Naravno samo generalno kažem da ima gore dole momente ali svakako je konstantno zanimljiva.Pa ono, ima 5 sezona pogledaću kad sam već krenuo, A i iskreno, malo su me smorile serije iz Hollywood-a.
To sam i radila sa Fargom, epizoda do dve dnevno nakon posla.Ceo Fargo kida.
No ljudi su popljuvali te kasnije sezone zato sto su bindzovali pa je doslo do prezasicenja.
Nisu gledali kao sto treba, na kasicicu, epizoda dnevno ili slicno. Nagradis sebe kad se vratis sa posla ili kad je bas dosadno.
Ma jok, to ne ide ni u wc kad krene sa gledanjem...
Poslednja sezona Better Call Saul-a (zakacio na tv)
Toliko je bolji od breaking bad-a, toliko prefinjeniji, toliko zreliji, toliko smisljeniji...
Nikako. Season 4 je kršina na kub. Sezone 3 i 5 su samo ok.Ceo Fargo kida.
Ja nikad nisam izjavio da je Fargo loša serija. Već da ima jednu izuzetno lošu i dosadnu sezonu. Ta sezona je meh kako god je posmatrao: za standarde Fargo kvaliteta pre te sezone i kad je posmatraš samostalno kao da nije reč o sezoni Fargo.teško da iko osim Šamana na ovome svetu može da kaže da je generalna ocena cele serije loša. 😀
Uhvatio se tog bindžovanja kao pijan plota. Sezona je loša jer je loša a gledao jednu, dve ili šest epizoda dnevno ne menja stvar. A inače sam sezonu 4 počeo da gledam kad se emitovala premijerno po 1 epizodu nedeljno i tad mi je podjednako loša bila pa sam i bio batalio sezonu posle 4 ogledane epizode.Mislim da je najvise smetalo onim koji su bindzovali,
me pomalo neprijatno iznenadila NLO scena.
Pa lepo ti čovek kaže da si se prebindžovao. 😁😁😁Sad sam "bindžovao" i tu sezonu i utisak je isti kao prvobitni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari