Moguće da rade neka unapređenja na mrezi. Bas sam pisao da je kod deugara bio 4CC iako ima skoro pun 5G signal. Tako da moguće da rade nešto. Mada ako potraje neko bi mogao od vas da pozove korisnički čisto da znamo sta se desava. Pojavljuje se B7 5G tako da je mozda sa time povezanoI sa 4G je ista situacija, makar kod mene....
Kod mene samo DL ne valja, UL je dobar.Treba da zove neko ko nije na laznoj adresi, ja ne mogu da se zalim kad po njima i nemam 5gMoguće da rade neka unapređenja na mrezi. Bas sam pisao da je kod deugara bio 4CC iako ima skoro pun 5G signal. Tako da moguće da rade nešto. Mada ako potraje neko bi mogao od vas da pozove korisnički čisto da znamo sta se desava. Pojavljuje se B7 5G tako da je mozda sa time povezano
Koji je ovo deo grada? Ja sam na Voždovcu kod Torlaka i ista je situacija.Internet je neupotrebljiv. DL samo 2.5Mbps, upload je normalan. Dajte neko da pozove i prijavi kvar na mreži, ovo je neizdržljivo, od sinoć posle ponoći je ovakva situacija
Ako svi ćutimo oni i ne znaju da imaju kvar.
Problem traje više od 14 sati
Kako je krenula situacija u vezi 5G, ne bi me čudilo da osvane vest da smo dobili 5GmmWave.. 🥲Osvanemo sutra a ono 5G SA u celoj Srbiji, izmenjase danas sve bazne stanice.🤣🤣🤣
Moze, meni bazna stanica na 172.33m 😀Kako je krenula situacija u vezi 5G, ne bi me čudilo da osvane vest da smo dobili 5GmmWave.. 🥲
I na mobilnim je isto ponasanje.Najbolje je da posle ponoći svi restartujemo rutere, pa da vidimo da li je kvar nestao
Kakve veze restart rutera ima sa problemom u A1?Najbolje je da posle ponoći svi restartujemo rutere, pa da vidimo da li je kvar nestao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari