Da citiram samog sebe kao sto sam i napisao,Yettel Tv Box je stigao u Cetvrtak..doneo kurir potpisao UO 12 meseci uostalom pise sve u citatu.Da sam slusao ove iz CC nista nema,kratko kazu nemoze kurirom.Zahvaljujuci Yettel Agentu ipak sve moze Box je stigao oko 8-9h prepodne,a zakacio sam ga i pustio u rad preko mobilnog interneta LAN kablom popodne oko 16h.I sve do sada isprobavao jer iskreno nikada nisam,do sada imao IPTV.I sve radi super bez greske nema prijava greski i slicno,slika u odnosu na mSAT razbija.Od programa ima sve Arene+Arene Premium+Pink (dosta filmskih)+svi UM kanali itd,e HBO i 18+ i jos poneki su zakljucani.Uglavnom zadovoljan sam sto se tice rada samog Android Box-a Gemini AI kaze da je to ZTE MediaBox 12 (ZXV10B866V2) QuadCore sa 2Gb RAM-a,praznog mesta za aplikacije ima jedva 4,3Gb bese.Softverska verzija se azurirala na 3.23.4.0-android-stb ,bas su kvarni sto mi ne pustise v3.25.1.0 🙁 ,u pitanju je Android OS 12.Sta mi se ne svidja setanje po programima tasterom desno od Volume kad naidjem na zakljucane glupo reseno,pa begam na EPG i tu caskom nadjem kanal koji hocu.Citat sa Yettel sajta "
Internet saobraćaj iz paketa Mobilni Net 400, 1000 i Max neće biti obračunat za gledanje TV programa koji su uključeni u Yettel TV pakete. Yettel zadržava pravo da korisnicima obračuna saobraćaj do 5GB mesečno za potrebe kontrolnog saobraćaja Yettel TV aplikacije" dakle osim ovih 5Gb mesecno net mi ne skida.Neko je pominjao Live Tv i Snimanje to ne radi,mada ne kontam sta im je to Live Tv?Jedino radi premotavanje u rikverc ali (isto kao sto neko napisa),bilo taster OK ili na Levo odmah vrati na pocetak emisije.I sada ne kapiram kako im to vracanje radi npr do pola emisije (i slicno),te dali ili ne Yettel naplacuje to vracanje?Sto se tice Apk za telefon na Play Store je verzija 2.43.2 ,bezveze skroz skinuo i posle par minuta uklonio iz telefona.Sumarno kad saberem sve nije lose da ne gresim dusu,ali ima onde stvari koje treba popraviti...a kad se setim mSAT-a razlika ko nebo i zemlja.
Edit: Juce odem tu u selo da kupim duvan taj sto prodaje koristi bas dugo A1 mobilni net,kad sada gledam uzeo isto u A1 Smart Tv nakacio na mobilni net...i Tv radi samo brise i YT app bukvalno sve.Znam da je optika ipak drugi padez,ali ni mobilni net kad sve pogledas nije tako los...iako mozda nekom tako deluje 🤔