Verovatno su prebacili dovoljan broj korisnika na msat, čim mogu ovako da ugase servisSad dobio sms od telekom, pisu da ce total tv trajno biti ugasen 1.9
Možeš dok god su FTA. Ja gledam direktno na televizoru.Ako se vec antena ne skida jel postoji opcija da kupim s2 risiver i rucno nadjem n1 i novu?
Skup je satelit, preskup kolko god da su korisnika prebacili.Verovatno su prebacili dovoljan broj korisnika na msat, čim mogu ovako da ugase servis
Pa nema tu šta, operater im raskida UO na svoju štetuJedino što je ostalo nedorečeno je to šta se dešava sa ljudima koji imaju UO do februara recimo. Znači nekih korisnika koji imaju UO još pola godine otprilike. Mislim konkretno na plaćanje jer oni su na sve spremni.
Ne bih prelazio na Msat,jednostavno bih da zagasim i cao. Vec sam se snasao za jedan slot za Eon od drugara,tako da sam televizuju resio,ali ako ce vec sami da raskinu ugovor u septembru kada zagase Total,onda se necu ranije ni cimati.Ako prelazis na mSat,verovatno.
Napiši kako si prošao pošto i ja moram u avgustu onda da raskinem i vratim opremu.Bilo bi dobro ako to može sa jednim odlaskom jer mi je poslovnica mts 40tak kilometara od kuće 🥺.Ko je vraćao opremu jel treba i HDMI nešto se ne sećam da li je išao uz opremu davno je to bilo 😃Danas sam bio poslovnici bivseg Totala u mom gradu.Pitao sam da li gase Total TV prvog septembra. Rekli su da gase i da ako necu da predjem na MSAT da idem u MTS poslovnicu da raskinem ugovor jer ce mi i dalje stizati racuni za Total jer oni kao nece znati da nisam presao na MSAT.
Sutra odoh u MTS poslovnicu da raskinem ugovor sa njima. Necemo placati penale jer oni kao provajderi gase Total TV.
Toga sam se i plašio ....šta od njih drugo da očekujemo....Pa naravno da sve mora težim i zaobilaznim putem...znači bez obzira da li je kome istekla UO, da li ističe sada ili za 5-6 meseci mora da odjavi uslugu inače će i dalje stizati računi iako se usluga gasi 1.9.
Prešli su igricu. Kao fol sistem ne prepoznaje ako se to ne uradi i tome slično fazoni.
Ma jok. 😀Ko je vraćao opremu jel treba i HDMI nešto se ne sećam da li je išao uz opremu davno je to bilo 😃
Nije se do sada dešavaloa da će me monteri kontaktirati kada da dođu da skinu antenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari