Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Video sam upravo, ne postoji freeleach torenti, moras da das donaciju makar minimalnu da bi se pokrenuo.

Dosta je težak za održavanje ratia.

Skidas na pocetku ove njihove internal-e, oni su na popustu (50%) uglavnom. Ja imam ok ratio tamo 4-5, samo mi je sajt jako ruzan i odbojan toliko da cak ne udjem tu da skinem bilo sta.

Skidas na pocetku ove njihove internal-e, oni su na popustu (50%) uglavnom. Ja imam ok ratio tamo 4-5, samo mi je sajt jako ruzan i odbojan toliko da cak ne udjem tu da skinem bilo sta.
Istina, potrebno je biti oprezan na pocetku, pomaze Autobrr da se podigne ratio, iako ne rade freeleech trik je da se u Autobrr filter ubaci uslov za skidanje njihovih internal naslova (match group), kao sto je receno oni imaju 25-100% freeleech...dakako cross-seed i ispunjavanje zahtjeva je ono sto na svakom tracker-u radi posao.

U svakom slucaju, treba paziti da se u pocetku ne skida previse sadrzaja, oni sa manje iskustva trebaju da obrate paznju na pravila trackera, procackaju malo po forumu, chat-u...ko god ulozi minimum truda nece imati problema.

Ima i "gorih" sutuacija, kod kineza (m-team, bts...) oni imaju testni mjesec dana sa zadanim minimumom download/upload, seed...sto zna biti jos zeznutije, posebno nama sa kucnim konekcijama kada se treba takmiciti sa seedbox-ovima.

Ko god svojim radom dogura do vodecih trackera (malo je sretnika koji dobiju na poklon ovakve pozivnice, a ako ih i dobiju lako ih izgube) dovoljno se "napatio" kroz ratio pracenje, podizanje rang-a, otkljucavanje forum teme za pozivnice...zasluzio je da uziva u vodecim trackerima. Inace, citava prica napredovanja je osmisljena kao tzv. gamification.

Smara me kod HDT što te forsiraju da skineš neku količinu u kvartalu, to mi je možda i njihova najveća budalaština. Zato sam odavno batalio HDT, mada pored HDB i PTP nema šta da traži u spisku mojih trackera.

Meni 4 trackera završavaju bukvalno sve ono što mi treba.
PTP, BTN, RED, FL.
Imam HDT, ali i mene smara ta obaveza po kvartalima, pa sam ga i ja batalio, a batalio sa i HD-Space, nema dovoljno seedova.

Ta obaveza skidanja na HDT se lahko resava. Samo treba drzati na seed-u 100-injak gb i dobija se flag D, cime se stice izuzece od te obaveze.

Ko god svojim radom dogura do vodecih trackera (malo je sretnika koji dobiju na poklon ovakve pozivnice, a ako ih i dobiju lako ih izgube) dovoljno se "napatio" kroz ratio pracenje, podizanje rang-a, otkljucavanje forum teme za pozivnice...zasluzio je da uziva u vodecim trackerima. Inace, citava prica napredovanja je osmisljena kao tzv. gamification.

Da, tako sam zavrsio na 19 trackera za sada, bolest.. 🤣 Farmujem na jednom dok ne otkljucam drugi i tako.. I na svima sam ostao, jos ptp i presao sam igricu..

Meni 4 trackera završavaju bukvalno sve ono što mi treba.
PTP, BTN, RED, FL.
Imam HDT, ali i mene smara ta obaveza po kvartalima, pa sam ga i ja batalio, a batalio sa i HD-Space, nema dovoljno seedova.
koji su to,ima li pozivnice

Pa napisao sam koji.
A što se tiče pozivnica, moj status na sva 4 trackera je takav da nemam mogućnost da delim pozivnice.

budu li nekad otvoreni bez pozivnice

Pored knaben-a koji je free, slabo sta da mi treba vise.

knaben.info?

• Funny
Reagovanja: sh_
ima li neki tracker da je otvoren za nove clanove ?

Verovatno dobili pozivnicu, poskidali sta im je trebalo i to je to, bez seed-a.

Piši ovde ko je to uradio, da se ne zeznu i ostali ako im budu tražili pozivnice.

Nazad
Vrh Dno