crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 185
Ja sam do pre mesec dana koristio Honor V5 i u svemu je bolji i izdrzljiviji od Samsungovih preklopnih telefona .Ne znam za vas, ali ja se vraćam Samsungu jer je definitivno najzaokruzeniji uređaj. Ok, baterija će biti nešto kraća, nego da sam prešao na Magic V6, ali čak i kad nisam pored punjača, uvek imam uz sebe neki magsafe power bank pa će završiti posao.
Napatih se sa poluproizvodima koji na papiru izgledaju bajno, a u praksi malo manje sjajno.
Ovaj Honor Magic V2 je neverovatan telefon, i izgleda da po pitanju izdrzivosti V5 i V6 nisu ni blizu, da bi mogao da na konto toga zazmurim na užasnu se podršku kakvu Honor ima i na čekanje mesecima da se ispravi neki minoran bag, nastao kroz neki update. Gledam ženin S23+, sećam se kako je to bilo sa S23 i S24 Ultrom, a onda sam nedavno uzeo iPhone 16 Pro da vidim da li je i tu nešto krenulo na bolje, a onda shvatio da više koristim V2 u odnosu na njega, iako mi je tamo primarna kartica .
Tako da kad sam probao sve što sam mogao, opet nekako dođemo do toga da je Samsung nešto što je najpribližnije dobrom i kompletnom proizvodu.
O Motoroli i Xiaomi-u, nakon blago rečeno horor iskustva sa njima, nisam ni pomišljao.
Brz , fluidan , lepo lezi u rukama - ja nikad ne kucam jednom rukom pa mi to ne smeta , android je dobro ispeglan , sarka jako dobro odradjena , tako da bi pre uzeo V 6 nego Samsung fold
O cenama ne vredi ni diskutovati .
Samo da kazem jos da sam koristio Fold 4 i Fold 5 i utisci su mi bili losi .
U svakom slucaju ko voli nek izvoli na Samsung Fold telefone .
Uskoro ce se vrtiti recenzije pune hvale - placene - ali ipak recenzije .