Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 865
Dosta je težak za održavanje ratia.
Dosta je težak za održavanje ratia.
Istina, potrebno je biti oprezan na pocetku, pomaze Autobrr da se podigne ratio, iako ne rade freeleech trik je da se u Autobrr filter ubaci uslov za skidanje njihovih internal naslova (match group), kao sto je receno oni imaju 25-100% freeleech...dakako cross-seed i ispunjavanje zahtjeva je ono sto na svakom tracker-u radi posao.Skidas na pocetku ove njihove internal-e, oni su na popustu (50%) uglavnom. Ja imam ok ratio tamo 4-5, samo mi je sajt jako ruzan i odbojan toliko da cak ne udjem tu da skinem bilo sta.
Ko god svojim radom dogura do vodecih trackera (malo je sretnika koji dobiju na poklon ovakve pozivnice, a ako ih i dobiju lako ih izgube) dovoljno se "napatio" kroz ratio pracenje, podizanje rang-a, otkljucavanje forum teme za pozivnice...zasluzio je da uziva u vodecim trackerima. Inace, citava prica napredovanja je osmisljena kao tzv. gamification.
Ovo nisam znao...ja koristim Autobrr da mi odrzava redovnu aktivnost...kao i za ostale Z trackere.Ta obaveza skidanja na HDT se lahko resava. Samo treba drzati na seed-u 100-injak gb i dobija se flag D, cime se stice izuzece od te obaveze.
koji su to,ima li pozivniceMeni 4 trackera završavaju bukvalno sve ono što mi treba.
PTP, BTN, RED, FL.
Imam HDT, ali i mene smara ta obaveza po kvartalima, pa sam ga i ja batalio, a batalio sa i HD-Space, nema dovoljno seedova.
Ima, za FL nema ko nije dobio. Ovo ostalo nema. Mada nema ni za FL za članove koji ne pročitaju prvi post teme.koji su to,ima li pozivnice
Torent hr ti je otvoren za registraciju do 15 avgustaima li neki tracker da je otvoren za nove clanove ?
Najvise su tako radili....Verovatno dobili pozivnicu, poskidali sta im je trebalo i to je to, bez seed-a.
Njima sam i davao...to je problem. 😉Kako te zahebalo?! Pa daješ samo ljudima koji su dugo na forumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari