Šta je novo?

[A1] Kucni net

I sa 4G je ista situacija, makar kod mene....
Moguće da rade neka unapređenja na mrezi. Bas sam pisao da je kod deugara bio 4CC iako ima skoro pun 5G signal. Tako da moguće da rade nešto. Mada ako potraje neko bi mogao od vas da pozove korisnički čisto da znamo sta se desava. Pojavljuje se B7 5G tako da je mozda sa time povezano

Moguće da rade neka unapređenja na mrezi. Bas sam pisao da je kod deugara bio 4CC iako ima skoro pun 5G signal. Tako da moguće da rade nešto. Mada ako potraje neko bi mogao od vas da pozove korisnički čisto da znamo sta se desava. Pojavljuje se B7 5G tako da je mozda sa time povezano
Kod mene samo DL ne valja, UL je dobar.Treba da zove neko ko nije na laznoj adresi, ja ne mogu da se zalim kad po njima i nemam 5g

Internet je neupotrebljiv. DL samo 2.5Mbps, upload je normalan. Dajte neko da pozove i prijavi kvar na mreži, ovo je neizdržljivo, od sinoć posle ponoći je ovakva situacija
Ako svi ćutimo oni i ne znaju da imaju kvar.
Problem traje više od 14 sati

Prilozi

• Screenshot_20260730_143635_Chrome.webp
    Screenshot_20260730_143635_Chrome.webp
    36.6 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Internet je neupotrebljiv. DL samo 2.5Mbps, upload je normalan. Dajte neko da pozove i prijavi kvar na mreži, ovo je neizdržljivo, od sinoć posle ponoći je ovakva situacija
Ako svi ćutimo oni i ne znaju da imaju kvar.
Problem traje više od 14 sati
Koji je ovo deo grada? Ja sam na Voždovcu kod Torlaka i ista je situacija.

Meni danas 4G radi ocajno.
Pirotski okrug.

Prilozi

• Screenshot 2026-07-30 at 15-24-05 РАТЕЛ NetTest - NetTest.webp
    Screenshot 2026-07-30 at 15-24-05 РАТЕЛ NetTest - NetTest.webp
    16.2 KB · Pregleda: 45
  • Screenshot 2026-07-30 at 15-22-47 4G CPE.webp
    Screenshot 2026-07-30 at 15-22-47 4G CPE.webp
    12.3 KB · Pregleda: 45
Verovatno je na globalnom nivou problem, vidim da i aplikacija ne radi bar meni

Jeste, app ne radi dobro, treba joj preko 2 minuta da se otvori. Šta li je to moglo da se desi, pa ne radi ni internet ni app kako treba, a nigde nisu stavili obaveštenje da imaju problem i kad će da ga reše

I kod mene od sinoc katastrofalna situacija, ping/jitter skacu i brzine dosta nize nego inace.. I kod kuce i na poslu ( udaljenost 15-ak km )
Edit: Lokacija Stepojevac, kod Lazarevca

Poslednja izmena:
I ja imam problem na 5g kn od juce oko 18h je pocelo. I dalje ima solidne brzine u proseku 300/15, nekad padnu ispod 100 dl 5-6 upl. Ali internet je nekako nestabilan, ima neke prekide i seckanja. Preko noci se stabilizovalo i jutros, i opet pocelo popodne. Ponekad otvaranje nekih sajtova traje vecnost, kao da sam na dial-up-u. Android box je par puta izbacivao obavestenje da nema konekcije. I usporilo je prebacivanje kanala, a bilo bas brzo.Uzeo sam paket pre tri dana, prva dva dana bio prezadovoljan, sad ne znam sta se desava...

Nazad
Vrh Dno