Slažem se, WuPlay na tv definitivno najbolje i najbrže radi. Dodao bih i DebridStream ali on nije skroz besplatan.Stremio,nuvio wu play,strmr,arvio lumera. Sve sam to isprobao. Najviše koristim wu play i nuvio. Wu play je najbolji za starije uređaje jer je stvarno lagan,nuvio nakrcan opcijama,ali mislim da vec preteruju. Wu play ima samo za TV,ali se lako podesi preko mobilnog. Strmr nije los moze direktno da se ubaci debrid u samim podešavanjima,i trakt takodje. Dobar mi je za razliku od drugih zbog vise fontova za prevode koji mogu da se menjaju.Arvio ima i za mob iza TV,nije los,ali mu sinhronizacija ume da zabode.Lumera slična stremiu.Doduse ima podesanje za vise profila za razliku od stremio.Eto pa isprobajte,i vidite sta vam najviše odgovara.
Tačno ima i streamize,on se placa,ali pored ovih free alternativa je bespotrebno. Nuvio recimo ima dobru integraciju sa torboxom. Ubaci se API u podesavanjima i dobija se opcija instant.Onda je pokretanje strima dosta brze.Slažem se, WuPlay na tv definitivno najbolje i najbrže radi. Dodao bih i DebridStream ali on nije skroz besplatan.
Pretjeruju sigurno,jer dosta se sporije učitava nego na početku kad su tek izašle prve verzije a i od Wuplay se znatno sporije učitavanuvio nakrcan opcijama,ali mislim da vec preteruju.
Nece ni jedno ni drugo neznam zasto.Ako si na CachyOS onda preporučujemharbor-stremio-binpaket sa AUR, ja njega koristim i pokreće se normalno, on samo prepakuje .deb paket za Arch i derivate. Alternativa je flatpak sa onog repozitorijuma koji lično nisam isprobavao jer ne koristim, ali bi u teoriji moralo da radi svuda.
Verovatno od DV profila & firmware bagova uređaja na kojem puštate.Od čega zavisi hoće li biti sivi ili crni?
Probaj kad se desi da promeniš na drugi player. Meni libmpv nema sive trake na ovom filmu dok Exoplayer ima. Mada je meni Dune player koji Box donosi sa sobom te ima najveću podršku stoji kao eksterni. Tu me smara što onda ne pamti progres kao eksterni pa ću ga koristiti samo kad naletim na sivo. Na mom profilu sad stoji da me pita pred puštanje strima koji ću player. Ostalima to nisam dirao jer misle da sam lud la nek gledaju u sivo.Da,to i meni nije jasno. Od čega zavisi hoće li biti sivi ili crni?
HDMI kabl,i neki android boksić od par hiljada,i teraj.Da li postoji neki player za mučeni VIDAA OS tj. Hisense? 🙂
koji scraper koristiš za torbox direkt?Što se tiče TorBoxa nije mi se ubrzao kad sam dodao Streamtruz ali kad sam spojio direkt sa Nuviom Torbox duplo brže pokreće.
Kod mene za sada ne, nastavi gledanje odmah...Da li vam se dešava kada nastavite gledanje nečega da izbacuje grešku pa da mora drugi stream? Kontam da je do keša nešto.
da bi ti torbox instant radio moraš postaviti neki scraper tipa torrentio bez torbox api key-a i onda ga nuvio koristi,nije dovoljno samo ubaciti api u nuvio,pitanje je sad da li ga ti uopće koristiš sad,evo uputstva(ne mora biti aiostreamas)Nisam to dirao, gde mogu da vidim koji je default?
Samo sam nastavio da koristim kao i do sada i brže povlači stream.
da bi ti torbox instant radio moraš postaviti neki scraper tipa torrentio bez torbox api key-a i onda ga nuvio koristi,nije dovoljno samo ubaciti api u nuvio,pitanje je sad da li ga ti uopće koristiš sad,evo uputstva(ne mora biti aiostreamas)
da,bilo koji scraper da koristiš(npr i torrentio) ne unosiš u njega torbox api key i tek onda ga nuvio koristi preko svoje instant opcije,inače radi samostalno kako i inače radi...nuvio je prvo napravio sa svojim scraperom ali su onda napravili ovakoCekaj da bi razumeo ovo sto kazes moram da pitam.
Znaci Torbox API u Nuvio direktno a Aiostreams sa scraperima bez Torbox API?
Kao i da P2P bude selektovan a Debrid servisi ne kao obavezni.
da bi ti torbox instant radio moraš postaviti neki scraper tipa torrentio bez torbox api key-a i onda ga nuvio koristi,nije dovoljno samo ubaciti api u nuvio,pitanje je sad da li ga ti uopće koristiš sad,evo uputstva(ne mora biti aiostreamas)
to je "old news", upravo o tome sam pisao,prvo su napravili sa internim scraperima pa su onda da se ograde i da ne moraju to ukinuti napravili da si sam odabereš scraper(bez debrid api keya) i ne moraju sad ukinuti toIzgleda da će direkt da izbace pa neću ništa ni da diram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari