Šta je novo?

Nvidia GeForce RTX 5000 - Blackwell

Hej, hej, necemo sada ovde da se vredjamo...to je cist rasizam i nipodastavanje nacionalnih manjina, mislio sam da je ovo sigurno mesto za sve kupce grafickih kartica.

NVidia navodno sprema 5090 SE:

Slower Edition

Raduje me odlaganje 6000 serije

Ovo ako izadje biće solidno skuplje od rtx 5070/5070ti, koje će verovatno i dalje držati sadašnju cenu

Ljudi cekaju misle rtx 5070 18gb bice samo malo skuplja od obicne rtx 5070, mislim da ce upravo biti cenovna alternativa rtx 5070ti karti, Nvidia naplacuje svaki GB.

ko kec na deset, juče iscimah čoveka za Asus Prime 5070 Ti OC, čekam danas da javi status
Znači igraćeš Phantom Blade Zero na PC-ju, a ne na konzoli

Baš me zanima cena za 5070ti.
I Norveškoj sam našao za 980e:

MSI GeForce RTX 5070 Ti GAMING TRIO OC​

A najjeftiniju RTX 5080 za 1250e

Na kraju sam ipak uzeo MSI SHADOW 3X OC GeForce RTX 5070 Ti, 930€

A PB0 će se najverovatnije igrati na konzoli, ide na oglase kad završim GTA.

znam, par stepeni razlike u odnosu na premium modele, razliku sam uložio u druge komponente (između ostalog RAM 2x32 i m.2 2TB gen5).

Ima je ortak pa sam imao priliku lično da vidim kako šljaka, sasvim sam zadovoljan i uopšte nije bučna na high rpm kao što pričaju oni jutjuberi

kako bre 900eur i plastika

Pored ove mogao sam da uzmem Gigabyte Windforce SFF, ali sam se odlučio za ovu jer je bila odmah dostupna i jeftinija za 50€. Ostale su skuplje za 100€ i više, ne vidim poseban razlog da preplaćujem samu izradu, čip je isti, razlika mizerna

Nazad
Vrh Dno