Šta je novo?

Huawei Pura 80 serija

• Začetnik teme Začetnik teme Zvizo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izgleda da je ovo čest problem. Meni je stizao poziv ali nije nikako uspevao da se aktivira

Čisto opšte rešenje do kog sam dosšao slučajno - nakačite se na neki WiFi pre postupka aktivacije
Ponovo ista situacija. Danas mi je viber iz cista mira prestao da radi. Varijanta 'check your connection'. I ja ga uredno deinstaliram, pa instaliram i opet nema dolazno poziva za aktivaciju. Uključen i wifi i mobilni prenos podataka. Uopšte mi nije jasan problem Huawei-ja sa tom flash call aktivacijom...

Ponovo ista situacija. Danas mi je viber iz cista mira prestao da radi. Varijanta 'check your connection'. I ja ga uredno deinstaliram, pa instaliram i opet nema dolazno poziva za aktivaciju. Uključen i wifi i mobilni prenos podataka. Uopšte mi nije jasan problem Huawei-ja sa tom flash call aktivacijom...
U zadnjih nedelju dana, bilo je 3viber updatea. Ja sam sva 3 updatevao sa aurora storea. Radi kao doksa. EMUI 14 - Huawei P50 pro

U zadnjih nedelju dana, bilo je 3viber updatea. Ja sam sva 3 updatevao sa aurora storea. Radi kao doksa. EMUI 14 - Huawei P50 pro
Meni viber od prvog dana radi oodlicno, skinut sa huawei appgallery... Nikad nije zakasnila poruka ili tako nesto, nikad zabagovao ali je pre nekoliko meseci prestao backup... Meni to uopšte ne smeta.... P60pro u pitanju, sada vidim X zeza po malo, ali to mi je totalno nebitna app.... Nemam auroru, nemam gbox, nemam nista... Microg koristim za fb, insta, messenger, x.... Sve ono sto nije izvorno sa appgalery... I sve sljaka. Kada npr pocne da zeza insta...., za dan, dva stigne update i opet sve radi super.... Huawei health jos bolja sa gt6pro, potpuna.... Dosta se zale na viber... Stigne poruka kada udjes, tako i mojoj zeni na honoru... Resio sam joj tako sto... Zakljucam app u pozadini, u bateriji ugasim ustedu i nikad joj vise nije zakasnila poruka....

Ova brljotina nije do Huawei-ja, nego je do Viber-a. Meni se to desilo na ćerkinom Samsung A17, desilo mi se i na Xiaomi Redmi Note 14 - posle par dana proradilo kao da ništa nije bilo.

Viber je prosto aplikacija za izbegavanje...

Nazad
Vrh Dno