Kako si to uopste proverio?Kakva je sada situacija sa porucivanjem Grčkog taga? Imam dva, ali čini mi se da je na jednom baterija pri kraju..
Jel si prišao skroz do rampe? Pošto su senzori u HR maltene ispred same rampe i mora dobrano da se uspori, osim ako se ne ide na Fast ENC traku.Ja sam sve to uradio kao i ti, ubacio karticu sa koje da skidaju sredstva i na HAC sajtu pronadjem moj tag...sve je ok, ali..... kada sam u junu pokusao da udjem odmah posle Bajakova na auto put ka Zagrebu nije htela rampa da se otvori...nisam se dalje mnogo bavio i dalje sam isao normalno , bez taga...gde god moze isao sam na placanje karticom, sto isto dosta ubrzava.... S obzirom da cu verovatno i krajem ovoga meseca upet u hrvatsku na more podsetio si me da se malo pozabavim zbog cega nije radilo...
Mislim da jesam… bilo je to pre mesec i po dana… a usporio sam maksimalno…Jel si prišao skroz do rampe? Pošto su senzori u HR maltene ispred same rampe i mora dobrano da se uspori, osim ako se ne ide na Fast ENC traku.
Pa sumnjam na jedan jer su čudno čuje kada prolazim kroz naplatu rampu. Dok se drugi čuje regularno.Kako si to uopste proverio?
Moguće, pada ima nekih malo faličnog zvuka, pa budu "promukli" i tako rade godinamaPa sumnjam na jedan jer su čudno čuje kada prolazim kroz naplatu rampu. Dok se drugi čuje regularno.
Neki savet kada da u ponedeljak na utorak krenem iz Beograda da koliko je moguce izbegnem 2h na granici?
Grcka, preko Makedonije
Ponedeljak na utorak? Kad god želiš. Uvek usput možeš da proveriš stanje preko kameraNeki savet kada da u ponedeljak na utorak krenem iz Beograda da koliko je moguce izbegnem 2h na granici?
Grcka, preko Makedonije
Iskreno se nadam da je to. Pozajmicu prijatelju tag koji ide krajem avgusta i onda krećem u akciju zamene oba 🙂. Da vidim šta i kako.Moguće, pada ima nekih malo faličnog zvuka, pa budu "promukli" i tako rade godinama
Trebalo bi da sve možeš kod njih, ali evo kontakt i pozoveš i pitaš ili pošalji mail 😃
Kontakt telefon: (011) 7857-178
E-mail adresa: [email protected]
Ja nisam isao u ENPay jer mi je bio tag od Puteva Srbije.Prvo mora u Enpay na Novi Bgd da ga obrišu na "fabričko" pa onda u puteve Srbije
Ja nisam isao u ENPay jer mi je bio tag od Puteva Srbije.
Na samom ulazu u Srbiju ima MOL benzinska pumpa, vrlo prijatno mesto za kraći odmor.Gde stati, odmoriti posle ulaza u Srb iz Mkd, a da je negde blizu granice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari