Kako zbog naših? Pa mi sa duplim (SRB+EU) pasošima imamo pravo boravka u EU neograničeno. Problem su bili oni što gube non-EU pasoše. 😃Zbog vasih duplih pasosa i prekovremenog rada smo najebali svi 😀
Meni su jači ovi što su vikali "nikad neću da budem..." pa čim udjoše u EU oni ti postali zbog pasoša. 😉Баш тако, оду код ујке у Њемачку туристички па им мало што су три месеца помагали око фасаде и керамике него би још.
Од своје мајке ко ће наћи бољу?!
А мајка ваша замља вам је ова;
Баците поглед по кршу и пољу,
Свуда су гробља ваших прадједова.
Ja sam to cesto radio po eu.Imam jedno pitanje: Jel još uvek okej da se avio karta upisuje na srpski pasoš, pa da onda samo kad sletim na EU aerodrom tamo pokažem EU pasoš?
Ranije sam tako stalno radio, osim kad sam išao za London, pa sam u startu i kartu vezao za EU pasoš. Al da proverim za svaki slučaj, kakva je sad situacija? Da ne napravim sebi problem posle kad sletim, tj. želim da izbegnem haos i odem na EU traku.
Evo sad čitam, zastoj je pravac Dubrovnik - Igalo, ludnica, do 28 sati se čeka, ako je verovati vestima
Radi super - kad radi. U mom slučaju, na poslednja 2 od 3 putovanja nije radilo, i čekalo se po par sati. A više ne radi - nego što radi.Meni stvarno ne smeta uzimanje biometrije, to na aerodromima super radi. Problem je stići na red, a taj problem se rešava najavom.
Ne mogu Albanci sa Kosova kroz Srbiju, love ih naši često na granici i hapse za ratne zločine. Zato i idu jadranskom magistralom.Ja ne znam ko je lud sa čeka 28h?
Kreneš kroz bosnu npr ili čak dodjes do bgd pa batrovci pa kroz celu hr do dubrovnika, treba manje vremena...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari