Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ipak je i kod mene baterija na malom S25, ***... Nadao sam se da je ipak samo lepak. Čekam da stigne telefon, pa da vidim. Da nisam naleteo na onaj post na reddit, ne bih primetio nikad jer ga ne vadim iz maske...
1000000640.webp

U A1, pa su slali u Pro Mobi u BG. Hteo sam direktno u Pro Mobi Niš, ali oni isto šalju za Beograd.

Rekao bih da je telefon direkt nosio u A1 poslovnicu pa da su oni slali zvanicnom servisu (verovatno ProMobi).

EDIT: Pretece me kolega.

Obicno sam relaksiran po pitanju baterije ali poslednjih dana primecujem krace trajanje a i grejanje u gornjem delu pri obicnom koriscenju kao i do sada (unutra pod klimom mislim da nema veze sa vrucinom napolju).

Godinu dana star telefon i nadula se baterija?A ovamo ugradjuju kvalitetnije baterije od konkurencije?

Ja kada vidim po oglasima iPhone 16 pro max polovan sa 400-500 ciklusa i sve u fazonu baterija u kanalu, a ovi sirotani ne doguraju do 120-150 i ona se naduva.
Šou 😅

Navodno problem sa enkripcijom backupa na whatsapp-u, pa cima cpu. Off/on backupa resava problem. Rekoh navodno, jer na redditu pisu ljudi koji nemaju ukljucen backup ili whatsapp instaliran, pa opet baterija traje krace uz pregrevanje.

Nesto su sredili juce, kod mene se bg drain vratio u normalu.

Nije nista zvanicno. Moguce da je povukao nesto sa store-a u pozadini.

S25+

Čitam ove vaše poruke za bateriju, mislim se, kod mene sve standardno, bez promene. Uzimam u 19h telefon sa stola, kad on topao. Reko' vrućina je. Stavim ga u džep - opeče me po nozi.

Screenshot_20260804_193629_Device care.webp

Connect sam uključio jutros, upisao jedan broj i sledeće sam otvorio e-mail. Računam Connect je otišao u pozadinu.

Minuti za SOT, u zbiru, verovatno imaju smisla, ali pojedinačno, sigurno nisu dobri, jer sam Gmail sigurno koristio više, a Instagram se ne sećam da sam uopšte i uključio. Facebook sigurno manje nego Gmail.

U svakom slučaju, pregrejan telefon i sašio je celu bateriju. Screen shot je nakon što sam ga dopunio sa 5 na 15%, a evo od kad kucam poruku, pao sa 15 na 10% 🤯

Idemo reset.

Resetovao telefon, em se puni sporije, em kad skinem sa punjača baterija doslovce curi 😳

Јеси ли обрисао све из меморије?

Можда будеш морао да урадиш фактори ресет.

Јеси ли обрисао све из меморије?

Можда будеш морао да урадиш фактори ресет.

Connect je napravio preko 6h upotrebe CPU i preko mobilne mreže 218kb, a preko WiFi ne mogu da izolujem jedan dan, ali poslednjih 30 dana mi je značajno manji protok nego svakih 30 dana pre toga.

Mislim da ću pre Hard reset da proba da reinstaliram Connect. Mada mi je on baš cimanje za vraćanje, zato što sve quick response poruke sa sata moram da ukucam ručno. Aplikacija ima povremeno apdejt, ali najveće promene se pojave bez ikakvog apdejt, samo sa serverske strane nešto promene. Možda se do sutra unormali 🙂

Наравно, прво пробај то, фактори ресет је баш цимање, то нека ти буде последња линија одбране.

Prilozi

• Screenshot_20260804_181615_Device care.webp
    Screenshot_20260804_181615_Device care.webp
    35.1 KB · Pregleda: 13
Nazad
Vrh Dno