Šta je novo?

Sve o putu na more autom

Kroz enpay, da li imate popust na putarinu? Ako ne, to je glavna razlika. Neko je pisao pre nekog vremena da je valjda popust ukinut za enpay korisnike.
Ukinut je popust krajem prosle godine, jedina razlika je sto kod T4A skidaju pare sutradan po prolasku a kod ENPay dva puta mesecno...

Može da se raskine sa ENpay (kod njih na Novom Bgd) i oni Tag onda resetuju pa ga odneseš u Puteve Srbije i oni ga konfigurišu za Toll4all. Ništa ne košta prebacivanje.

Može da se raskine sa ENpay (kod njih na Novom Bgd) i oni Tag onda resetuju pa ga odneseš u Puteve Srbije i oni ga konfigurišu za Toll4all. Ništa ne košta prebacivanje.
Koja komplikacija nevereovatno 😀 ma nije mi do 6% pousta bitno mi je da ne moram daleko bilo da cekam sat ipo na rampi. Pre 3 dana kolega cekao u Staroj Pazovi sat ipo da plati putarinu. Mislim tag radi samo ne znam kako da ubacim npr za Severnu Makedoniju i da porverim da li radi u CG..
Sto se tice popusta vidim da je putarina Obrenovac Adrani 810din znaci Enpay nema 6%, Moj kum je kupio u posti tag i sve regulare registrovao, ja kupio Enpay bilo mi zgodno na pumpi Petrol i eto sad muke 😀

Prilozi

• tag2.webp
    tag2.webp
    30.5 KB · Pregleda: 28
Mislim tag radi samo ne znam kako da ubacim npr za Severnu Makedoniju i da porverim da li radi u CG..

Ja sam imao bez problema preko ENpay aktivirano u Toll4all CG i Makedoniju 🤔
Koliko vidim tebi je već aktiviran Tag u Open Balkan i trebalo bi da se uloguješ na Toll4all pa dodaš platnu karticu posebno za svaku zemlju koju hoćeš. Ali kartica ne može da bude Dina već Visa ili Master i da imaš nešto novca jer skinu tipa 1€ za proveru (mislim da posle vrate).

Dina je meme kartica.

Mislim tag radi samo ne znam kako da ubacim npr za Severnu Makedoniju i da porverim da li radi u CG.

Tek nakon registracije na T4All možeš da dodaješ posebno svaku od navedenih zemalja vezujuići karticu za plaćanje, ali imaj u vidu da za Hrvatsku moraš da se registruješ na HAK i tamo povežeš karticu. Nije nikakva velika nauka, ali je za njih jedino dodatni korak i to piše u njihovom uputstvu, samo pratiš korake.
Dakle, prvo njih zoveš ili, pre će biti dodatno cimanje, odeš do njih da omoguće registraciju na T4All i onda možeš dalje.

Ja sam imao bez problema preko ENpay aktivirano u Toll4all CG i Makedoniju 🤔
Koliko vidim tebi je već aktiviran Tag u Open Balkan i trebalo bi da se uloguješ na Toll4all pa dodaš platnu karticu posebno za svaku zemlju koju hoćeš. Ali kartica ne može da bude Dina već Visa ili Master i da imaš nešto novca jer skinu tipa 1€ za proveru (mislim da posle vrate).
Kako da se ulogujem kad nemam nalog a nemogu da ga otvorim ako ne ubacim tag?

Tek nakon registracije na T4All možeš da dodaješ posebno svaku od navedenih zemalja vezujuići karticu za plaćanje, ali imaj u vidu da za Hrvatsku moraš da se registruješ na HAK i tamo povežeš karticu. Nije nikakva velika nauka, ali je za njih jedino dodatni korak i to piše u njihovom uputstvu, samo pratiš korake.
Dakle, prvo njih zoveš ili, pre će biti dodatno cimanje, odeš do njih da omoguće registraciju na T4All i onda možeš dalje.
Znaci moram licno da odem na Novi Beograd da mi omoguce to jer email i zvanje je akcija ravna 0

Kako da se ulogujem kad nemam nalog a nemogu da ga otvorim ako ne ubacim tag?

Možda sam zaboravio tačnu proceduru, jel tebe koči ovaj korak registrovanja na sajtu? Bilo je priče ovde koliko se sećam da nekima nije htelo iz prve već posle par dana probanja...
1000215899.webp

@Crow011 predpostavljam da si serijski broj od 11 cifara dobro upisao, a da li si obratio pažnju kada si prolazio naplatnu rampu jel tamo na displeju izlazio tačno tvoj BG auta? Pitam jer su ovde pisali ljudi da im umesto tablica izlaze neki bezveze brojevi, generalno to nije bitno za rad ali ne znam pri samoj registraciji Tag-a jer prelaziš i na Toll4all.

Poslednja izmena:
Ako ti nije zao 2k dinara, kupis drugi koji nije na enpay, ovaj ostavis za neki drugi auto ako imas

@Crow011 predpostavljam da si serijski broj od 11 cifara dobro upisao, a da li si obratio pažnju kada si prolazio naplatnu rampu jel tamo na displeju izlazio tačno tvoj BG auta? Pitam jer su ovde pisali ljudi da im umesto tablica izlaze neki bezveze brojevi, generalno to nije bitno za rad ali ne znam pri samoj registraciji Tag-a jer prelaziš i na Toll4all.
Izlazi BG regularno.
Ako ti nije zao 2k dinara, kupis drugi koji nije na enpay, ovaj ostavis za neki drugi auto ako imas
Pa mislim nije oto resenje svavako su sve to tagovi Sbrija puta. I to mi je palp na pamet ali cu sutra otici do njih.

@Crow011 Moraš prvo u Enpay na Novi Bgd da ga obrišu na fabričko pa onda u Puteve Srbije i oni ga ponovo konfigurišu i trebalo bi da se normalno registruješ.

Iza toll4all stoje putevi Srbije, dok je enpay privatni projekat. Na vama je da li želite i preko koga želite da realizujete plaćanja.
Isto kao što i vinjete možete kupiti od zvaničnog nacionalnog operatera ili preko ovlašćenih prodavaca

Idi na europterol pumpu i kupi drugi postpaid tag. On je u sistemu toll4all i treba samo da otvoriš nalog i registruješ platnu karticu.

Ili u pošti, samo kupiš t4a tag, ništa ne pitaju, na ovoj pumpi tražili i da popunim neki njihov dokument

Nazad
Vrh Dno