok tako nisu ažurirali svoj Rockstar Launcher. Jedino je pomoglo piratsko rešenje.

Da mi je neko kao klincu rekao, znaš, kad porasteš ti ćeš kupovati igre jer je tako ispravno, ali ćeš onda uzeti da skineš torent kao i sad što radiš, pa ne znam, gledao bih tu osobu kao ludaka. 🤣

Idemooooo 😎
Najbolja gejming vest u poslednje vreme! 😍
Baš razmišljam da odigram TOW2. Kec mi je bio odličan 😊
Nadam se i ja - mada sam ja jedan od retkih koji je imao gomilu zamerki na New Vegas... Doduše, za većinu njih nije bio kriv Obsidian 🙂

Nazad
Vrh Dno