Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Meni je svakako istekla ugovorna obaveza odavno pa planiram da vratim opremu i razduzim se ovih dana. Ako se vec antena ne skida jel postoji opcija da kupim s2 risiver i rucno nadjem n1 i novu?

Stigao inace i meni taj sms malopre.

Jedino što je ostalo nedorečeno je to šta se dešava sa ljudima koji imaju UO do februara recimo. Znači nekih korisnika koji imaju UO još pola godine otprilike. Mislim konkretno na plaćanje jer oni su na sve spremni.

Jedino što je ostalo nedorečeno je to šta se dešava sa ljudima koji imaju UO do februara recimo. Znači nekih korisnika koji imaju UO još pola godine otprilike. Mislim konkretno na plaćanje jer oni su na sve spremni.
Pa nema tu šta, operater im raskida UO na svoju štetu

Znam da je tako ali kad su oni u pitanju nekih peripetija uvek ima...mada ovaj put ne bi trebalo ni u teoriji ni u praksi niti pravno-formalno.

Ako ugase uslugu kako mogu da ti naplate septembar i dalje.Meni ističe UO 02.10 i ja u septembru ću da im vratim opremu.Ali kod roditelja ističe tek u martu....

Nema šta da im vraćamo opremu ako izgase 1.9.to je onda kraj ako oni raskidaju sa svima kojima još traje UO.

Meni je danas stigla sms poruka od telekoma. Citiram poruku "Potpuni prekid usluga! Total TV platforma će trajno biti ugašena 01.09. Ne čekaj i jednostavno i brzo zameni opremu prelaskom na m:SAT TV! Pozovi odmah 0800100150.".Inače van ugovora sam već duži period.Tako da ću im najverovatnije vratim opremu.

Slali i meni a nisam njihov korisnik od ponedeljka.

Šalju oni to generički naravno...pa pisali su ljudi da su ih monteri zvali mesecima nakon što su otkazali usluge i vratili opremu.

Postovanje, danas sam zvao da mi zamene risiver, koliko im treba da dođu ako neko zna posto od srede nisam tu, sutra je nedelja sigurno nece, i da li se placa nesto da znam da ostavim pare ko bude bio kod kuce?

I meni je stigla ista poruka,a na ugovoru sam do 06.02.2027 god. Da li moze i ranije da se podnese zahtev za raskid ugovora,da ne čekam septembar da ga zagase,a da ne plaćam penale neke?

Ako prelazis na mSat,verovatno.

Ja sam od 18 maja na SN i posto imam njihov kablovski net raskinuo sam ugovor sa TTV bez penala 3 meseca ranije jer ostajem kod njih.Vratio risiver jer je samo to njihovo zavrsio to mrcvarenje i vise nisam satelitski entuzijasta posle vise od 30 godina a na TTV sam bio od 2006.Ovako mi odgovara i zadovoljan sam onime sto dobijam.Vise ne sumnjam da ce ugasiti TTV uslugu skroz.

Ako prelazis na mSat,verovatno.
Ne bih prelazio na Msat,jednostavno bih da zagasim i cao. Vec sam se snasao za jedan slot za Eon od drugara,tako da sam televizuju resio,ali ako ce vec sami da raskinu ugovor u septembru kada zagase Total,onda se necu ranije ni cimati.

Danas sam bio poslovnici bivseg Totala u mom gradu.Pitao sam da li gase Total TV prvog septembra. Rekli su da gase i da ako necu da predjem na MSAT da idem u MTS poslovnicu da raskinem ugovor jer ce mi i dalje stizati racuni za Total jer oni kao nece znati da nisam presao na MSAT.

Sutra odoh u MTS poslovnicu da raskinem ugovor sa njima. Necemo placati penale jer oni kao provajderi gase Total TV.

Danas sam bio poslovnici bivseg Totala u mom gradu.Pitao sam da li gase Total TV prvog septembra. Rekli su da gase i da ako necu da predjem na MSAT da idem u MTS poslovnicu da raskinem ugovor jer ce mi i dalje stizati racuni za Total jer oni kao nece znati da nisam presao na MSAT.

Sutra odoh u MTS poslovnicu da raskinem ugovor sa njima. Necemo placati penale jer oni kao provajderi gase Total TV.
Napiši kako si prošao pošto i ja moram u avgustu onda da raskinem i vratim opremu.Bilo bi dobro ako to može sa jednim odlaskom jer mi je poslovnica mts 40tak kilometara od kuće 🥺.Ko je vraćao opremu jel treba i HDMI nešto se ne sećam da li je išao uz opremu davno je to bilo 😃

Pa naravno da sve mora težim i zaobilaznim putem...znači bez obzira da li je kome istekla UO, da li ističe sada ili za 5-6 meseci mora da odjavi uslugu inače će i dalje stizati računi iako se usluga gasi 1.9.

Prešli su igricu. Kao fol sistem ne prepoznaje ako se to ne uradi i tome slično fazoni.

Pa naravno da sve mora težim i zaobilaznim putem...znači bez obzira da li je kome istekla UO, da li ističe sada ili za 5-6 meseci mora da odjavi uslugu inače će i dalje stizati računi iako se usluga gasi 1.9.

Prešli su igricu. Kao fol sistem ne prepoznaje ako se to ne uradi i tome slično fazoni.
Toga sam se i plašio ....šta od njih drugo da očekujemo....

Ponoviću se, ali šta je tu je. ovo je najgora akvizicija ikada. Da me zovu da pređem na m:Sat mogu, ali da pošalju mejl ili SMS to ne mogu. Od kako je ugašen moj sbb email vezan za totaltv uslugu meni računi ne stižu. Zvao sam podršku, promenili su email na koji treba da stižu, pa i dalje ne stižu. Ovaj famozni SMS, ili podatke za pristup IRIS platformi, nikada nisam dobio.

Podneo sam zahtev za raskid 24.07. Juče su zvali da im nakon isteka otkaznog roka od 30 dana odnesem risiver i daljinski, a da će me monteri kontaktirati kada da dođu da skinu antenu🙄

Izgleda da svakom slože drugu priču....umesto da su lepo na sajtu napisali proceduru za raskid oni ko šibicari svakom drugu priču....jadno i bedno...nikad više mts samo da ih se rešim daleko im lepa kuća...

Nazad
Vrh Dno