Šta je novo?

Voyo Srbija

• Začetnik teme Začetnik teme Џош
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakav je katalog sada, vidim da reklamiraju novu seriju Apsolutnih 100 od Srdana Golubovića, pa me interesuje, jel su pojačali malo katalog ili je i dalje mahom tursko/domaće sapunica smeće?

Od drugara preko sbb sam uzeo voyo, u oktobru ističe ta promocija,
ima svašta, skoro pogledah celu seriju tajkun.
E sad voyo.hr kad se ukuca, izbacuje naš voyo ne uđe na njihov.

Od drugara preko sbb sam uzeo voyo, u oktobru ističe ta promocija,
ima svašta, skoro pogledah celu seriju tajkun.
E sad voyo.hr kad se ukuca, izbacuje naš voyo ne uđe na njihov.
kontam da ce produziti ili poceti sa naplatom; pickbox je recimo u sbb ostao free a kod mts je pocela naplata pre par godina, yettel i a1 ga uopste nemaju.
Nego steta sto nase platforme nisu zazivele pa placamo hrvatske; i voyo i pickbox 😀
Od MagicBox (a1), MojOff, Cinesseum jedina domaca koja postoji i dalje jeste RTS planeta 😀Cak i Makedonci imaju, Gley i dostupna je putem njohovog A1

MojOff jos uvek postoji.

kontam da ce produziti ili poceti sa naplatom; pickbox je recimo u sbb ostao free a kod mts je pocela naplata pre par godina, yettel i a1 ga uopste nemaju.
Nego steta sto nase platforme nisu zazivele pa placamo hrvatske; i voyo i pickbox 😀
Od MagicBox (a1), MojOff, Cinesseum jedina domaca koja postoji i dalje jeste RTS planeta 😀Cak i Makedonci imaju, Gley i dostupna je putem njohovog A1
Pa Apollon ti je domaće samo što je kroz aplikaciju loš, kroz MTS vod deo je upotrebljivo. Tu je i MTS platforma TS Media za sada bez posebne aplikacije. SBB je isto nekoliko svojih platformi opet samo kroz svoj vod deo. A ove platforme što si nabrojao nije ni čudo što su propale nikakav trud u sadržaj nisu ulagali. Kad u porediš ove Hrvatske voyo i pickbox i kroz kablovsku cinestar premium plus,naši su smejurija. Da uzmemo samo voyo za primer od onoga kad su krenuli na našem tržištu i današnji sadržaj unutar platforme je napredovao ne 100% nego 1000%, ali opet da nije besplatno u okviru provajdera yettela i SBB teško bi opstali sa sadašnjom cenom i sa startom kakvim su imali. Gde je platforma sa sadržajem bila totalno nespremna a prvi utisak je sve da bi je neko ponovo koristio koliko njih će npr koji su na početku probali a imaju samo mobilni u yettelu žrtvovati baš taj besplatni slot na nju. Ali iskreno da mi nije besplatno u okviru paketa, ne znam da li bi se ikad ponovo vratio da proveri sadržaj i primetim taj napredak.

Voyo zapravo nije hrvatska platforma nego postoji i u mnogim državama

Vidi stvarno PPF Grupa je vlasnik isti vlasnik ko i yettela onda će kroz njihove pakete verovatno uvek biti besplatno.

Voyo je platforma hrvatskog RTL-a, a moguce da ih je kupio PPF Group
Zaboravio sam drzavno mitrovicki servis, legano nelegalni jer moze im se tako

Voyo je bio dostupan u Sloveniji prije nego u Hrvatskoj. RTL je imao RTL Play, nakon kupovine od PPF Group lansirali su Voyo..

pa da, a yettel je kupovinom RTL paketa dobio i Voyo, u Sloveniji je koliko vidim Voyo dostupan u A1. Apsurd je sto MTS-ove serije imaju premijeru na Voyo 😀

pa da, a yettel je kupovinom RTL paketa dobio i Voyo, u Sloveniji je koliko vidim Voyo dostupan u A1. Apsurd je sto MTS-ove serije imaju premijeru na Voyo 😀
Pa zato što je saradnja između voyo i sad već ts media aktuelna, jer na kanalu rtl adrija su puštali serije iz mts-a.
E sad, ne znam da li će voyo ostati besplatan uz pakete, jer u sbb aplikaciji vidim piše da je 499 dinara, a kad uđem na svoj voyo nalog i dalje mi radi.
Ubacuju uvek nešto novo, dosta toga ima.
Aplikaciju za android nisam probao, jer koristim samo na kompu.
Apolon probao, ne sviđa mi se kako je sajt urađen, jer uopšte za slepe korisnike nije pristupačan kad listaš sadržaj, dok voyo jeste.
Voyo je dostupan kolko znam u Bosni i Sloveniji, a različit sadržaj ima na slovenskom i na našem voyo.

Suprotno. Voyo je platforma CME Grupe, a ne od RTL-a. RTL je dobio Voyo kada ih je kupila CME Grupa.
Svojevremeno dok je CME Grupa bila vlasnik Nove TV HR, imali su OYO (Koji je zapravo tada bio Voyo bez V, iz nekog razloga)
Tako da je Voyo postojao i ranije u hr preko Nove TV

Suprotno. Voyo je platforma CME Grupe, a ne od RTL-a. RTL je dobio Voyo kada ih je kupila CME Grupa.
Svojevremeno dok je CME Grupa bila vlasnik Nove TV HR, imali su OYO (Koji je zapravo tada bio Voyo bez V, iz nekog razloga)
Tako da je Voyo postojao i ranije u hr preko Nove TV
Oyo je bio super, mogao si lepo da se snađeš, a na nova plus jedva.
Čak su od skoro ukinuli besplatan sadržaj, tačnije od aprila-maja ove godine.

Ја сам буквално пре неки дан сазнао за овај сервис а више од пола године га имам преко Јетела, само га нисам активирао 🤣 🫣Велики плус што је локализован наравно. Мислим наш је, регионални сервис па је логично, само свеједно плус за то. Има занимљивих филмова што се мог укуса тиче тако да је и ту плус. Видим да ће бити неког нордијског садржаја јер имају беџ за Виаплеј, рекао бих да је то Виасатов неки саржај. Серије, документарци тако је то занимљиво. Апликација на тву ми се допада и ради прилично флуидно.

Све у свему занимљив пројекат. Видећемо како ће гурати.

Ја сам буквално пре неки дан сазнао за овај сервис а више од пола године га имам преко Јетела, само га нисам активирао 🤣 🫣Велики плус што је локализован наравно. Мислим наш је, регионални сервис па је логично, само свеједно плус за то. Има занимљивих филмова што се мог укуса тиче тако да је и ту плус. Видим да ће бити неког нордијског садржаја јер имају беџ за Виаплеј, рекао бих да је то Виасатов неки саржај. Серије, документарци тако је то занимљиво. Апликација на тву ми се допада и ради прилично флуидно.

Što bi rekli, ima za svakog po nešto.

sto bi rekli danas, woow
kako leprsav komentar 😂

Nazad
Vrh Dno