Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Ništa nam ne vredi ta poluinformacija. Da li se pauzirani nalog naalzi u istoj drtžavi/gradu? Da li je familija zasnovana u Srbiji ili negde van Srbije?
da u pravu si....

svi nalozi u Srbiji, na fizickim adresama u krugu od par km....za sada je jedino meni ukinut pristup ali je ova mail adresa dodata na family account pre nekih 8 meseci

Već kad ste u krugu od par kilometara možda može da se odradi to domaćinstvo. Pa da odblokiraš nalog ako već nije svima blokirano već samo tebi. I onda ako odblokiraš bar jednom sedmično poseti nosioca domaćinstva i koristi njegov internet da te više ne bi blokirali.

Generalno mislim da je preveliko cimanje sto se mene tice. Naleteo na temu pa sam hteo da podelim iskustvo da znate da se desava i u praksi.

Jel ovo vise ne moze ni preko Apple uređaja da se obnovi pretplata? Autonatski mi se obnavljalo do jula, nestalo rupija, reedemovao India gift karticu međutim kad krenem da obnovim (kroz subscription, app store) javlja da moram da odaberem način plaćanja?

Jel ovo vise ne moze ni preko Apple uređaja da se obnovi pretplata? Autonatski mi se obnavljalo do jula, nestalo rupija, reedemovao India gift karticu međutim kad krenem da obnovim (kroz subscription, app store) javlja da moram da odaberem način plaćanja?
Ne može.

Da li neko želi da me usvoji u Srpsku porodicu ili da zajedno formiramo novu?

Znači više nikakvih opcija nema liše regularne kupovine ?

Moze da se obnovi pisali smo ranije. Potrebno je da izaberes metod placanja gde se dodaje mobilni broj(turski). Tu je sad dodatna caka da ga nabavis.
Mozes da uplatis 3$ na grizzlysms i da onda preko bota izbunaris broj(ima uputstvo na redditu). Ja sam uspeo nakon jednog dana cimanja oko toga ali sam se zeznuo sto mi na youtube profilu ostao upaljen nalog koji je deo porodice, a ne onaj sto je zapravo nosilac familije i onda mi se pretplata vezala za taj nalog. Ali i to se resilo tako sto sam trazio refund od apple-a i oni su otkazali pretplatu i onda obnovih na ispravan nalog.
Ovo ti je info od pre 7 dana.

da li prolaze intesa visa kartice za kupovinu gift kartica na indijskom amazonu? probao sam više puta danas iako dodje sve do odobrenja transakcije i ja je odobrim na kraju ispada kao da nije htela da prodje transakcija, čak je i pisalo u jednom trenutku da je problem verovatno sa amazon strane kao obrazloženje

Moze da se obnovi pisali smo ranije. Potrebno je da izaberes metod placanja gde se dodaje mobilni broj(turski). Tu je sad dodatna caka da ga nabavis.
Mozes da uplatis 3$ na grizzlysms i da onda preko bota izbunaris broj(ima uputstvo na redditu). Ja sam uspeo nakon jednog dana cimanja oko toga ali sam se zeznuo sto mi na youtube profilu ostao upaljen nalog koji je deo porodice, a ne onaj sto je zapravo nosilac familije i onda mi se pretplata vezala za taj nalog. Ali i to se resilo tako sto sam trazio refund od apple-a i oni su otkazali pretplatu i onda obnovih na ispravan nalog.
Ovo ti je info od pre 7 dana.
Upravo gledam nema Turske kada se izabere servis apple

S@it

Ode i meni porodica na apple-u, turska
Tri clana u srb jedan putuje po evropi….

meni je i dalje aktivna pretplata (apple, indija) i piše kada se obnavlja, 3 člana srb i 1 nemačka, ali ne mogu da kupim gift card na amazon indija da dodam na apple account za obnovu, probao i danas intesa visa ali i dalje nakon što odobrim kroz aplikaciju i bude uspešno dok kao potvrđuje plaćanje na kraju mi vrati da je odbijeno plaćanje. probao sam i sa i bez VPN

Prekinula mi se pretplata preko Indije danas. Piše "we couldn't verify your country". Jel izvalio neko neki backdoor?

Ipak može i rješenje je krajnje jednostavno, kao način plaćanja se odabere net bankinng, odaberete bilo koju banku, sačuvate i lagano obnovite pretplatu.

napipah i ja na reditu to rešenje, ali moram da apdejtujem iOS da bih instalirao novu verziju YT apilikacije, potrajaće malo, star uređaj, bukvalno služi samo za obnovu pretplate

edit

u međuvremenu sam reaktivirao subscription na iCloudu regularno na PC-u

yt.webp

premium još uvek nije reaktiviran u aplikaciji na androidu, izgleda da mora preko YT aplikacije na iOS-u

edit 2 :

prošlo, sve okej, morao sam da otkažem pretplatu pa da idem opet na renew i reaktivirala se uredno

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno