Šta je novo?

Vivo X300 Series

Xiaomi 15 i 17 ultra tek zveckaju, bez brige, opticka stabilizacija, kad upalis kameru nece zveckati 🙂

Njegov primerak je uspeo da postigne stabilizaciju, vasi jos uvek pokusavaju 🙂

Je l' su vam uključene ove dve poslednje opcije? Pročitah da se dobije na bateriji ako su isključene. 37670.webp

Možda, ali svakako nekome može biti deal breaker. Mogu da nastave lagano da gase i ostale Google servise.
A Vivo neće da da bootloader unlock.

Pixel su slučajno sjebali i to će da srede, CN uređaje su namerno stavili na black list.

Kod mene radi TaptoPay na Play Services verziji 26.28.33 na X200 Ultra CN. Plus ja stalno menjam default wallet aplikaciju, jer mi je u nativnoj aplikaciji kartica za ulazak u kancelariju...

Izgleda da je popustio Google pa su na serveru ponovo dozvolili i CN. Moram probati.

Je l' su vam uključene ove dve poslednje opcije? Pročitah da se dobije na bateriji ako su isključene. Pogledajte prilog 547966
Kod mene su isključene bile ali sam uključio kad sam video tvoj post čisto da proverim i ne primećujem da mi je nešto lošija baterija.
Još bolje. Što manje Google aplikacija to bolje. Makar mi se tako čini da će biti u budućnosti
Imaš Huawei pa uživaj, za mene je telefon bez GPay-a neupotrebljiv.
Sredili su, radi opet GPay regularno.
Prestao je da mi radi 29.07. i od tada sam zvao banku, ubacivao kartice ispočetka, bio na chatu sa Google podrškom i niko od njih nije umeo da mi kaže šta nije u redu. Proradio je jutros oko 10h a ja sam utripovao da je to zato što sam uključio ovu dole opciju, očigledno da nema veze. 🙂
Screenshot_20260802_234802.webp

Nazad
Vrh Dno